Schuurs definitief in Oranje, Blind komt niet in actie

Perr Schuurs is uitstekend bezig bij Ajax en heeft in de oefenwedstrijden zijn visitekaartje afgegeven. Dat is ook Ad-interim bondscoach Dwight Lodeweges niet ontgaan en daarom is Schuurs definitief opgeroepen voor de twee interlands in de Nations League.

Lodeweges liet ook weten dat hij Daley Blind alle rust geeft die hij nodig heeft. ´Ik zat voor de tv en schrok enorm en dacht laat het niet waar zijn. Nee, Daley laten we voorlopig rustig herstellen. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes opgeroepen voor beide wedstrijden. Oranje speelt op 4 september eerst tegen Polen en drie dagen later volgt Italië. Beide wedstrijden zullen worden afgewerkt in een zo goed als lege Johan Cruijff Arena.

Volledige selectie

Marco Bizot (AZ), Jasper Cillessen (Valencia), Tim Krul (Norwich City) Hans Hateboer (Atalanta), Denzel Dumfries (PSV), Joël Veltman (Brighton & Hove Albion), Perr Schuurs (Ajax), Nathan Aké (Manchester City), Stefan de Vrij (Internazionale), Virgil van Dijk (Liverpool), Owen Wijndal (AZ) Donny van de Beek (Ajax), Marten de Roon (Atalanta), Leroy Fer (Feyenoord), Frenkie de Jong (FC Barcelona), Mohamed Ihattaren (PSV), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Georginio Wijnaldum (Liverpool, Ryan Babel (Galatasaray), Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Memphis Depay (Olympique Lyon), Quincy Promes (Ajax), Luuk de Jong (Sevilla)

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:
Meer Video’s

Deel op WhatsApp
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel met email
Kopieer linkLees meer over: Nederland Nederland PSV Ajax AZ Alkmaar Breaking News
Plaats een reactie
Geef je mening
Het laatste Verstappen nieuws – GPBlog.com
LIVE: Verstappen snelste in kwalificatierun, Ricciardo verrassende nummer twee!

Horner verdedigt Albon: “Zeer tevreden met eerder gemaakte keuzes”

Wolff: “Verstappen zag er sterk uit tijdens zijn eerste run”

Related posts