‘Wöber gelinkt aan transfer naar Sevilla’

Ajax heeft zich voorgenomen om in de lopende transferperiode geen spelers te verkopen maar dat het toch aanbiedingen krijgt op spelers ligt voor de hand. Zo weet Marca te melden dat Max Wöber in de belangstelling zou staan van Sevilla. De Spaanse subtopper had eerder Manchester United-speler Eric Bailly op het oog maar die blijkt te duur. Volgens het medium is Wöber voor zo’n 10 à 12 miljoen euro op te halen in Amsterdam. In 2017 kwam Wöber voor 7,5 miljoen euro over van Rapid Wien.

Bron: Twitter

Related posts

36 Comments

    1. FrankiC

      Ik zeg: niet doen. De eerste 16 behouden. Een schorsing en een blessure achterin en je hebt een probleem. Daarbij zijn ze over een half jaar echt niet minder waard.

      1. Litmanen

        Verthongen is wel erg vaak geblesseerd. Franki’s eerste reactie is ok. Gewoon nu niets laten lopen.

    2. XXXX

      We zitten niet zo dik in de verdedigers, Magallan moet zich nog bewijzen dus voor een dergelijk bedrag gewoon houden. Krijg je er volgende keer ook nog wel voor.

    3. Amoebe

      Niet doen indd….een nutige speler! Ligt denk ik goed in de groep en lijkt ook geen problemen te maken als hij wissel staat.

    4. FrankiC

      Heet van de naald:
      ‘Ajax is bereid om mee te werken aan de verkoop van Wöber aan Sevilla’ schrijft de Telegraaf vanmiddag. Hij zou na de komst van Magallán overbodig geworden zijn. 14 mio.

    5. Ptr

      Alfleidings manouvre van Sevilla. Niet HAPPEN blijf focus houden op deal met het Mexicaanse wonder!!

      1. Prinsengracht

        Ik denk dat je Sevilla en Betis Sevilla door elkaar haalt. Van een afleidingsmanouvre is dus geen sprake.

  1. FrankiC

    Wen maar aan de gedachte dat dit zo nog 3 weken doorgaat. Komkommertijd of juist niet?
    Wordt tijd dat we weer gaan voetballen.
    Gelukkig wordt er toch niets verkocht, wat er ook gebeurt……?

    1. Mr Ajax

      Wober is te belangrijk, dus neem aan dat MO hem niet verkoopt, wordt idd wel zenuwachtig van dit soort periodes blij als het straks februari is en we gaan knallen tegen die spanjolen!

    2. Bert Betondorp

      Idd er gaat geen selectie speler weg, aldus MarcOvermars, toch. Of wel als het uitkomt?

  2. Zlatan4ever

    Zelfs een Wober zullen wij hard nodig hebben om dit seizoen goed (dus met prijzen) af te sluiten. Geen wereldspeler maar wel goed inzetbaar in geval van nood….Verkopen kan altijd nog

  3. Ajax belg

    Verkopen is een optie, ook opletten dat de groep niet te groot word. Met Mallagan toch goed alternatief in de groep

  4. Iamsterdam2015

    Zeker niet doen. Einde van het seizoen zien we wel weer. Komende 6 maanden zijn zo belangrijk dat je iedereen nodig hebt die ingespeeld is en niet nog aan het systeem moet wennen.

  5. Charka53

    Als we niet steeds van dit nieuws voorgeschoteld krijgen moeten we er ook niet op reageren , nu is het Wöber wie is de volgende zolang er niets verkocht wordt stoppen met deze berichten.

    1. FrankiC

      Het klinkt onwaarschijnlijk maar is las gisteren toch echt dat Bandé nu al weer gevolgd wordt door Sevilla, Villarreal en Valencia….

  6. Koning Haarms Wolfs

    Houden! Zie hem veel liever achter dan Sinkgraven of Veltman en nog enkelen van dit genre….

  7. Finidi

    Maakt wel eens een foutje en daar blijf je scherp van als je er bij of naast staat, dus fijn houden die jongen en niet verkopen voor een europese habbekrats …..

  8. Ajaxfoort

    Ik vind Max een zeer accepabele speler. Die we inderdaad nog wel eens hard nodig kunnen hebben de komende tijd. Die 10-12 miljoen krijg je aan het eind van het seizoen ook wel.

    1. KBouter

      Wober… linkspoot, kan centraal en linksback uit de voeten. Wil je Frenkie daar weer hebben of Sinkgraven wanneer Blind er niet is?

      Geen meerwaarde en overbodig zegt de gek!!

  9. 1434

    Wöber heeft eigenlijk regelmaat in spelen nodig. Voor nu prima backup maar moet wel wat vaker worden ingezet bij blessures en schorsingen.

Comments are closed.