Veltman gaat bijtekenen: ‘Het is geen straf om te blijven’

Joël Veltman had zijn zinnen eigenlijk gezet op een transfer naar het buitenland, maar Ajax nam geen genoegen met een riant bod uit Engeland voor een nog maar éénjarig contract. Veltman wil niet zeggen om welke Engelse club het ging. Het ging naar verluidt om West Ham United. “Nee, de naam noem ik niet, want dat is niet netjes naar die club toe. Ten Hag heeft mij voor de vakantie laten weten dat hij mij graag wil houden. Toen er later concrete interesse ontstond, hebben de Ajax-directie en de trainer nogmaals laten weten dat ze mij niet willen laten gaan.”

Veltmans zaakwaarnemer Rob Jansen onderhandelt op dit moment met Ajax over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2021, met de toezegging van Ajax dat de verdediger volgend jaar zomer alsnog mag vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Het was voor Veltman even slikken toen hij hoorde dat Ajax geen medewerking wilde verlenen aan een transfer. “Terugkijken heeft geen zin, ik ga volle kracht vooruit”, aldus de verdediger vandaag in De Telegraaf. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt graag eens verder te kijken. Dat was twee jaar geleden voor mijn blessure al zo en afgelopen zomer hetzelfde. Mijn droom van een buitenlands avontuur blijft. De trainer vindt me een te belangrijke schakel en dat vertrouwen voelt wel goed. En het is natuurlijk helemaal geen straf om te blijven. Het succes van afgelopen jaar smaakt naar meer. Ik denk dat dit ook de reden is waarom Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico, André Onana en David Neres er nog een jaar aan hebben vastgeplakt.”

AjaxFanzone gaat door maar stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

17 Comments

 1. dickst14

  Iemand op zijn afgelegen zolderkamer gaat helemaal uit zijn bol. Hopelijk gaat dit niet ten koste van Schuurs.

  1. Charka53

   Lompe opmerking Ajacied,,1982 Veltman kan goed mee met dit Ajax en natuurlijk gaat er wel eens wat fout en als die lui in de voorhoede de ballen er niet inschieten zullen we zeker niet winnen

 2. Amoebe

  Nou veltman krijgt weer lovende kritieken van de fans hier ??

  Wederom, hij is misschien niet een echte ajax speler, maar wel een echte ajacied.

  Hij is loyaal en doet niet moeilijk terwijl hij eigenlijk weg wilde.

  Ik hoop dat hij nog belangrijk kan zijn voor de club zoals hij was aan het einde van vorig seizoen….daar heeft hij bij mij toch wel credits opgebouwd.

  1. Finidi

   Ik heb ook op hem lopen afgeven maar ik vind dat hij stukken beter uit zen blessure is gekomen.

 3. Indojood

  Vind het wel meevallen hoe hij speelt, hij kan zich lekker optrekken aan het niveau van de overige spelers.

 4. Zlatan4ever

  Niemand kan er onderuit dat Veltman zich goed gerevancheerd heeft na zijn zware blessure….

  Hij is van 6je naar een 7+ gegaan

Comments are closed.