Jong Ajax pijnlijk onderuit bij FC Eindhoven

Jong Ajax is er vrijdagavond wederom niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen. Op bezoek bij FC Eindhoven gingen de Ajacieden met 3-0 onderuit. Na vier minuten had Taylor de 0-1 kunnen scoren uit een strafschop maar zijn slappe inzet bleek een voorbode voor het verdere verloop van de wedstrijd. Nadat Naci Ünüvar ook nog eens uitviel met een blessure ging het in de tweede helft helemaal mis. FC Eindhoven kwam op een 2-0 voorsprong maar Jong Ajax liet zich niet kennen en met name Mendez had de kans op de 2-1. Echter scoorde de thuisploeg in de slotfase de 3-0 en was het voor Jong Ajax een avond om snel te vergeten.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Van Gelderen, Llansana, Musampa (78. Warmerdam), Baas (62. Douglas), Regeer, Taylor, Mendez (78. Fitz-Jim), Martha, Rasmussen (62. De Waal), Ünüvar (41. Giovanni)

 

Related posts