Ajax verwacht deze week Deens talent Kjær te presenteren

Ajax gaat ervan uit deze week nog Jeppe Kjær over te nemen van AC Horsens, zo meldt onder andere Voetbal international. De pas zestienjarige aanvallende middenvelder annex vleugelspeler geldt als een van de grootste talenten van Denemarken. In een eerder stadium probeerde zowel Juventus als Southampton de belofte vast te leggen, maar Horsens weigerde steeds mee te werken. Onlangs mengde Ajax zich in de strijd om het talent. Ajax heeft nu wel succes. Ajax zou een transfersom van twee miljoen euro, exclusief bonussen, op tafel moeten leggen voor het talent dat in de hoofdmacht van Horsens de jongste debutant ooit werd in de Deense Superliga. Onlangs werd hij ook de jongste doelpuntenmaker op het hoogste niveau in Denemarken.

Eind juni legde Ajax ook een andere Deense tiener; Eskild Munk Dall vast. De zeventienjarige vleugelaanvaller verbond zich voor drie jaar aan Ajax.

Related posts