Van de Beek bedolven onder steun van collega’s: ‘Het was zwaar, maar ook erg speciaal’

Donny van de Beek laat op zijn eigen Instagram-account weten hoe hij de speciale uitzending van De Wereld Draait Door beleeft heeft. ‘Het was zwaar, maar ook erg speciaal om, samen met de familie Nouri, Steven Bergwijn en Frenkie de Jong over Appie te praten op tv bij DWDD’, aldus Van de Beek

Van de Beek vindt het ‘intens om weer foto’s van Nouri te zien’. ‘Maar tegelijkertijd maken ze me aan het lachen. Ik ben blij dat ik samen met hem heb gespeeld en koester onze vriendschap. Ik geloof dat de wijze waarop zijn prachtige familie met elkaar omgaat het perfecte voorbeeld is voor velen. Zoveel liefde. Ik ga het boek nu lezen. Ik hoop dat velen van jullie dat ook doen’, sluit de Ajax-middenvelder zijn bericht af.

Alle aanwezigen in de studio kregen een brok in hun keel toen ze een uur lang de carrière en de persoonlijkheid van Nouri bespraken. Ook Van de Beek, wiens familie erg veel optrekt met de familie van Nouri, had het zwaar. “Het was zwaar, maar ook erg speciaal om op tv bij DWDD over Appie te praten, samen met de familie van Nouri, Steven Bergwijn en Frenkie de Jong”, begint Van de Beek, die jarenlang samenspeelde met Nouri bij Ajax, in het Engels.

Van de Beek krijgt veel steun in de reacties. Onder andere van teamgenoten Daley Blind en Ryan Babel reageren, net als Davy Klaassen, Justin Kluivert en Patrick Kluivert.

Related posts