Video: Kale en Kokkie en de enorme blunder van de UEFA

Ajax gaat het in de achtste finales van de Champions League opnemen tegen Benfica, de huidige nummer drie in de Portugese competitie. Dat was het resultaat van de loting voor de Champions League, die opnieuw moest nadat er aan het begin van de middag fouten waren gemaakt door de UEFA en de loting ongeldig werd verklaard na protest van meerdere clubs. Ajax hoeft het daardoor niet op te nemen tegen de Italiaanse koploper Inter.

Kale en Kokkie waren alweer thuis toen het bekend werd dat de UEFA een fout had gemaakt. Kale had een afspraak, maar Kokkie sprong meteen in de auto voor de tweede loting om 15.00 uur. Ondanks alle ophef rondom de Champions League loting waren Kale en Kokkie niet bepaald te spreken over het spel van Ajax tegen AZ. Ajax verloor in eigen huis tegen AZ gister. De mannen willen dat Blind en Gravenberch spelen tegen Barendrecht, zodat Klaassen en Tagliafico kunnen spelen tegen Feyenoord. De klassieker is aanstaande zondag om 14.30 uur.

Related posts