AjaxFanzone.NL 20 jaar prijsvraag: Win het Ajax uitshirt van dit seizoen!

AjaxFanzone.NL bestaat 20 jaar en dus organiseren we deze laatste week van 2019 nog wat extra prijsvragen. De prijsvraag voor het boek van Nouri loopt nog tot en met deze zondagavond maar hier alweer een nieuwe prijsvraag. Dit keer, in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl , opnieuw een origineel Ajax uitshirt van dit seizoen in volwassen of kindermaat! Wat moet je daarvoor doen? Wederom de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de laatste thuiswedstrijd in de ArenA van dit jaar tegen ADO Den Haag. Denk jij het te weten wie het is?  

Win dus zo’n fantastisch shirt voor jezelf of als verrassing voor je man, vrouw, zoon, dochter, broertje of beste maatje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Deelname wel uitsluitend via mail! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, zeker ook rond de feestdagen, naar: Bouds-Inn.nl. De complete Ajax uit en thuiscollectie 2019-2020, en dus ook dit nieuwe shirt, met 10% korting!!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met dinsdag 2 januari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts