Uitslag prijsvraag 20 jaar AjaxFanzone.NL: Wie wint het Ajax uitshirt?

Jullie hebben nog een uitslag te goed; die van onze AjaxFanzone.nl 20 jaar prijsvraag van 29 december j.l. De vraag was: Wie is de Ajax-speler op de foto? Wederom veel inzendingen, waaronder natuurlijk ook weer wat foute maar ook flink wat goede gelukkig! De echte kenners hadden het natuurlijk allang gezien: Het is Jurgen Ekkelenkamp (zie foto hieronder)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij Christian Lub uit Heerhugowaard er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Christian met dat schitterende Ajax-uitshirt! Het komt zsm jouw kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, uiteraard ook met de feestdagen, natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: De volledige uit- en thuiscollectie 2019-2020 is bij Bouds-Inn verkrijgbaar met 10% korting! 

Niets gewonnen? Niet getreurd: ook dit nieuwe jaar plaatsen we bij iedere competitie-thuiswedstrijd van Ajax een nieuwe prijsvraag waar weer mooie prijzen te winnen zijn! Hou onze kanalen dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Jurgen Ekkelenkamp!


Related posts