Jong Ajax in slotfase onderuit bij FC Volendam: 3-2

Jong Ajax leek dinsdagavond de overwinning te grijpen in en tegen Volendam maar kwam uiteindelijk bedrogen uit. De ploeg van trainer Van der Gaag ging in de slotfase met 3-2 onderuit na een 0-2 voorsprong.

In de eerste helft was het vooral aftasten van beide elftallen waardoor er weinig actie was voor beide doelen. Sontje Hansen leek de openingstreffer te scoren maar zijn schot werd tot corner verwerkt. Aan de andere kant moest Kotarski zich een keer strekken maar gescoord werd er niet. In de tweede helft trok Jong Ajax het spel wel naar zich toe en dat resulteerde in de 0-1 van Ünüvar naar een fraaie actie van Hansen. Even later was er een nog mooiere aanval, waarbij Youri Baas de bal uiteindelijk voorzette op invaller Fitz-Jim. Die maakte zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. Nadat Jong Ajax via Martha bijna nog de 0-3 wist te scoren kwam Volendam terug in de wedstrijd door een doelpunt van El Azzouzi. Nadat er na negentig minuten werd besloten om zes minuten door te spelen ging het voor Jong Ajax compleet mis. Mulattieri  scoorde uit een kluts de 2-2 en een minuut later was het oud-Ajacied El Azzouzi die het noodvonnis voltrok en Jong Ajax met lege handen achterliet in Volendam.

FC Volendam – Jong Ajax 3-2 (0-0)
60. Ünüvar 0-1
71. Fitz-Jim 0-2
85. El Azzouzi 1-2
90+5. Mulattieri 2-2
90+6. El Azzouzi 3-2

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Q. Timber, Llansana, Kasanwirjo, Baas (89. Musampa), Regeer, Taylor, Ekkelenkamp (66. Fitz-Jim), Hansen (84. Yah), Traoré (66. Rasmussen), Ünüvar (66. Martha)

 

Related posts

1 Comment

  1. Slingertje.

    Schandalig wat daar in de laatste minuten gebeurde.
    Ajax onwaardig.
    Er zijn daar een aantal spelers die het niet waard zijn om ons mooie shirt te mogen dragen.

Comments are closed.