Ajax presenteert derde shirt als ode aan eerste EC1-winst

Ajax heeft vandaag het derde shirt gepresenteerd voor Europese wedstrijden en we kunnen gerust zeggen dat het een zeer fraai exemplaar is geworden. Het shirt verwijst naar 2 juli 1971. Op die dag pakte Ajax de eerste Europa Cup I uit de clubhistorie. Komend seizoen is het dus precies vijftig jaar geleden dat Ajax voor het eerst met de cup met de grote oren in handen stond. Ajaxlife schoot alvast enkele fraaie fotoś en die kun je hier bekijken. Vanaf vandaag komt het nieuwe shirt in de verkoop maar wel in een oplage van 10.000 stuks, waarbij Ajax heeft aangegeven dat op ook echt op is en er geen shirts worden bijbesteld.

 

Related posts

1 Comment

  1. Indojood

    Voor het eerst produceert adidas een mooi uitshirt. Als ode aan het verleden had wel dat oude logo erop moeten zitten.

Comments are closed.