Van de Beek baalt van reserverol en houdt ‘alle opties open’

Donny van de Beek sluit niet uit dat hij deze zomer nog vertrekt bij Ajax. De middenvelder baalt van de bijrol die hij momenteel heeft onder trainer Erik ten Hag. “Op dit moment kiest hij voor anderen. Hij vindt mijn beste positie iets aanvallender”, aldus een teleurgestelde Van de Beek dinsdag na het uitduel met Standard Luik (2-2) tegen RTL7. Een transfer sluit de viervoudig Oranje-international, die nog vastligt tot de zomer van 2022, door zijn veranderde situatie niet langer uit. “Het is een vervelende tijd voor me en ik sta er nu wel iets anders in dan ik heb gedaan. Ik hou alle opties open.”

Vorige maand gaf de 21-jarige Van de Beek op de open dag van Ajax nog aan zeker te willen blijven, maar in een gesprek met Ten Hag werd hem onlangs duidelijk dat hij voorlopig niet op een basisplaats hoeft te rekenen.

De vorig seizoen onomstreden Van de Beek zat vorige week tegen Sturm Graz voor het eerst verrassend op de bank en moest het dinsdag in Luik dus opnieuw met een reserverol doen. “Het is heel zuur en ik ben er niet blij mee. Het blijft moeilijk. Ik doe 100 procent mijn best en meer kan ik niet doen.”

Bekijk hier de video met het interview met Van de Beek

Related posts

95 Comments

 1. kanu

  Kop op donny.
  Hij moet ook gewoon spelen anders loopt hij weg . larsse speelt sms nog maar een jaar en talent loopt zometeen de deur uit helaas.

   1. HURBIE

    Dat is topsport VD BEEK
    Ook dit hoort erbij
    Jezelf terug knokken
    Niet de zielige jongen uithangen door te zeggen dat je weg wil

    1. ems

     100% eens, dit soort situaties moet je als voetballer doormaken. Kijk naar Blind, Schone etc

     1. Hazez

      Ga voetballen laat zien dat je een basis plaats verdiend , ipv te dreigen dat je gaat . Ben er nu al klaar mee met zon gedrag en altijd maar naar naar het logo grijpen zo van ik ben een echte ajacied nou zit het wat tegen en nu de uitgang al zoeken boaw boaw

 2. dickst14

  Vreemd dat van Hag zegt dat hij voorlopig niet op een basisplaats hoeft te rekenen. Als Schone zoals gisteren speelt moet hij vervangen worden door vd Beek of Eiting.

  1. Litmanen

   VdBeek is te aanvallend voor die positie.
   Ten Hag gaat een ravage aanrichten, er van uitgaande dat Ziyech tóch vertrekt.

     1. -buitenkantje rechts-

      Denk dat Limanen bedoelt dat een vertrek van Ziyech een ravage aanricht bij Ajax …?

     2. Litmanen

      Mijn bedoeling is simpel.
      Ten Hag zet de verkeerde mensen op de verkeerde plaats.
      Gisteren weer een Ajax zonder echt plan.
      Individuele klasse bepaalt de uitslag, niet een systeem waarover is nagedacht.

      Conclusie: ontevreden spelers (net als vorig seizoen) en de ravage is daar.

     3. Bakkie

      Volgens mij zijn dat allemaal aannames die je doet. Is prima, maar ik maak mijn eigen aannames. En ik zie juist een trainer met een plan en spelers die ook in dat plan geloven.
      Zaterdag winnen we met gemak van Heracles en dinsdag gooien we Standard eruit.

     4. Litmanen

      Bakkie, ik bén de laatste die bezig is met duimpjes, maar het lijkt er op dat meer mensen zien wat ik zie: een trainer die te hoog gegrepen heeft. Niet geschikt voor een topclub.

     5. Bakkie

      Ik zie nooit duimpjes omdat ik de mobiele app niet gebruik. Maar los daarvan, die duimpjes zeggen alleen maar wat het algemene gevoel op dit forum is toch? Jij druist volgens mij vaak genoeg in tegen de algemene stemming hier, over Ziyech bijvoorbeeld. Dus wat is je punt..?

   1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

    Litmanen je zegt dat jij de laatste bent die kijkt naar de duimpjes. A) je kijkt er dus naar. B) je trekt er zelfs conclusies uit. Vraag: wat bedoel je nu eigenlijk met je opmerking over de duimpjes? Conclusie van mij: je kijkt er wel naar en je wordt er bliedgeil van als mede-nitwits jou een duimpje geven.

 3. Vak 120

  Kom op zeg!! Ze spelen 2 wedstrijden niet in de basis omdat er dit jaar concurentie is!! En ze dreigen al om te vertrekken…er kunnen er maar 11 spelen,dus donny gewoon je best doen op trainingen en inval beurten,je kans komt echt wel!

  1. Mr Ajax

   Helemaal mee eens vak 120. Beetje een verwende insteek hebben die jonge gasten als ze niet in de basis staan, bewijs dan idd maar dat je er wel in hoort, die kwaliteiten heeft hij absoluut, maar niet met dat koppie gaan hangen en weglopen

   1. Ajax 1

    Donny was de afgelopen maanden ook gewoon echt niet in vorm…..dat komt wel weer, maar pak je kans maar; die komen er genoeg, zeker als ziyech nog weg gaat.

 4. J18

  Is ook niet slim om te zeggen dat hij voorlopig geen kanshebber meer is voor een basisplaats. Echter vind ik het ergens wel zwak dat je dan gelijk aan een vertrek zou denken.

 5. Wenen 1995

  Zeker tegen de mindere goden vd ER moet Donny starten ipv Lasse. Lijkt mij geeen discussie.

 6. JohnDoe77

  We willen graag een sterke bezetting met alle posities dubbel bezet. Dan is dit een nadeel, al zou ik liever naar de toekomst toe zien dat Donny kansen krijgt in plaats van Lasse. Die heeft het geweldig gedaan ook vorig seizoen en weet zich toch altijd in de basis te knokken. Maar daar zit het hem precies in; toen Lasse even geen kans had bleef hij knokken, Donny lijkt meteen de handdoek te gooien. We kunnen over TH en zijn staf van alles zeggen, maar als Donny duidelijk beter is als een ander, speelt hij gewoon.

  Dus niet meteen trutten en de media zoeken als het even tegenzit, maar vol erop on trainingen en invalbeurten. Laat maar zien dat je hoort te spelen in plaats van dreigen met vertrek.

  1. Litmanen

   Doe77, Allemaal goed en aardig, maar misschien ter verduidelijking: VdBeek heeft op eigen kosten een fysiotherapeut meegenomen op zijn vakantie om fit op de eerste training te verschijnen.

   Dit ging ook in overleg met Ten Hag.
   Als je als trainer weet dat Donny geen basisplaats krijgt, dan had die jongen gewoon op vakantie kunnen gaan.

   En na acht maanden wist Ten Hag dat al. Zo niet, dan is het een nóg slechtere trainer dan ik al dacht dat hij was.

   1. -buitenkantje rechts-

    Dat een speler er alles aan doet om fir te zijn en blijven is normaal Litamanen en geen extra verdienste.. Het is namelijk zijn baan en bron van inkomsten in een zeer onzekere markt. Ten tweede denk ik dat ten Hag in juli nog niet wist hoe de bezetting op het middenveld er precies uit ging zien.. Verder heeft hij geen glazen bol. De bezetting is namelijk afhankelijk van de vorm van spelers en de manier waarop ze zijn opdrachten uitvoeren. Dat weet je niet van te voren. Ten derde zal natuurlijk iedere trainer graag zien dat zijn spelers fit aan de start verschijnen. Jij doet nu alsof Donny niet fit had hoeven zijn als hij van tevoren wist dat hij geen basisplek heeft. Juist andersom is het geval!
    Heb je geen basisplek dan moet je juist fitter zijn dan de rest om de coach te overtuigen..
    Je lult dus (wederom) uit je nek.. Je vertelde ooit hoofdtrainer te zijn van een topamateur club. Ik kan me dat nauwelijks voorstellen als ik jouw commentaren lees. Zullen wat dan ook maar naar het rijk der fabelen sturen net als het feit dat je jurist bent?

    Dan on-topic: Ajax is als het goed is aan het strijden op 3 podia. Competitie.. beker en Europees.. Alle huidige spelers zullen daarbij gebruikt moeten worden. Zijn kans komt echt nog wel gedurende het seizoen. Er kan nog zoveel gebeuren.. Blessures..tussentijdse vertrekken in de winterstop..schorsingen etc. Door nu een vertrekwens neer te leggen gooi je wel erg snel de handdoek. Laat zien dat je beter bent en je speelt.

    1. Litmanen

     We gaan het zien BR. Je persoonlijke aanval zal ik maar onderbrengen bij de stapel van AB.
     Die stapel heet bij mij: Opmerkingen van een achterlijk gedrocht…

     Ik had jou iets intelligenter ingeschat.

     Ten Hag heeft in acht maanden nog niet één keer een elftal neergezet wat met een vastomlijnd idee in het veld stond.

     Voor wat mijn voetbalkennis betreft: Ga mij eens vertellen welke opdrachten Frenkie en Hakim hadden in de tweede helft.
     Ben heel benieuwd.

    2. Ajax1958

     Pathalogische leugenaar, draaikont, pseudo intellectueel, ontwijkend/ ontkennend nep jurist. Zomaar een aantal woorden met betrekking op iemand hier, rara……….

     1. Litmanen

      Ik weet niet wat voor interessants je te melden hebt over de topic, maar jij valt duidelijk onder het hoofdstuk AB.
      Bij je geboorte het verkeerde weggegooid waarschijnlijk.

     2. Ajax1958

      Altijd fijn om te weten, dat je je aangesproken voelt. Iets met wie de schoen past trekt hem aan.

     3. Litmanen

      58, Ga je nu nog iets melden over de topic of begrijp je het idee van deze app echt niet?
      Als je mensen wilt beledigen en sarren, stap dan vanavond een kroeg in en probeer het live een keer.

      Stuur ik je daarna een bloemetje naar alle ziekenhuizen waar je dan ligt.

     4. Ajax1958

      Tja, altijd schrikken als je een spiegel wordt voorgehouden nietwaar? Misschien eens minder uit je nek lullen.

    3. Ajax 1

     Helemaal eens BR. Had het niet beter kunnen zeggen. Wat ten hag nu moet doen is donny bij zich roepen, uitpraten en go!

 7. Ajax013

  Donny zijn reactie is gewoon volkomen normaal hoor!! Hoe kan ten hag nu al weten dat hij geen basisplaats krijgt ? Is toch van de zotte… maarja aangezien ten hag alleen maar middenvelders wisseld voor middenvelders zal donny wel zijn kans krijgen ja ?

 8. 5lager

  Posities dubbel bezet willen hebben is leuk. Maar we hebben simpelweg te veel middenvelders. Zo een beetje alles wat gekocht is zijn middenvelders of kunnen op het middenveld spelen. Nu het er naar uit ziet dat ziyech ook nog eens zou kunnen blijven hebben we een klein beetje een overschot imo

  1. Litmanen

   Ziyech zou vertrekken….
   Was te goed voor Ajax. Ging een treetje hoger voetballen.
   Dat is waarschijnlijk de reden dat Eijting is doorgestroomd.

   Ten Hag heeft nooit met vedetten gewerkt en dat is duidelijk merkbaar. Dat betekent dat spelers die normaal gesproken nooit protesteren het eerst aan de kant worden gezet.

   Sommige spelers hebben zoveel zelfvertrouwen dat ze denken “ik kom toch terug”, zie Schone.
   Andere spelers zijn jong en onervaren, dan is het zwaar.

   Donny heeft ondanks een vreselijk kutjaar vorig seizoen goed gepresteerd. Hij hoopte op meer krediet.

     1. -buitenkantje rechts-

      Hij is daar door PG en mezelf al op gewezen.. maar ja..betonnen plaat met oogkleppen hè..

 9. henkland

  Niemand kan een basisplaats claimen. Ook Donny niet. Er waren er meer die zich beter vonden dan iemand anders en daarom vertrokken. Nooit meer iets van gehoord. Dus blijf maar gewoon en maak je opleiding af zodat de trainer niet om je heen kan.

 10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Dom van Ten Hag om in een gesprek met Donny hem het gevoel te geven dat hij er voorlopig naast staat. We hebben veel gelijkwaardige middenvelders. En veel wedstrijden dus we hebben iedereen nodig.
  Komt bij Donny is een kind van de club en een heel goede voetballer. Zijn tijd komt wel weer.

  Overigens kunnen we wel meteen zien of Donny uit juiste hout is gesneden. Gaat hij die Ten Hag zijn ongelijk bewijzen of gooit ie kont in de krib en wil hij weg rennen?

  Donny altijd voor eerste gaan. Tegenslag overwinnen maakt je altijd sterker en een betere voetballer ?

  1. Litmanen

   Ik snap hem wel. Het hele seizoen belangrijk geweest, 200% inzet getoond en op de bank voor een speler die zegt weg te willen omdat hij te goed is voor Ajax….

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Litmanen ik vind het ook een onterechte en onhandige actie van Ten Hag.

    Ik heb dus zeker ook begrip voor chagrijn van Donny. Ik ben zelf alleen niet van handdoek in ring gooien na 2 wedstrijden incl die mededeling.

    Dan spreekt Schone me meer aan. Gewoon doorknokken tot ze echt niet meer om je heen kunnen!

   2. -buitenkantje rechts-

    @Likmanen.. wederom gelul en spreek je jezelf binnen 2 bijdragen tegen.. Denk nou eerst eens na voordat je iets post hier.
    – Je zegt eerst dat Eiting kwam voor een Ziyech die weg zou gaan. Eiting komt niet voor Ziyech. Tafic is voor Ziyech gehaald.
    – Je zegt dat Donny baalt, omdat hij op de bank moet zitten voor Ziyech. Ten eerste spreek je jezelf nu tegen, maar ten tweede is het (wederom) gelul. Vorig seizoen speelde Donny gewoon met Ziyech. Dus toen hoefde hij ook niet op de bank te zitten om Ziyech. Ziyech speekt ook op een andere positie. Totale onzin van je dus. Wie is er dit seizoenbijgekomen op het middenveld? Juist..Tadic. Door de komst van Tadic is er geen plek voor Donny volgens ten Hag. Als hij dat algezegd heeft.. Als hij verstandig is laat hij weten dat iedereen onmisbaar is komend seizoen.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     BR is Tadic niet voor een vrije rol aan de buitenkant gehaald? Zoals hij speelde bij Southampton?
     Persoonlijk zie ik Frenky als opvolger Ziyech. Als hij echt gaat voor 1 sep.

    2. Litmanen

     BR, het is duidelijk dat je Tadic niet hebt zien spelen in Engeland.
     Altijd als een soort van linksbuiten.
     Dus, als Ziyech weg is is Tadic niet zijn vervanger.
     Totaal andere voetballer.
     Frenkie komt qua voetbal veel beter in de buurt van Hakim.
     Eiting, is doorgestroomd omdat een middenvelder verkocht zou worden (Ziyech).
     Je zou dan voor het middenveld hebben:
     Schone, Frenkie, VdBeek, Eiting. De andere spelers missen het niveau.

     Verder ben ik het met veel mensen eens: Ten Hag maakt er een zooitje van met als grote voorbeeld Neres op links en Tadic op rechts.
     Belachelijk.

     1. -buitenkantje rechts-

      Ajax lijkt te gaan zorgen voor een enorme stunt op de transfermarkt. De Telegraaf meldt dat de Amsterdammers een akkoord hebben bereikt met Dušan Tadić over een contract van vier jaar.

      Met Tadić heelt Ajax dé beoogde opvolger binnen voor Hakim Ziyech die de club naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten. Ajax betaald naar verluidt 17,1 miljoen euro voor de 29-jarige Serviër, waarmee het clubrecord van 16,25 miljoen euro voor een ander Serviër, Miralem Sulejmani, doorbroken wordt.

      In Amsterdam zal Tadić een van de grootverdieners worden. Mocht Ajax zich plaatsen voor de Champions League, kan hij bovendien rekenen op een riante bonusregeling. Verder deelt Tadić zelf mee in een eventuele vervolgtransfer en heeft hij de toezegging gekregen dat Ajax na twee seizoenen meewerkt aan een nieuwe transfer.

      Financieel directeur Jeroen Slop en directeur spelersbeleid Marc Overmars zijn momenteel in Southampton om de transfer af te ronden.
      Bron: Ajax1.nl

      Kan zo nog 10 artikelen noemen Litmanen.. Voordat je dingen beweertdie niet kloppen eerst even research doen..
      Weet je nog hoe je Carel Eiting schrijft?

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      BR ga je nu overal kranten artikelen bijhalen ?. Ik heb TG hoog zitten in verband met Ajax. Maar hier in dit artikel staan al drie fouten. Komt bij wat betekent opvolger Ziyech? Is dat voor zijn positie of bedoelen ze dan qua leider?

      Hoe je het wendt of keert Tadic mag dan in jouw ogen en die van 10 artikelen een middenvelder zijn hij is gehaad op basis van zijn vrije rol bij Southampton op links.
      Dat zie je trouwens ook terug in zijn eerste paar wedstrijden.

      Mss dat hij terugzakt als Ziyech verkocht wordt, maar ik denk dat ze dan Ziyech gaan vervangen door Frenky.

      We gaan het zien.

     3. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Ga jij nu commentaar hebben op aanhalen van artikelen? ???? Jij doet niet anders en dan het liefst op de Jehova manier. Stukjes uit hun verband halen en die brengen als feit en waarheid. Je bent elke keer weer dommer dan gedacht. Hilarisch is helemaal het feit dat jij zegt dat er fouten in staan terwijl 99,99% van jouw commentaar nergens op slaat. Duffe sukkel ben je.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nee hoor maar BR doet dat bij dit topic twee keer en twee keer dekt het de lading niet door verkeerde inhoud. BR is vele malen beter als hij zijn mening in eigen woorden kracht bijzet ipv copy paste krantenartikelen.

      En sinds wanneer ben jij woordvoerder voor BR? Tweede keer al in drie dagen. Daar zal BR echt blij van worden ?? ps wel beetje traag ouwe een reactie op “zeug” na 15 uur ipv binnen 15 minuten. Je wordt ouder papa geef maar toe ???grapje en nu niet meteen weer boos worden en dreigen hoor hahaha

     5. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

      Rare opvatting van niet meer reageren heb je. Vwb de tijd, die staat er bij mij merendeels niet bij net als de likes of dislikes. Dom ommnetaar dus. Vwb woordvoerder, als je een prive gesprek met iemand wil hebben moet je niet op een forum gaan zitten dombo. Overigens heeft BR het niet verkeerd maar is het probleem dat jij zaken of niet snapt of gaat verdraaien. Ji) kent alleen je eigen gelijk (en nu niet terugkomen met de kaartsende bal oid). Maarik merk dat je mij niet kan loslaten, je blijft reageren net zoals je hier, helaas, blijft terugkomen. Maar ach, het forum is er ook voor zwakzinnigen.

 11. apeldoorn

  Twee wedstrijden er naast en meteen zeuren, wat een mentaliteit tegenwoordig. Nog 5x harder trainen en zorgen dat de trainer niet meer om je heen kan. Je had Schone allang op de bank moeten trainen. Jouw tijd komt, het ligt aan jezelf per wanneer jouw tijd aan breekt. Niet zo piepen

 12. D de J

  Niet zo zeiken Donny en gewoon knokken voor je plek. Als je met deze instelling bij een andere topclub aankomt zit je daar ook op de bank. De trainer bepaalt, er komen nog genoeg wedstrijden en periodes als deze zijn essentieel in je ontwikkeling als speler. Vergis je namelijk niet, zoveel heb je tot op heden helemaal niet laten zien. Iedereen zeikt hier op Schöne en dat mag, maar Schöne laat tenminste WEL zien dat hij een knokker is, seizoenen lang. Nu het koppie laten hangen en het wordt helemaal niks met je!

 13. Ajaxfoort

  Ik vind het wel eerlijk van Ten Hag dat hij het aangeeft. Zeker als er om gevraagd wordt. Je laat zo’n jongen dan niet in de waan dat hij elk moment weer opgesteld kan gaan worden. Dat zou ik vreemder vinden. Het blijkt nog steeds lastig voor sommigen om om te gaan met concurrentie. Iets dat raar is want bij grotere clubs hebben ze daar helemaal last van!

 14. wieiswie

  Ik vind het een teken van zwakte. Als je nu al roept dat je dan gaat. Ik zou zeggen ga maar als je denkt dat je bij de zogenaamde top clubs in het buitenland weekelijks in de basis staat.

 15. toonvs

  Ongelofelijk zeg een keer geen basis. Zeg wat over zijn mentalitiet. Gelijk roepen over ik wil weg. Ga maar een stukje harder trainen en zorgt dat je trainer niet om je heen kunt. Wat een slap janus. Met deze instelling komt je bij andere club ook op de bank. Maar ja jeugd he die nooit een tegenslag heeft gehad. En nu begrijp ik gelijk waarom Ajax de laatste jaren geen kampioen is geworden met zulke spelers. Dik salaris maar vechten willen ze er niet voor.

  1. Litmanen

   Vorig jaar werd Donny hier nog de hemel in geprezen vanwege zijn mentaliteit.

   Hoe híj omging met het gebeuren rond zijn beste vriend. Donny bleef overeind en speelde zich terecht in de basis.

   Nu wordt dezelfde held hier volkomen afgebrand. Hoe oud is Donny, 20?

   Een slapjanus? Walgelijke reactie.

 16. Charka53

  Dat krijg je met deze nieuwe generatie als het even niet gaat zoals zij willen gaan ze lopen mekkeren ,
  Het is de bedoeling dat je zorgt dat je beter bent dan een ander Donny dan kom je gewoon weer in de basis.

 17. ajacied078

  als de juiste poppetjes op de juiste plaats staan zou donny altijd spelen maja wij hebben meneer ten hag als coach dus alles kan gebeuren

 18. AFCA my World

  Ben jij een echte Ajacied ? Een Amsterdamse Bluffer ? Iemand met een Ajaxhart ? Die vechten voor hun plek !!! Als jij vertrekt ben je een loser en is het maar goed dat je weg gaat ! Ik had meer passie van je verwacht ! ⚽️

 19. M800M

  Ja de beste moet spelen, en ja je wil een brede selectie hebben maar meestal betekent dat in de praktijk spelers steeds een stap omhoog doen. Dus jong talent op de bank en wat meer ervaring speelt. Tot de ervaren verkocht wordt en dan schuift alles door. Maar nu zie je bij ons vaker dat spelers een stap terug moeten doen (van jaren basis naar de bank) dat is toch wel vreemd eigenlijk. De doorstroom loopt dus eigenlijk niet helemaal lekker. Moeten spelers niet zeuren, of Misschien eerder verkopen? Of misschien heeft het er ook wel mee te maken dat veel spelers na een tijd basis niet meer beter worden/groeien , waardoor ze niet snel genoeg klaar zijn voor een stap hoger en dan worden ingehaald. dat zien we ook al jaren bij onze club en dat heeft volgens mij toch echt te maken met goede trainers voor het eerste aanstellen.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Eens je zou bijna iemand als cultuurbewaker nodig denken te hebben. De man die de dooorstroming in de gaten houdt ! Ze kunnen me altijd bellen voor een tip ??. Zonder gekheid, goede analyse M800M

   1. -buitenkantje rechts-

    Henk Spaan heeft in Het Parool een opmerkelijke uitspraak gedaan aangaande Dennis Bergkamp. Volgens de columnist bezoekt de cultuurbewaker van Ajax al even geen uitwedstrijden meer van de Amsterdammers.
    ‘Ajax gaat het functioneren van Marcel Keizer tegen het licht houden, stond er. Daar had moeten staan: Ajax gaat functioneren Technisch Hart tegen het licht houden. En, specifieker: Ajax gaat functioneren Dennis Bergkamp tegen het licht houden. Of: Ajax, lees de rvc, gaat onderzoeken welke incompetente machthebbers erin zijn geslaagd de successen van het vorig seizoen – en vooral het aantrekkelijke voetbal toen – binnen drie maanden teniet te doen’, zo schrijft Spaan vernietigend.
    ‘Mijn kop eraf als dan niet al snel de naam van Bergkamp valt’, vervolgt hij op duidelijke toon. ‘De man die wel ‘cultuurbewaker’ wordt genoemd, die de doorstroming van talent van De Toekomst soepel moet laten verlopen, doet dat, waarschijnlijk na overleg met zichzelf, alleen als Ajax thuis speelt. Uitwedstrijden bezoekt Dennis niet meer. Geen zin in. Niet verrassend dat de spelers van het eerste het stapje extra ook niet meer willen zetten.’

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      BR ik ben blij dat je hiermee komt.
      24 sep Ajax – Vitesse 1-2
      Sar en Overmars krijgen idee dat Keizer niet meer gaat vlot trekken en willen Ten Hag. Lijntjes zijn gelegd en beide verzoeken Dennis met Erik te gaan praten. Dennis weigert en vind dat dramatisch tov Keizer

      26 sep jouw artikel…aparte timing btw

      Oct 2017
      Dennis krijgt een nieuw contract!!!!!!!!!
      Hierin komen Ajax en Dennis een nieuw takenpakket overeen incl nieuwe financiele afspraken.

      Dec 2017 Keizer en Bergkamp worden ontslagen na een van de betere periodes binnen Ajax als je naar resultaat kijkt vanaf die bewuste 24e sep…..

      Als het dus al waar is wat Henk Spaan schrjjff moet je dit dan niet op zijn minst in de dan geldende situatie beoordelen?

      Of heeft Dennis Bergkamp deze attitude 6 jaar gehad?

      Overigens als het waar is vind ik ondanks de druk van Sar en Overmars dat hij zijn werk door had moeten zetten en dus naar uitwedstrijden moeten gaan. Aan andere kant als je je trainer wilt ontslaan die Dennis wilde hebben 1.5 maand na begin competiite in bij far de moeilijkste tijd bij Ajax gezien Nouri wie is er hier dan schandalig bezig BR? Overmars en Sar ? Die deze situatie gebruiken om iig toen al Keizer te lozen of Bergkamp die door ontstane situatie er (even) klaar mee was? O ja en dan PSV 3-0 thuis alles lijkt op rit nu ook mooi voetbal en Overmars keurt Keizer geen blik waardig!
      Terug in kampioensrace toen en Marc baalt!!!!!!!
      Echt een TD waardig not.

      Dus ik zet meer en grotere vraagtekens bij gedrag Sar en Overmars destijds dan bij Dennis.

      En Henk Spaan ach ik lach vaak om hem met zijn iets te duidelike voorkeuren

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hahaha ja dat is waar Indojood, hahaha ik moet zeggen je hebt wel humor ik moet er weer om lachen ?.
      Wist alleen niet dat dat ook binnen Nederland was hahaha.

 20. AB

  Die geeft aan hoe de verhouding spelers – trainer is. Ten Hag heeft in ieder geval
  Niet het vertrouwen bij van de Beek en ik denk dat dit bij meer spelers speelt.
  Neem de opstelling van gisteren: Neres op links, Ziyech en Tadic beide aan de rechterkant, Schone als CVM (überhaupt Schone in de basis). Als je al met bijna 40% van je opstelling foute keuzes maakt dan maakt dat niet dat je respect en waardering afdwingt bij de spelersgroep. Ten Hag komt zichtbaar giga tekort voor een club als Ajax. De kwaliteiten van de spelers kunnen hem nog een tijdje redden misschien maar dit gaat echt niet lang duren. Hij doet nog gekker dan Keizer.

  1. Valentino

   Het liep gister anders prima, dus blijkbaar heeft ten Hag er toch meer zicht op dan jij hebt.

 21. Valentino

  Toch jammer dat Donny nu door de mand valt en niet met tegenslagen om blijkt te kunnen gaan. Speelt even wat minder en zit daardoor op de bank en gelijk wil ie weg.

  Op zo’n speler zit niemand te wachten.

 22. Zlatan4ever

  Van de Beek moet in 1e instantie niet zeuren, aan de andere kant begrijp ik nog steeds niet dat een speler die uitgeleerd is en weg wil wel in de basis start…..
  Ten Hag is te slap, een “echte trainer” hoort te zeggen :
  Jij wil weg en je bent uitgeleerd ? Dan heb ik niks aan jou ondanks je kwaliteiten

  1. Litmanen

   1000 % mee eens.
   Ten Hag is een bange poeperd.
   Durft mensen als Ziyech niet aan te pakken.
   Die speelt zijn eigen wedstrijdjes en probeert elke pot al zijn trucjes uit.

   Als Hakim en Frenkie straks toch aan hun stutten trekken dan mag Donny weer opdraven.

   Maar vertrouwen in deze trainer heeft straks niemand meer.

   Alles wat AB schrijft hierboven is waar op één ding na: Schone. De enige die in zijn taak bleef spelen.
   De enige middenvelder die tussen de drie palen schoot.

   De puinhoop wordt steeds groter. Als we Standard niet uitschakelen is het gedaan met Ten Hag.
   Acht maanden bezig en niets gepresteerd. NIETS.

 23. Zlatan4ever

  En nu weer wachten op het commentaar dat ik een Ziyech hater ben ……. BORING !

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ach Zlatan de aanvoerder van die boring club meldt net op ander topic aan mij dat hij een kritisch volger is van de voetballer Ziyech hahahaha. Ik ben nog aan het bijkomen. Toegegeven die opmerking van AB was dus niet boring hahaha.

   1. AB

    Jij zou geen commentaar meer geven op mij randdebiel. Indirect is ook commentaar. Verder is lezen een kunst. Jij kan zowel niet lezen als schrijven. Flikker maar gewoon in een volle gierput of laat je plat rijden door een Litmanen buschauffeur. Je bent het zijn op de wereld niet waard, zo simpel is het. Je bent gewoon een schofterig zielig ventje wat gaat janken als hij zijn gelijk niet krijgt. Zo veel succes met je mail aan Fred.

  2. -buitenkantje rechts-

   Ik heb mijn commentaar op jou al eens (uitgebreid) gegeven Zlatan.. Je commentaar is strikt willekeurig en onjuist. Lijkt idd op Ziyech bashen.. Jij en Likmanen posten van de 10 reacties 9 negatief over Ziyech.. Zelfs na Sturm Graz toen vriend en vijand het eens waren dat Ziyech uitstekend speelde kwamen er van jou en ..manen nog negatieve reacties..
   Dit is niet normaal reageren op een wedstrijd. Dit is idd Ziyech haat..

   1. Litmanen

    Raar hoor, ik vind Hakim een gezellige, sociale en vrolijke gozer.
    Hij heeft ook van die leuke maniertjes als hij een geluksdoelpunt heeft gemaakt.
    Echte kansen krijgt hij er niet in, maar ja, hij vergoed veel met zijn gulle lach na zo’n blunder….

   2. Zlatan4ever

    Buitenkantje rechts, als jij toch al mijn “cimmentaren” omtrent Ziyech turft en blijkbaar niet echt leest, ga ik speciaal voor jou het nog 1 x uitleggen…..
    Ziyech is in Nederland een topspeler in het buitenland middelmaat of minder. Meneer heeft zelf aangegeven dat hij uitgeleerd is bij Ajax wat hoogst arrogant is als er nog geen club zich gemeld heeft. Hij heeft nog een doorlopend contract en wil perse weg ?!?! Dan kan je nog zo talentvol zijn maar dan ben je geen Ajacied ! En of je dan Ziyech heet of Jansen of wie dan ook …… opzouten !
    Niemand is belangrijker dan onze club. Niemand !
    Ajax 4ever , zeurende zelfingenomen spelers never !!

    1. AB, fan van Ziyech en het duo Bosz en Jonk

     Hij heef5 dat bij zijn binnenkomst bij Ajax aangegeven. Het langdurige contract was alleen voor de transfersom. Na twee jaar wilde hij, indien mogelijk, graag vertrkken naar het buitenland. Niks nieuws.

 24. Slingertje.

  Mevrouw zit 2x op de bank en begint meteen te janken.
  Laat zien dat je een kerel bent en vecht je terug voor je plek.
  Maar dat is teveel gevraagd tegenwoordig bij die verwende ventjes.
  Willen meteen vertrekken.
  Heel zielig allemaal.

 25. Iamsterdam2015

  Kijk dat je baalt begrijp ik. Maar je kan ook denken ik knok mij terug in de basis. Komt iedereen tengoede want dan heb je super gemotiveerde spelers. Ik zou niet meteen gaan lopen roepen dat je alle opties open houdt maar juist knokken en denken OVER MIJN LIJK!!! Dus kom op pik!!!!!!

Comments are closed.