There are no ads, please add some


Frenkie: ‘Ik blijf 100 procent zeker bij Ajax in de winterstop’

Frenkie de Jong beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak. De middenvelder van Ajax wordt de afgelopen maanden voortdurend in verband gebracht met clubs als Paris Saint-Germain, Manchester City en Barcelona. Laatstgenoemde zou volgens de meest recente berichten uit Spanje zelfs dicht bij zijn komst zijn en een transfer nog dit weekend af willen ronden. De Jong zal echter niet in de winterstop al vertrekken. “Deze winter ga ik sowieso niet vertrekken, ik blijf honderd procent zeker tot het einde van het seizoen”, aldus De Jong op de officiële website.

In tegenstelling tot De Jong zijn Maximilian Wöber, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Sevilla, en David Neres, naar verluidt het doelwit van Guangzhou Evergrande, mogelijk wel op weg naar de uitgang bij Ajax. De Oranje-international hoopt echter niet dat het zo ver komt. “Ik hoop dat iedereen blijft”, aldus de middenvelder.

“Ik weet niet wat er allemaal met andere spelers gaat gebeuren, maar ik zou het zeker fijn vinden als de groep bij elkaar blijft. We hebben tot nu toe een redelijk succesvolle eerste seizoenshelft gehad, de sfeer in de groep is heel goed en we hebben heel veel kwaliteit en dus zou ik het jammer vinden als er jongens weggaan”, legt hij uit.


Gerelateerde posts

15 reacties

  1. Amoebe

   Hij zou helemaal top zijn door samen met matthijs met de boodschap dat het team ook volgend jaar bij elkaar moet blijven.

   1. JohnDoe77

    Dat zou zeker mooi zijn, maar in deze wereld gaat dat echt niet gebeuren! We moeten echt dit siezoen nog oogsten, de jaren van opbouwen zijn tegenwoordig maanden geworden helaas. Teveel geld en macht bij andere competities en teams!

    1. JohnDoe77

     Ergo; waar is financial fairplay of een regel dat je maar x aantal buitenlanders in de selectie mag hebben?

 1. Iamsterdam2015

  Het is voetballerij dus alles kan de komende 24,48,73 of 180 uur nog verranderen. Ik zeg niet dat hij niet te vertrouwen is maar ik heb voetballers vaker dit horen zeggen ( Sneijder f en r de Boer). Neemt niet weg dat ik erg blij ben als hij lekker tot de zomer blijft….

 2. Sam34

  Dat lijkt me logisch heb geen goed woord over voor mensen die midden in een seizoen weggaan

 3. Mr Ajax

  Ik geloof hem en matthijs wel, die gaan deze winter nog niet weg, in de zomer kan je ze niet meer houden, net als ziyech, daar gaan we nog maar niet aan denken

 4. Zlatan4ever

  Fijn dat Frenkie en Mathijs de intentie hebben om voorlopig te blijven. Het blijft wel erg stil rondom Zyech …….
  Ik hoop niet dat het stilte voor de storm is. Zonder Zyech geen prijzen

 5. Ajax 1

  Goed zo en bij hem geloof ik het ook in tegenstelling tot anderen die we de afgelopen jaren hadden

 6. a.p.

  dat is een goed bericht eerst hier bij ons aller Ajax prijzen winnen en dan veel geld verdienen en op een nog hoger als voetballer komen.

Reageren is niet mogelijk.