Ajax maakt verkoopschema Champions League bekend

Ajax heeft het verkoopschema voor de kaartverkoop voor de groepswedstrijden in de Champions League bekend gemaakt via Ajax.nl. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf dinsdag 3 september (10.00 uur) vanaf 96 euro een passe-partout kopen. Een passe-partout geeft toegang tot drie thuiswedstrijden. Een seizoenkaarthouder kan 1 passe-partout per parcode bestellen.

‘De animo voor de kaarten van deze Europese wedstrijden is momenteel erg hoog. Door de passe-partouts alleen aan seizoenkaarthouders aan te bieden en de overige kaarten los te verkopen, krijgen zo veel mogelijk Ajacieden de kans om bij een thuiswedstrijd aanwezig te zijn’, aldus Ajax.

De losse verkoop voor de drie thuiswedstrijden start dinsdag 10 september om 10.00 uur. Op Ajax.nl staat het volledige verkoopschema. Seizoenkaarthouders ontvangen de eerste twee dagen tien procent korting. Ook voor de F-side start de voorverkoop voor passe partouts op 3 september.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.