Siem de Jong definitief op huurbasis naar Sydney FC

Siem de Jong heeft Ajax per direct verlaten om op huurbasis te gaan spelen voor Sydney FC. Afgelopen zondag wisten wij al te melden dat Siem plannen had om Down Under te gaan maar dat is nu definitief want Ajax en Sydney FC hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van De Jong voor een periode van één seizoen. De Jong heeft nog een contract bij Ajax tot en met 30 juni 2020.

Related posts

25 Comments

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Succes Siem, 15 mei 2011 always to remember ??⚽️. Na huurperiode zien we je weer

    1. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

      Gewoon op de tribune neem ik aan?

  2. Indojood

    Veel succes daar maar het boek Ajax is dicht wat mij betreft. Siem is teruggehaald vanwege zijn verdiensten uit het verleden. Die zijn inderdaad prachtig maar daar moet je geen beleid op voeren.

    1. De Nees

      Juist. Voetbalclub is een prestatiehuis, geen sociale instelling, niemand mag teren op verdiensten uit het verleden. Voor voetballers gelden andere prestatienormen ze krijgen niet voor niets miljoenen salarissen, nu presteren of anders 3-strikes-out.

  3. pacotaco

    kan eventueel volgend jaar weer nodig zijn? als ziyech frenkie en vd beek weg gaan. denk dat die allemaal verrekken.

    1. Prinsengracht

      Hij gaat weg omdat hij gewoon niet goed genoeg meer is. Zie je dat echt niet? Hij gaat niet naar de PL of de Bundesliga, maar naar Australie. Geen aanwijzing voor jou?

      1. pacotaco

        ik weet dat hij niet goed genoeg is. ik weet ook dat er volgend jaar waarschijnlijk 3 middenvelders weg zijn en schone kan dan denk ik ook niet meer. en met dat in gedachte en de hoop dat siem het weer oppakt in Australië. maak ik mijn opmerking

        1. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

          Ajax heeft de afgelopen tijd 2 blikken vol middenvelders gekocht en nog minimaal 1 blijk middenvelders aan eigen jeugd, dus Siem komt echt niet meer aan bod.

  4. a.p.

    Siem bedankt voor je succesvolle jaren, met Ajaxkampioenschappen, nu veel succes in Down Under bij Sydney!

Comments are closed.