AEK verplaatst uitvak Ajax naar eerste ring

De supporters van Ajax die aanwezig zijn in Athene zullen vanavond plaats mogen nemen op de eerste ring van het stadion van AEK. De Griekse club heeft dit besloten naar aanleiding van de beelden die zijn gemaakt tijdens het bezoek van Bayern München. De bezoekers uit Beieren gingen destijds volledig uit hun dak en dat vond het fundament van het stadion niet heel prettig met als gevolg dat het beton spontaan mee begon te bewegen. Nader onderzoek van de UEFA wees uit dat het uitvak toch veilig werd verklaard maar aangezien het stadion vanavond maar half vol zit is er besloten om het uitvak met alle Ajacieden te verplaatsen naar de eerste ring.

Bron: Ajaxlife

Related posts

17 Comments

    1. De Ajacied

      Hopelijk gedragen de Ajacieden zich,
      En zijn ze gisteren niet bij de rellen geweest waar het er hard aan toe ging
      Mannen GEDRAAG JE
      ❌❌❌

      1. FrankiC

        Geiwkse politie zegt geen aanwijzingen te hebben dat er Ajax supporters betrokken zijn bij de rellen tussen AEK en Panathinaikos hooligans…

  1. Jur

    Dus met andere woorden ………..ze vertrouwen het toch niet helemaal
    Nou mooi voor onze supporters dat ze verplaatst worden want als we straks met 0-1 voor komen te staan dan verwacht ik niet dat ze stil zullen blijven staan ?

  2. Bert Betondorp

    Laten wij de idioten die naar Athene zijn gekomen om otzooi te maken maar
    vergeten.
    Alle aandacht voor de wedstrijd tegen AEK. Als Ajax wint…..we weten het, dat zou
    Fantastisch zijn. Verliezen ze dan beloof ik dat ik geen steen naar mijn tv scherm zal gooien. Ik ben een echte ware supporter al zoveel jaren van AFC Ajax

  3. Charka53

    Wel slim wij die gaan winnen dus gaan ook juichen en met zo’n twijfelachtig tribune zouden er ongelukken kunnen gebeuren.

Comments are closed.