Jong Ajax begint 2022 met overwinning op Jong FC Utrecht: 0-2

Jong Ajax is uitstekend begonnen aan de tweede seizoenshelft want op maandagavond wist de formatie van John Heitinga de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 0-2 te winnen. Jong Ajax pakte na een kwartier spelen de voorsprong door een doelpunt van Regeer en nam daarna de touwtjes in handen. In de tweede helft viel er niet zo veel te beleven en wist Giovanni twee grote kansen om zeep te helpen. Hij werd dan ook twintig minuten voor tijd gewisseld waardoor de 17-jarige Diyae Jermoumi zijn debuut mocht maken. In de blessuretijd ging de doelman van Jong FC Utrecht in de fout en het was Rasmussen die de 0-2 wist te scoren. Met de overwinning stijgt Jong Ajax naar de vierde plaats op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Van der Sloot, Aertssen, Musampa, Douglas, Warmerdam, Fitz-Jim, Regeer, Rasmussen, Giovanni (73. Jermoumi), Hlynsson (90. Martha)

 

Related posts