Transfergekte barst los, Guangzhou komt met bod van 43 miljoen op Neres

Marc Overmars had al zo’n voorgevoel en besloot maar in Amsterdam te blijven in plaats van met de Ajax-selectie mee naar Florida te reizen. En dat lijkt een juiste keuze want de transfergekte is vandaag in volle hevigheid losgebarsten.

Het Chinese Guangzhou Evergrande bracht onlangs al een behoorlijk bod van 30 miljoen uit op David Neres maar breekt vandaag het record door telefonisch het bod te verhogen naar 43 miljoen! Overmars heeft inmiddels laten weten dat hij zaken met de Chinezen wil doen mits Diego Lainez de overstap maakt naar Amsterdam. Club America heeft een bod van 15 miljoen ontvangen en het is wachten op witte rook vanuit Mexico. En passant werd op een haar na overeenstemming bereikt met Sevilla FC over de transfer van Max Wöber, die Ajax een slordige 14 miljoen gaat opleveren.

Bron: De Telegraaf

Related posts

31 Comments

 1. Melvis

  Als ze er vertrouwen in hebben dat Magallan, Lainez er meteen kunnen staan dan zou het gek zijn om het niet te doen.

    1. Valentino

     Zoals te lezen is de deal met Wöber hem niet geworden (gelukkig maar) en Neres voor 43 miljoen verkopen en voor 15 miljoen een vervanger halen. Je bent gek als je het niet doet.

   1. FrankiC

    Ajax bereikt akkoord met werkgever van Lainez. Nu nog met de speler…, aldus de Telegraaf. Plan 2 lijkt nu om voor Neres te cashen. Ze gaan er vanuit dat Lainez zijn positie direct kan invullen. Dat kwam in het verleden niet vaak voor…
    Meteen nóg een extra buitenspeler. Zo ik zeggen. @Arie had een een fijn verlanglijstje maar wellicht zijn er ook nederlanders die dat kunnen. (Stengs, Bergwijn, Groeneveld etc)

  1. ajacied078

   mallagan krijgt hulp van nico dus dat komt wel goed. blind kan daar ook spelen. en laat een talentje mee rouleren tegen de nac etc. dat zit wel goed. alleen ipv neres hebben we niet veel als lainez niet komt. maja 43 miljoen ff serieus. dat is niet te weigeren.

  1. FrankiC

   NIET DOEN. Basisplaats geven. Beter nog Donny verkopen en Ziyech een linie terug. Cashen én sterker. Wel meteen investeren….

 2. Wenen 1995

  Voor 43 miljoen breng ik Neres wel naar Schiphol. Niet dat ik Neres niet Ajax-waardig vind, maar zo’n bedrag krijg je waarschijnlijk nooit meer en zijn vertrek is, volgens mij, op te vangen.

 3. ajacied078

  geweldige bedragen dit en dat voor onze eerste reserves. bewust zijnde dat blind en tadic alleen maar geld kosten. ben dan toch erg nieuwsgierig wat er te halen is voor de ligt en de jong met die gekte. want voor dit soort bedragen kan je als ajax op een moment geen nee meer zeggen. overmars doet dat wel sterk moet ik zeggen.

 4. Arie

  Een ultimatum geven aan die Mexicanen van 1 a 2 dagen en dan door schakelen naar Dudu van Palmeiras.

  1. FrankiC

   Deal met Mex. club is rond!
   Nu nog met speler en die wil te graag, dus dat is makkelijk onderhandelen.

 5. Charka53

  Te mooi om niet te doen en natuurlijk zijn het er een hoop niet met mij eens maar het rendement van Neres valt me tegen dus pak de poen en trek een andere voor hem aan.

  1. FrankiC

   Tsja dat klopt, daar hebben we al eens een tijdje achteraan gezeten zo’n 2 jaar geleden.

 6. AFCA my World

  43 miljoen, strik er omheen en bye, jammer is een goede speler maar dit krijg je nooit meer voor hem, en gelijk investeren in een paar spelers is natuurlijk top, van de zomer loopt het elftal leeg, vergeet niet dat Onana bijvoorbeeld ook vertrekt, nu inkopen is het beste wat te doen is ! ⚽️

 7. Ajax 1

  Ik vind neres een heerlijke voetballer, maar voor 43 mln…cashen en de jong, de ligt en ziyech alle drie 2 mln extra geven per jaar om tot 2020 te blijven.

Comments are closed.