Nieuwe grasmat in ArenA: huidige voldeed niet aan eisen

Ajax laat op dit moment een nieuwe grasmat leggen in de Johan Cruijff ArenA. Ajax is niet tevreden over de huidige grasmat die er eigenlijk pas net in ligt. De mat voldoet niet aan de kwaliteitseisen, zo meldt Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International via twitter. Ajax speelde dit seizoen tot nu toe in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV (2-0), PAOK Saloniki (3-2), FC Emmen (5-0) en APOEL Nicosia (2-0).

Na afloop van het thuisduel met APOEL Nicosia gaf aanvoerder Dusan Tadic al aan dat het moeilijk voetballen was op deze grasmat. Het is niet de eerste keer dat de grasmat die aan het begin van het nieuwe seizoen gelegd werd al snel weer werd vervangen. De zomerse evenementen en de zomerse hitte worden vaak als oorzaak gezien.

Related posts

4 Comments

  1. a.p.

    Dit is toch wel triest! voor het seizoen begon iedereen was trots met de nieuwe grasmat en dan nu… ik vind te gek voor woorden. Zachtjes uitgedrukt.

  2. HURBIE

    Om je dood te schamen.
    Dat je een stadion bouwt waar het gras niet wil groeien
    Pure geldverspilling

Comments are closed.