‘FC Twente wil ook Ekkelenkamp huren’

Na Kik Pierie en waarschijnlijk Danilo Pereira hoopt FC Twente ook Jurgen Ekkelenkamp te huren van Ajax, zo weet Tubantia te melden. ‘Als blijkt tijdens de voorbereiding dat het perspectief op speeltijd in Ajax 1 voor Ekkelenkamp onvoldoende is, lijkt een verhuur aan FC Twente tot de mogelijkheden te behoren’, aldus Tubantia. Ook sc Heerenveen zou de 20-jarige middenvelder graag tijdelijk willen overnemen van Ajax.

Volgens De Telegraaf en Voetbal International zou Ajax pas willen overgaan tot het verhuren van Ekkelenkamp als duidelijk is dat Donny van de Beek definitief bij Ajax blijft. Dit is vooralsnog niet het geval en daarom is directeur voetbalzaken Marc Overmars niet van plan om Ekkelenkamp in dit stadium van de transferwindow al te verhuren aan FC Twente of sc Heerenveen.

Related posts