Ajax met 30-koppige selectie naar Qatar inclusief Promes en Neres

Ajax is vandaag met een 30-koppige selectie afgereisd voor het trainingskamp in Qatar. Ajax verblijft in de oliestaat tot 12 januari. David Neres en Quincy Promes, die in de laatste wedstrijden voor de winterstop ontbraken wegens blessureleed, sluiten weer aan bij de selectie. Promes is wedstrijdfit. Volgens Nu.nl heeft Neres nog wel enkele weken nodig om volledig wedstrijdfit te zijn. Ajax laat via de officiële website weten dat ook een flinke groep talenten mee zal afreizen naar het Midden-Oosten. Juan Castillo, Jurriën Timber, Kenneth Taylor, Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Quinten Timber en Danilo Pereira Da Silva zijn enkele van de jonge spelers die mee gaan op trainingskamp. Naast deze talenten van Jong Ajax en Ajax Onder-19 gaan ook zomeraankopen Kjell Scherpen en Kik Pierie mee naar Qatar. Daley Blind, Zakaria Labyad en Jurgen Ekkelenkamp blijven achter in Amsterdam om verder te werken aan hun herstel.

Ajax zal in Quatar een oefenwedstrijd spelen tegen Club Brugge. In eerste instantie stond ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen Galatasaray op het programma, maar de Turkse club heeft besloten om zijn trainingskamp in het land te schrappen.

Volledige Ajax-selectie voor het trainingskamp in Quatar:
Doel: André Onana, Bruno Varela, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen
Verdediging: Edson Álvarez, Noussair Mazraoui, Joël Veltman, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez, Kik Pierie, Sergiño Dest, Juan Castillo, Jurriën Timber
Middenveld: Razvan Marin, Carel Eiting, Donny van de Beek, Siem de Jong, Ryan Gravenberch, Hakim Ziyech, Kenneth Taylor, Quinten Timber
Aanval: David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Lassina Traoré, Noa Lang, Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Danilo Pereira Da Silva.

Related posts