Prijsvraag: Wie zijn deze Ajacieden van weleer? Win het Ajax Uit trainingsshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer is het schitterende Ajax Uit trainingsshirt (zie foto hierboven) te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wie zijn de Ajax spelers op onderstaande foto?  Als je het weet mail dan je antwoord naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl   

Win dus voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! 

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met woensdag 4 november a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Wie zijn de onderstaande drie Ajacieden van weleer?

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De complete Ajax-collectie zowel uit als thuis van dit seizoen is nu bij Bouds-Inn verkrijgbaar met maar liefst 20% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode AJAX 20


Nu met 20% korting via de kortingscode Ajax 20

 

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Even geen antwoord op de prijsvraag. Maar even stilstaan bij de 50e verjaardag van Sar !
  Onze Champions League winnaar en huidige Algemeen Directeur. De man die als keeper een van de beste in de voetbalgeschiedenis was. Met twee verschillende clubs de CL gepakt. Welke keeper kan dat zeggen ?
  Verder sinds de Cruijff revolutie een van de grootste iconen die op bestuurlijk niveau heerst. Zowel binnen Ajax als bij de ECV en ECA. Hij bracht eerst commercieel succes, zeer grote en langjarige sponsordeals. Daarna bouwde hij Ajax verder uit naar een financieel zeer gezonde club, maar nog veel belangrijker hij hielp Ajax eerst terug te brengen aan Nederlandse top om vervolgens weer voet in de Europese top te zetten,
  Het enige wat nog ontbreekt is die Europese beker.
  Niet alles ging goed of was te volgen. Grote fouten gemaakt. Te denken valt situatie rond Nouri en het niet binnenboord kunnen houden van de grote mederoerganger van de revolutie en een van de grootste Ajacieden uit de historie, Dennis Bergkamp en daarmee de mindere focus op de opleiding en de jeugd doorstroming.
  Maar bovenal steekt er boven uit dat hoe groot de storm ook is. Hij houdt Ajax op koers. Laat zich niet gek maken en vorm uitstekend duo met Overmars.
  Kortom gefeliciteerd 50jarige Ajax icoon ! Dat je echte missie, een Europese beker, uiteindelijk ook nog waarheid mag worden

Comments are closed.