Seizoen voorbij voor Blind en EK op de tocht: Voorste enkelband van linkerenkel gescheurd

Het seizoen van Daley Blind bij Ajax is voorbij. De Ajacied liep in de WK-kwalificatiewedstrijd Gibraltar – Nederland, afgelopen dinsdag. een enkelblessure op en moest me een brancard van het veld. Na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat de voorste enkelband van zijn linkerenkel is gescheurd, zo verteld Blind zelf op Ajax.nl. “Ik ga ervan uit dat mijn seizoen bij Ajax voorbij is. Volgende week word ik geopereerd. Als echt alles tijdens de revalidatie meezit, heb ik de hoop dat ik het EK nog kan halen”, aldus Blind.

Blind is bij Ajax bezig aan een mooi seizoen waarin de club nog op drie fronten mee strijd om de prijzen. Blind baalt uiteraard dat hij daar niet bij kan zijn. ‘Je voetbalt voor de prijzen en die worden de komende maanden verdeeld. Daar wilde ik uiteraard bij zijn. Het is tot nu toe een prachtig seizoen met Ajax. Dat eindigt voor mij nu heel abrupt.’

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat is beter pech voor Daley en ook wel voor Ajax al zijn daar de meningen over verdeeld ik wens hem sterkte en een spoedig herstel toe.

Comments are closed.