Opstellingen SC Heerenveen – Ajax

Ajax zal de achtentwintigste ronde van de Eredivisie vandaag in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen spelen. De Friezen staan tiende en wonnen van de laatste vijf wedstrijden er slechts één. Toch kan het een lastig potje worden omdat er wel wat kwaliteit rondloopt. Lasse Schøne en Siem de Jong zijn zomaar twee bekenden die Ajax gaat tegenkomen. Daley Blind is zeker niet inzetbaar in verband met zijn enkelblessure dus Erik ten Hag heeft de volgende opstelling verzonnen. De wedstrijd begint om 16:45 uur en staat onder leiding van Jochem Kamphuis.

Opstelling Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Bochniewicz, Kaib; Schöne, De Jong, Halilovic; J Veerman, Van Bergen; H Veerman

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch,;Neres, Haller, Tadic

 

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Rensch voor Kudus? Alvarez van MV halen? Onze Kale Idioot probeert weer interessant te doen met zijn eigen ideeën. Gewoon weer naar rest van Nederland luisteren zoals afgelopen 5 wedstrijden domme kneus en dan loopt het weer goed.

Comments are closed.