Live AS Roma – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt donderdagavond de return in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax en AS Roma troffen elkaar een keer eerder in Europees verband en dat was in het seizoen 2002/2003. Op 10 december 2002 versloeg Ajax de Italianen in Amsterdam met 2-1 en de return in Rome eindigde in 1-1 waardoor Ajax zich wist te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Vorige week donderdag verloor Ajax de thuiswedstrijd met 1-2 en daarom zal het vol aan de bak moeten om een plek in de halve finale veilig te stellen.

Engelsman Taylor aangewezen als arbiter
Anthony Taylor is door de UEFA aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. De Engelse arbiter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Gary Beswick en Adam Nunn. David Coote is aangesteld als vierde official en Stuart Attwell zal fungeren als VAR. AS Roma – Ajax begint donderdagavond om 21:00 uur in Stadio Olimpico te Rome.

Stekelenburg, Schuurs en Brobbey terug in selectie
Maarten Stekelenburg lijkt geheel hersteld van knieklachten waardoor ‘Steek’ zo goed als zeker het doel zal verdedigen. Verder zijn Brian Brobbey en Perr Schuurs ook weer fit bevonden. Daley Blind, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad zijn er vanwege medische redenen niet bij. Devyne Rensch is geschorst.

Selectie:
Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Sean Klaiber, Jurriën Timber, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus, David Neres, Antony, Dusan Tadic, Lassina Traoré, Oussama Idrissi, Brian Brobbey, Quinten Timber, Neraysho Kasanwirjo

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts