Van de Beek: ‘Uitspraken over vertrek uit verband gerukt’

Donny van de Beek vindt dat zijn uitspraken over een mogelijk vertrek bij Ajax uit zijn verband zijn gerukt. De middenvelder gaf direct na afloop van de wedstrijd tegen Standard Luik aan al zijn opties open te houden en een vertrek dus niet uit te sluiten, maar zijn uitspraken zijn volgens Van de Beek overdreven. ‘Tuurlijk is dat uit zijn verband gerukt. Ik zal het gewoon, net als iedereen, zelf moeten laten zien en dat ga ik ook doen. De trainer kijkt van wedstrijd tot wedstrijd, dus we zullen zien’, aldus de middenvelder na afloop van Ajax – Heracles tegenover AT5.

Een mogelijke reden voor de reservebeurten van Van de Beek zou zijn dat Erik ten Hag hem alleen als aanvallende middenvelder ziet. De hoofdtrainer gaf echter aan dat dit onzin is en dat Van de Beek op alle middenveldposities uit de voeten kan. Tegen Heracles stond de rechtspoot weer in de basis, maar wist hij tot zijn eigen frustratie niet zijn gewenste niveau te halen.

Related posts

23 Comments

  1. Jimmy1971

   Vond het ook best wel een slappe uitspraak van Beek! Gewoon 100% geven en allemaal wat minder lullen, jullie zitten niet in de politiek..

 1. Ajax 1

  Goed zo. Einde van dit verhaal weer. Nu weer lekker gaan ballen, want einde vorig seizoen en tegen Heracles was het niet best…..

 2. AjaxKat

  Het zijn nog jonge jongens; die praten weleens hun mond voorbij, al dan niet in de (sociale) media. Dat hoort erbij tegenwoordig. Vroeger had je alleen VI en een paar kranten waar voetballers aan het woord kwamen en kregen ze (bij Ajax zeker!) ook mediatraining.
  Is Sjakie niet zijn manager of begeleider of iets dergelijks? Kan me dan ook wel voorstellen dat ie dan even door Sjakie op zn vingers is getikt.

  1. Litmanen

   Donny wel, Ten Hag niet. Die belooft hem nu weer dat hij sowieso ook de volgende twee wedstrijden speelt. Wat is dit in godsnaam voor een clown?
   Eerst geef je hem een schop en daarna neem je hem op schoot.
   Het is niet te hopen dat hij dit bij meer dan elf spelers heeft gedaan. Geeft zo’n toestand, vijftien spelers op het veld.
   Overmars en Sar, doe iets nuttigs en schop die man terug naar de provincie!
   En snel. Niemand heeft meer vertrouwen in die man.

 3. Iamsterdam2015

  Goed, nu dat duidelijk is zeg ik….. ennnn doooorrrrr. Morgen een hele hele belangrijke pot waarbij iedereen 100% moet zijn.

 4. Charka53

  Laten we wel wezen alle spelers van Ajax zijn er mee bezig dus als een journalist een vraag stelt over eventueel vertrek wordt er zo gereageerd en er is er geen één die zegt dat hij de eerste paar jaar bij Ajax blijft.

  1. Prinsengracht

   Teveel trainers in te korte tijd. Kwalitatief minder goede trainers. Geen trainers die als voetballer beter of even goed waren als Donny. Veel onrust. Geen ingespeelde ploeg. Dat alles vertraagd de ontwikkeling. En niet alleen van Donny.

 5. JohnDoe77

  Prima, ook weer opgehelderd! Als we dit seizoen tot een succes willen maken, hebben we iedereen gemotiveerd en wel nodig. Dus ook Donny!!

 6. AFCA my World

  Hij heeft duidelijk benadrukt dat hij wil spelen,zo niet overweegt hij een transfer,erg dom je kunt nergens een basisplek eisen,dus zal hij nu zeker nog niet vertrekken ! ⚽️

 7. Zlatan4ever

  Donny , denk ff na als je met de media praat. Je kan van te voren weten dat ze overdrijven. Dus breng jezelf niet in discrediet met iets te boute uitspraken.
  Laat het gewoon op het veld zien op het moment dat je er moet staan. Zorg er voor dat je geen “eeuwig talent” word !

Comments are closed.