There are no ads, please add some


Ten Hag reageert op commotie rond positie Van de Beek

Vrijdagmiddag tijdens de persconferentie reageerde Ten Hag op de commotie die ontstaan is rond de positie van Donny van de Beek bij Ajax. Van de Beek zou denken aan een vertrek als zijn situatie niet snel verandert bij Ajax en vervolgens doken de media hier bovenop. De zaakwaarnemer van de middenvelder schermt ook met diverse aanbiedingen uit het buitenland. “Ik denk dat het prachtig is als je ziet hoeveel spelers van ons de afgelopen maanden in de belangstelling hebben gestaan. Dat is een compliment naar Ajax toe. We hebben veel spelers in de kleedkamer die zo goed zijn”, aldus Ten Hag die benadrukt dat Van de Beek een belangrijke speler is voor Ajax. “Afgelopen dinsdag (tegen Bayern München, red.) hebben we dat nog kunnen zien.”

“Ik heb het niet zo gelezen dat hij toe is aan een nieuwe stap. Of hij zelf nog gaat reageren? Dat zal hij vast nog gaan doen. Iedereen wil elke wedstrijd spelen. We hebben meer dan elf basisspelers en het gaat om het stukje acceptatie. Wil je iets bereiken, heb je meer dan elf spelers nodig. Wij spelen ontzettend veel wedstrijden”, aldus Ten Hag.


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. Carel Reeser

  Politiek gelul van Ten Hag, Donny moet in de basis….af en toe een wedstrijdje dan aan de kant kan wat mij betreft.
  Nu is dat juist volledig andersom. Dom gelul dus

 2. De Nees

  Daisy minderen met dooddoeners aub. Help mee het puber niveau omlaag te halen, niet opvoeren. 😉

 3. Ajax 1

  Donny is belangrijk inderdaad, maar niemand krijgt een basisplaats en er is veel concurrentie. Sorry, ik vind donny een geweldige voetballer, maar niet gaan lopen mauwen en gewoon voetballen! Hij heeft gewoon tegen bayern uit gespeeld, dus zegt toch genoeg. Hij is dus een vd eerste vijftien en meer kun je niet eisen. Bij liverpool wat genoemd wordt krijgt hij zeker een speelgarantie? Not….

 4. De Nees

  Jawel in Fantasialand. In de echte wereld is dat soms anders. Net als wat jij elke dag toepast in je omgeving, toch Bakkie?

 5. Sam34

  En waarom moet donny in de basis? En wie moet er uit dan? Erg makkelijk halve kreten roepen? Om er nog maar ff een dooddoener in te gooien: de beste stuurlui staan aan wal.

 6. Carel Reeser

  Donny is een box to box speler die zowel verdedigend als aanvallend een hoog niveau heeft. Zo een speler hebben we niet. Het valt mij op dat we onze beste minuten hebben met hem in basis. En hij scoort heel veel belangrijke goals. Laatste tijd was Eiting basisspeler en kwam Beek er soms in. Dat moet andersom zijn.

  Ajax heeft op verschillende posities meer keus, zoals Blind of Frenky als CV naast De Ligt. Hangt van tegenstander af. Of zoals bij Bayern spits opofferen. Maar een speler met de specifieke kwaliteiten als Donny heb je niet meer. Ik ben ervan overtuigd dat het middenveld minder snel word overlopen met Donny dan zonder.

 7. Daisy

  Ik ben blij dat ik in Fantasia land leef dus mag ik schrijven wat ik wil De Nees. Ik ben ook blij dat jij in de echte wereld leef. Niets is groter dan Ajax.(Zeker in deze discussie weer )

 8. De Nees

  Niets is groter dan Ajax Daisy, echt niets hoor. O wacht…op Johan na. Voor de rest…👍

 9. Ajax 84

  Vind dat donny absoluut basis speler is , desnoods een kleine wijziging in de opstelling . En slachtoffer zal dan lasse worden , helaas maar gerechtigheid. Lasse is absoluut nog van waarde . Maar 90 min is te veel voor hem daarbij staat die nu donny in de weg .

  Onana
  Maz / de ligt / blind / tagli
  Frenkie / donny
  Neres
  Ziyech / klaas jan / tadic

  Gewoon proberen en az als eerste overrompelen !

  COME ON BOYS !!

 10. Carel Reeser

  Met Frenky en De Ligt heeft Ajax nog nooit verloren en weinig doelpunten tegen gehad. Frenky eerder inderdaad op middenveld. Meer als backup voor Blind. Meeste tegenstanders dan kan combo De Ligt en Frenky wel.
  Zoals tegen Bayern heb je idd meer body en lengte nodig. Dat ging goed met Wober en Ligt. Eerste keus zou ik Blind doen.

 11. AB

  Backup zijn Wöber en Schuurs. Echt niet zo moeilijk. Je lijkt Eug wel, ook zo eigenwijs.

 12. Prinsengracht

  Ik vind hem/haar gewoon irritant. Verder hebben de vrouwen waar ik op val doorgaans heel weinig op met voetbal. En dat bevalt me prima.

 13. Daisy

  Jij denkt dat ja Prinsengracht. Degene die er geen verstand van heeft is die ander. Ja jij ja

 14. Koning Haarms Wolfs

  Donny wordt gesloopt door TH. Eiting is nog niet de helft van Donny….. Ik hoop zo dat TH heel snel opdondert. Een echte trainer krijgt het wel op de rails.

 15. Janneman16

  hij krijgt zijn kansen heus nog wel. het wordt een lang seizoen met vele wedstrijden. Ik hoop het niet maar door drukte kunnen er blessures vallen en dan weten we dat er meteen íemand n anders kan staan. net zoals wober van de week.

 16. Iedereen heeft een mening

  Laten we blij zijn dat meer spelers een basisplaats verdienen, dat is in het verleden wel eens anders geweest. En ja, daar horen soms teleurstellingen bij. En per wedstrijd kan je als staf kijken wat de beste opties zijn (Vb: Tadic in de spits tegen BM)

 17. Litmanen

  Met Donny is het hetzelfde als met Lasse. Zonder gaat het steeds mis, maar trainers en supporters blijven twijfelen.
  Sommige spelers moeten zichzelf steeds weer opnieuw bewijzen, anderen hebben altijd het voordeel van de twijfel.
  Ten Hag ís erg vedette gevoelig. Spelers als Lasse en Donny missen de vedette neigingen.
  Als Frenkie roept dat hij weg wil is iedereen in paniek, bij Donny wordt er dan geroepen ” niemand is groter dan de club”.
  Donny kan nog jaren heel erg belangrijk zijn voor Ajax, Frenkie is volgend jaar waarschijnlijk weg. Net als De Ligt en Ziyech.

 18. Zlatan4ever

  Een vaste basisplaats kan Donny niet forceren door te dreigen dat hij dan weg wil. Maar aan de andere kant is “niet kies” om hem bij iedere goede invalbeurt hem er weer naast te zetten ten voordele van Eiting?!! Donny staat qua kwaliteiten ver boven hem. En daarnaast al heel vaak bewezen, dus ik begrijp de teleurstelling….

 19. Mr Ajax

  Nee joh, ze blijven nog een jaar, gaan we echt lekker knallen, heb er nu al zin in!

 20. ajacied078

  eiting is niet beter als donny dat is het probleem. wat eiting verdedigend meer brengt volgens THag heb ik nog niet gezien. en aanvallend heb je donny gewoon nodig zeker tegen cl tegenstanders.

 21. Bert62

  Als Donny speelt zijn er weer andere die op de bank belanden en dan beginnen die weer te miepen. Het is aan de trainer om te bepalen wie er speelt. Maar als ik trainer was zou ik hem zeker opstellen, maar ja wie zijn wij om daar over te oordelen. Wij zien ze alleen maar in wedstrijden en TH ziet ze elke dag.

 22. Prinsengracht

  De enige die op zeker weg moet, Veltman. Die moet van Rhijn, Zivkovic achterna

 23. Prinsengracht

  Ik begrijp dat je Klitmanen bedoelt. Maar die zegt alleen dst hij weg gaat. Typische masochist. Geniet van alle klappen die hij hier krijgt.

 24. HDfan

  Er zal sws gerouleerd worden waarbij Donny vele wedstrijden gaat spelen. Hij is gewoon basisspeler tegen bepaald type tegenstanders net als KJH, Dolberg, Wober en Eiting

Reageren is niet mogelijk.