Overmars: ‘Mooie transfer voor Donny die hij ook verdient’

Directeur voetbalzaken Marc Overmars denkt dat Donny van de Beek zeker klaar is voor de stap naar Manchester United. Overmars rnoemt de overgang van Van de Beek een compliment voor de Ajax-jeugdopleiding. ‘Dit is een mooie transfer voor Donny, die hij ook verdient. En het is een compliment voor de jeugdopleiding van Ajax, waar hij vanaf zijn elfde al speelde’, aldus Overmars in een reactie op Ajax.nl. Ajax ontvangt 39 miljoen euro voor de middenvelder en dit bedrag kan vanwege bonussen nog oplopen tot 44 miljoen euro.

Volgens Overmars is Van de Beek ook klaar voor de stap naar Manchester United. ‘Vorige zomer was er al veel om hem te doen, maar konden we hem gelukkig nog een jaar voor Ajax behouden. De maanden daarna was hij zowel in nationale als in Europese wedstrijden ook weer heel waardevol voor ons. Inmiddels behoort hij bijna vijf jaar tot de A-selectie. Hij is klaar voor deze stap en we zullen hem missen’, zo besluit Overmars.

Related posts