Ajax Vrouwen winnen nipt van ADO Den Haag: 1-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag nipt met 1-0 gewonnen en dat was gezien het spelbeeld van de hele wedstrijd verdiend. De ploeg moest het doen zonder trainer Danny Schenkel die er wegens ziekte niet bij kon zijn.

ADO liet in de eerste helft zien dat het een stugge tegenstander is want de Ajacieden hadden moeite met het spel en ADO was zelfs af en toe zeer gevaarlijk voor het doel van Kop. Er leek zich dan ook weer een scenario op komst wat de laatste weken al langer speelt, namelijk een veldoverwicht dat niet kon worden omgezet in genoeg kansen en goals. In het begin van de tweede helft zorgde Van Diemen voor opluchting want haar schot in de verre hoek betekende de 1-0. In het vervolg van de wedstrijd hadden de Ajax Vrouwen de score kunnen uitbreiden maar keepster Barbara Lorsheijd lag tot tweemaal toe goed dwars. Daarmee bleef het bij 1-0 en lijken de Ajax Vrouwen na een moeilijke fase de weg omhoog weer te hebben gevonden. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, E. Bakker (87. Sabajo), Doorn, Van der Gragt, L. Bakker, Van Diemen, Pelova, Spitse, Van den Bighelaar, Tromp (73. Dijkstra), Grant

Related posts