Jong Ajax onderuit bij Helmond Sport: 3-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 3-1 verloren. Ondanks de goede reeks van de afgelopen weken en de voorsprong in Helmond wisten de Ajacieden  de punten dit keer niet mee te nemen naar Amsterdam. Naci Ünüvar  wist de score te openen  maar vlak voor rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. In de tweede helft kwam Helmond Sport al snel op 2-1 en Jong Ajax was van slag en had moeite om het ritme weer te vinden, al schoot Rensch vanuit een moeilijke hoek wel op de paal. Helmond Sport kwam tien minuten voor tijd op 3-1 en daarmee was de wedstrijd wel beslist.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Rensch (61. Musampa), Regeer, Hillen, Baas, Fitz-Jim, Taylor (61. Hlynsson), Jensen, Ünüvar, De Waal (79. Giovanni), Van Axel Dongen (46. Rasmussen)

Related posts