Ajax Vrouwen verslaan Achilles’29 met 3-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zich zondagmiddag goed hersteld van de gevoelige nederlaag tegen Olympique Lyon. Op sportpark de Toekomst won het elftal van trainer Nihom met 3-0 van Achilles’29. Ellen Jansen wist in de eerste helft twee keer te scoren waarna Eshly Bakker in de tweede helft de 3-0 eindstand op het scorebord schoot. De Ajax Vrouwen nemen door deze zege plek twee over van ADO Den Haag. Over twee weken staat de topper tegen de PSV Vrouwen op het programma. Het duel in Eindhoven is een directe strijd om de koppositie. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Ubachs, Van der Most (71. Hendriks), Dijkstra, Doorn, Van Es (79. Schenkel); Munsterman, Salmi, Jansen (83. Van den Bighelaar); L. Bakker, E. Bakker, Lewerissa.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link.

Related posts

11 Comments

 1. Koning Haarms Wolfs

  Inderdaad goed gedaan, dames. Ruimen we de volgende keer wel de lege strips met pillen en de scheermesjes op en vegen we de afgeschoren haren even netjes in een hoek? En doe de deksel verdomme op de biksbak VOOR het douchen. De facilitymanager heeft weer een uur staan vloeken. Maar alle lof voor de 3-0……

 2. Charka53

  Tja de Fransen waren iets te sterk maar in ons eigen landje moeten ze iedere tegenstander kunnen verslaan.

 3. Slingertje.

  Goed hersteld van de meiden en nu lering trekken uit de wedstrijden tegen Ol.Lyon zodat je als team verbetert.

   1. Moosie

    Ja maar Franse vrouwen scheren zich niet die knippen af en toe wat weg misschien is dat het verschil en moeten die van ons dat dan ook maar een keer proberen

Comments are closed.