Fotoverslag Ajax – Dynamo Kiev

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd Ajax – Dynamo Kiev, uitslag 3-1. App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

De avond begon uiteraard met de Entrada

De basiself

BOEM, na één minuut ligt hij er al in

Lekker hoor Donny!

Aii dat zien we niet graag

Maar daar is Hakim

En de 2-1

Juichen na de 3-1!

En die vloog er dus zo in!

Dani de Wit mag nog even invallen

Op naar Kiev

Related posts

37 Comments

  1. beni

   Het is te hopen dat Ziyech blijft anders stort het als een kaarten pakhuis in een. Wat een topper, kijk die is Barcelona waardig en die groeit daar nog veel meer.

 1. Wenen 1995

  Eurpees gezien gewoon een goede uitslag. Moet raar lopen om nu niet door te gaan. Complimenten aan de mannen!

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ja BR bij 0-2 ook maar dan voor Dynamo. Je ‘angst’ is nergens op gebaseerd. Ajax scoort altijd. Dus vanaf dan gelden Ajax goals dubbel. Plus Dynamo moet nu spel spelen wat hen minst ligt. We zijn er zeker nog niet, maar staan er zeer goed voor !

    1. -buitenkantje rechts-

     We gaan het zien.. vond dat ze Ajax bij vlagen aardig vast zetten. Ook waren corners levensgevaarlijk. Denk dat ze thuis het ons nog lastig gaan maken. 2-0 is geen is geen onrealistische optie.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      BR, ik heb zeker de kracht gezien van het elftal. Dynamo nooit onderschatten. En natuurlijk is 2-0 een uitslag die kan, maar 1-2 of 0-2 net zo goed. Dat is wat ik bedoel. Gister ook. Amoebe schreef het goed elders. Soms rare wedstrijd uitslag had 5-1 kunnen ikn maar ook 3-3 bijv.

      Wat mij positief stemt is dat Dynamo nog niet op achterstand heeft gestaan en dat is voor hun nieuwe dynamiek. Tegelijkertijd zal Ajax ze niet teveel moeten laten voetballen. Ik vind het vooral mooi een clash tussen twee speelstijlen. We gaan het zien, maar gezien de eerste 5 CL wedstrijden heb ik nog niet het gevoel van ongerustheid. Ergo ik wil Ajax weleens zien tegen de echte top ploegen. We slaan dan zeker geen modderfiguur denk ik

 2. ajaxpers

  Ziyech was weergaloos en het balverlies van Frenkie was zorgwekkend (Ziyech was dan allang uitgefloten).

  1. Ajax 1

   Kan gebeuren. Je zag aan zijn reactie dat hij er ook v baalde en de jong lijkt me een speler die dat meteen hersteld de komende wedstrijden. Hij weet dat hij zelf gewoon iets te veel risico nam op een aantal momenten.

   Maar ja, je komt zo’n wedstrijd echt niet door zonder fouten of zonder kansen weg te geven. Moet je zien wat Ajax gecreerd heeft; dus uiteindelijk heerlijke pot toch?

   Of zoals cruijff zei: een doelpunt meer maken dan je tegenstander, tegendoelpunten maken niet uit…..

   1. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

    Tweede deel van je zin heeft hij niet gezegd hoor ?

   2. Indojood

    Dit is tenminste een realistische reactie. Een wedstrijd zonder fouten bestaat niet en toch verwachten we dat altijd.

    Frenkie moet vooral zo doorgaan en niet veranderen. Anders krijgen we risicoloos en saai tikkie breed.

    1. Ajax 1

     Precies, dank. En AB, ik weet het, heb alle cruijff quotes niet klaarliggen, maar iedereen snapt wat ik bedoel: je valt aan, neemt risico om meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Daar horen tegendoelpunten bij, als je er zelf maar meer maakt.

    2. Prinsengracht

     Hij moet wel stoppen met teveel foute keuzes maken. Want dat deed hij gisteren wel.

     1. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

      Eens PG. Frenkie heeft denk ik de meeste meters met de bal aan de voet gemaakt en vertraagde het spel daarmee. Hij had de bal ook niet lekker aan de voet waardoor onderschepping door tegenstander eenvoudiger was. Door postbode gedrag verloor hij de verrassing in zijn spel. Inderdaad geen tikkie breed maar veel te lang vooruit aan de bal. Alle, al of niet fake, aandacht doen hem geen goed. Hij moet zelf duidelijkvde deur dicht doen voor andere clubs en zuch volledig richten op Ajax. Nu werd hij deze wedstrijd overvleugeld door Schone wat gewoon bizar is. Hoj was rijp voor een wissel. Maar ja, dat is mijn mening vanuit vak 425 gisteravond tussen de zingende en hossende supporters. Wat was die hoofdtribune met bobo’s weer irritant stil. 65% komt van Zuid, 15% van Noord en 20% andere lange zijde. Ik heb niet gezeten in ieder geval.

     2. Prinsengracht

      Tegenwoordig zitten er op de Toekomst ook veel jongens van Oud-Zuid op de Bobby Haarms tribune. Er wordt nauwelijks nog Amsterdams gesproken?

   3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens met Ajax 1 en oneens met ajaxpers. De Jong had diepte in spel en had 91% geen balverlies. Dat zijn Barca standaarden. Ziyech werd vorig jaar uitgefloten (hou ik zelf niet van) vanwege meer dan helft van zijn ballen die niet aankwamen. Thuis tegen Luik en Dynamo een bijna foutloze Ziyech gezien en die word dan behoorlijk toegzongen door publiek in JC Arena!

    Dus wat mij betreft gaat vergelijking hier mank.

   4. De Nees

    Frenkie speler naar mijn hart, maar lijdt hij balverlies dan is dat meestal wel op een linke plek. Een keer kan maar gister waren dat er teveel, niet vaak gezien bij hem. Dat moet er echt uit, leidt je zo paar keer een tegendoelpunt in dan is ie de kop van jut. Hij is de parel van het NL voetbal, de ideale verbindingsspeler, nu nog een goed schot ontwikkelen, dat is trainbaar. En vaker de diepte pas geven want die kansen liggen er vaak alleen houdt ie de bal soms net een tel te lang bij zich.

    1. AB: What’s a nick, a nick is nothing, a nick is fake, a nick is not important

     3 tellen te lang ?

  2. beni

   Frenkie de meest overschatte voetballer ooit. Iedereen loopt in de polonaise maar kan geen man uitspelen en hij is fysiek niet sterk. Frenkie speelt al alles breed en terug hij durft de confrontatie niet aan met de tegenstander dat zie je.

    1. beni

     Waar haal jij het vandaan dat ze dit willen betalen en hem willen hebben?? En 50milj stelt geen klote voor. Mbappe 160.000.000 18jaar en speelt zijn tegenstander zoek, scoort en een giga overzicht en niet van de bal te krijgen.

     1. frenkynairo

      scroll maar even naar beneden topic 8 augustus. en 50 mil voor een eredivisie speler is gewoon veel geld. weet niet waarom je mbappe erbij haalt. en ga maar is naar frenky ze statistieken kijken.

Comments are closed.