20 jaar AjaxFanzone.NL: Uitslag prijsvraag boek Abdelhak Nouri

AjaxFanzone.NL bestaat 20 jaar en dat vieren we de laatste weken van 2019 met verschillende mooie prijsvragen. Hierbij de uitslag van  onze prijsvraag van 27 december j.l. De vraag was: Wie is de Ajax-speler op de foto? Wederom veel inzendingen, waaronder natuurlijk ook foute maar ook een hoop goede gelukkig! Het was natuurlijk Joël Veltman (zie foto hieronder)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij Stefan Akkermans uit Hilversum er uitgepikt als winnaar. Gefeliciteerd Stefan met dat schitterende boek van Henk Spaan over Abdelhak Nouri! Het komt zsm jouw kant op!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen we namelijk wederom een nieuwe prijsvraag! Sterker nog: Er staat nog een prijsvraag open tot dinsdag 2 januari aanstaande waarmee het originele Ajax-uitshirt van dity seizoen te winnen is! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!


Joël Veltman!

Related posts