Veltman: ‘Mijn doel is om in januari weer aan te sluiten’

Zaterdag was de Open Dag van Ajax en Joël Veltman sprak ter plekke over het herstel van zijn kruisbandblessure. Het gaat goed met het herstel, zo verteld hij op Ajax.nl. Veltman kijkt uit naar zijn rentree, hopelijk rond januari 2019.

Het voetballen begint langzamerhand te kriebelen. ‘Het liefst sta je daar zelf, tussen de jongens in, maar zo’n overwinning geeft je ook de power om keihard aan je herstel te werken en zo goed mogelijk straks terug te komen. Het gaat stukje bij stukje beter. Ik zit nu twaalf weken na de operatie. Ik heb als doel om in januari weer aan te sluiten. Alles wat daarvoor zit, is meegenomen. Al denk ik niet dat ik in die paar weken voor de winterstop risico ga nemen. Dan kan ik beter in de tweede seizoenshelft aansluiten.’

Related posts

84 Comments

 1. Peter kopsterk

  Als mazraoui het goed doet kan veltman het wel schudden. Op de reservebank.

  1. Prinsengracht

   Wat is dit voor raars? Nietszeggend berichtje en binnen no time tientallen likes? Jij spoort volgens mij niet. Binnen in je kop ben je niet zo sterk denk ik.

   1. Litmanen

    Dat krijg je dan met de “Veltmanhaat”.
    Sommige figuren slaan door. Ik hoop dat die jongen weer gezond wordt.

    1. Indojood

     Eens Litmanen, hetzelfde zie je met de “Ziyechhaat”, dan slaan sommige figuren ook door.

    2. dickst14

     De Veltmanhaat? Niemand haat Veltman, het is gewoon een slechte voetballer. Dat jij dit verwardt met haat komt omdat jij de beste voetballer van het afgelopen seizoen , Ziyech, haat.
     Wij praten niet over haat, maar over goede of slechte voetballers.
     Door mensen zoals jij zijn de zorgpremies zo hoog momenteel.

    3. Ajaxslied

     Ik wist niet dat je humor had Litmanen. Maar moest toch erg hard lachen.

    4. Ajax1958

     Ik ben absoluut geen Veltman hater. Ik persoonlijk vind Veltman niet het niveau hebben wat Ajax nastreeft. Is bv geen Trabelsi of aan de andere kant Maxwel. Klaar, zo denk ik erover. Wens hem wel suc6 met het herstel, maar hoop niet dat hij terugkeert in Ajax 1

    5. Prinsengracht

     Ja leuk. Maar je leidt de aandacht af van het feit dat kopsterk nu bijna 100 likes heeft voor een nietszeggend bericht. Slaat nergens op.

     1. Moosie

      maak je niet druk PG hij wil graag gouden letters en bovenaan staan met like’s net als onze grote vriend sseiss

  2. dickst14

   Heb je een duimpje gegeven voordat je je afvraagt van wie die 45e nou kan zijn omdat je die niet aan jezelf gegeven hebt.

  3. Iamsterdam2015

   Mazraoui is beter dus denkndst hij blijft staan. Maar buiten dat om hoop ik dat hij snel hersteld en weer lekker kan gaan ballen.

  4. Ajax1958

   Hahaha 80 ??? voor zo’n opmerking. Goed bezig s e i j s??? Je bent wel een zielig en eenzaam persoon, stakker.

   1. Moosie

    je bent gewoon jaloers met je 4 duimpies waarvan je er dan ook nog 1 van mij heb gehad ?

 2. Vak 120

  Sterkte joel!! Al zat je niet in de beste fase van je carriere,voor mij ben je een echte ajacied!

 3. Indojood

  Wens Veltman een spoedig herstel toe. Het zal wel moeilijk worden om weer in de basis te komen.

  1. dickst14

   Als hij beter is dan degene die in de basis staat dan moet hij in de basis. Maar helaas was is en zal dat niet het geval zijn.

   1. Litmanen

    We zijn wel blij dat jij die beslissing dan niet hoeft te nemen.
    Daar hebben ze dan weer mensen voor onder contract staan die er wél verstand van hebben.

    1. Ajaxslied

     Litmanen snap jij nou niet dat je jezelf met elke opmerking belachelijk maakt.

 4. Charka53

  Niet te geloven zeg Veltman is er ook nog ik heb zijn naam lang niet gehoord en ik hoop voor hem dat hij weer snel kan voetballen wat de Veltman haters er van vinden is hun probleem van mij mag hij weer aan sluiten.

 5. Finidi

  Denk wel dat het moeilijk word na zon blessure hoor maar goed er staat ook nergens dat et makkelijk moet gaan en we

 6. Geroldkohlen

  was veltman alweer vergeten! voor mij hoeft hij niet terug te komen. hij zal op de bank eindigen ,en hopelijk komt hij volgende zomer bij een andere club terecht. Maar zelfs na al die jaren dat hij fit was en tot ergenis voor velen maar in de basis stond (terwijl er betere waren voor bepaalde posities), wilde er geen enkele andere club in europa veltman hebben .nog niet 1 keer werd hij genoemd in een gerucht of wat dan ook! dus ben er bang voor dat het nu helemaal geen transfer meer word. Maar ik laat me blij verassen. wens hem beterschap!?

  1. Litmanen

   Gek hè? Is er toch nog een overeenkomst tussen Veltman en Ziyech, er wil maar geen club komen….
   Overigens was Veltman wél vertrokken als hij fit was geweest, dat dan weer wel.

   1. Ajax1958

    1) Er zal eerder een club voor Ziyech dan voo Veltman. 2) Als Veltman fit was geweest, was er nog steeds geen club voor hem gekomen, zelfs Telstar niet.

 7. Zlatan4ever

  Succes met het laatste deel van je revalidatie. Wij hopen op een comeback naar Ajax 1 ????

   1. Zlatan4ever

    En de rest van de Ajax aanhang met een normaal voetbal verstand. Natuurlijk is Veltman geen topper in/van Europa, maar hij is goed genoeg voor Ajax en een echte Ajacied. Of vind jij Kristensen of Oruela beter ? Lijkt mij van niet??‍♂️

    1. Prinsengracht

     We moeten Veltman niet vergelijken met anderen die ook niet goed genoeg zijn voor Ajax 1. Hij komt te kort en moet gewoon niet meer spelen. Met aardige jongens win je geen wedstrijden. Ook niet als ze al meer dan 10 jaar bij de club zijn.

  1. Litmanen

   Zo ga jij dus om met een echte jongen van de club.
   Echt walgelijk.
   En maar roepen dat Ajax uit eigen jeugd moet putten en niet moet aankopen.

   En dan vervolgens een verwende kwast die hier maar twee jaar wil voetballen adoreren.

   Hoe bedoel je, dubbele agenda?

    1. AB

     Oh ja en weer een uithaal naar de geste speler van Ajax en naar de speler met de meeste balafnames in het seizoen 2017/2018. Uiteraard vanwege het feit dat hij alleen maar verveeld over het veld loopt met verkeerde passjes. Litmanen is nl de allesweter op voetbalgebied met zijn sterren: Veltman, international Younes, bankzitter van Rhijn en mislukte linksachter Boilesen. Oh ja en natuurlijk onze Sinkgraven. Bijna zomaar een kampioenselftal in spé. ??

   1. Geroldkohlen

    hoe vaak heb jij wel niet walgelijk gereageerd over eigen jongens van de club!! je moet eens in de spiegel kijken hypocriet!!!

    1. Litmanen

     Welke??? Vertel…..
     Gaan we daarna kijken wie er hypocriet is.
     De enige voetballer van Ajax die ik afval is degene die ons shirt niet waardig is en zijn publiek minacht.
     Maar dat is dan weer geen speler uit eigen jeugd, want die zijn opgevoed.

     1. AB

      Je zal toch de verwekker zijn van Litmanen. Schaam je toch je ogen uit je kop.

     2. Litmanen

      Ik heb Tete nooit afgezeken vriend, nooit!
      Tete is een prima back maar kwam voor het voetbal van Bosz technisch en tactisch tekort.
      Ik vond en vind Veltman een veel betere en completere voetballer. En dat vond Bosz ook. Maar ja, wat weet die nou van voetbal!

      En, als je echt goed bent ingevoerd en een echte Ajax watcher, dan weet je dat er nog een reden was waarom Tete niet bij Ajax kon blijven.

      Dus, volgende speler graag…

     3. Geroldkohlen

      vuile leugenaar! nu mag iedereen even reageren aub! nu heb jij jezelf weer vast geluld!!!! zielig mannetje ben jij! jij lult uit je nek!!! het leuke is klootzakje die je bent ,alles is terug te lezen! jij bent niets anders dan een pathologische leugenaar! terug krabbelen wat je gezegd hebt lafbek !en maar goed dat jij je verschuilt achter een Nick ,anders had ik je graag manieren bij geleerd kolere jonk!

     4. AB

      ???Litmanen heeft Tete nooit afgezeken? Tering wat een debiel. Tik Litmanen Tete en Ajaxfanzone in en lees ontelbare afzeik berichten. Sorry, maar Litmanen is echt compleet dement. Je kan het hem eigenlijk niet kwalijk nemen. Naar dat doe ik wel ?. Wie nu nog de kant van Litmanen kiest is zelf compleet mattaklap en heeft ook recht op 0,00 respect hier. Lozen die eikel(s).

 8. Gido

  Joel is een echte geboren en getogen Ajacied. Speelt al vanaf de jongste jeugd bij Ajax en heeft altijd alles gegeven voor de club. Ik heb nog nooit een negatief woord over Ajax gehoord van deze jongen. Succes met je herstel Joel. Ik wens je alle goeds.

  1. Litmanen

   Ja Gido, dat is nou het verschil tussen een echte Godenzoon en een verwende passant.

   1. afcadeluxe

    de echte litmanen is een godenzoon,jij verkwanselt zijn naam om hier dagelijks de grootste onzin prijs te geven.vind dat veel erger om een goede naam zo te misbruiken

    1. Litmanen

     Vertel de luxe, wat is er onzin aan mijn stelling dat Veltman een jongen van de club is?

     Je bent het broertje van AB, geluid maken vanwege het geluid, niet vanwege de inhoud.

     Sukkeltje

     1. AB

      Litmanen, hou nu gewoon die grote bek eens. Doe 99% van het forum een plezieren zandsodestraal een flink eind op. Je bent zo ongelooflijk dom.

     2. afcadeluxe

      lezen schijnt al erg lastig te zijn voor je,was helemaal tegen jou mafkees.jij bent een schande met je litmanen nickname domme trol is passender?

   2. AB

    En weer de sneer naar Ziyech. Maar Litmanen heeft niets tegen Marrokanen hoor. Helemaal niet.

 9. AFCA my World

  Van mij hoeft hij niet meer aan te sluiten,gelijk maar verkopen of weggeven ! ⚽️

   1. AB

    Blihft een vreemde kwast. Hij mag alles zeggen over bijv. Ziyech en anderen moeten zich als een heilig boontje gedragen. Die mentaliteit kom je vaak in Staphorst tegen.

 10. Afcahooliguns

  Ik wil jullie een oproep doen, i.p.v. elkaar afmaken op een AJAX forum, maak de kakkerlakken en pisv’ers af op de VI app, kan ze niet allemaal in mn eentje aan mannen!!!!

 11. Kapstein

  Ik ben het lang niet altijd eens met Litmanen, maar dat gescheld naar hem toe vind ik echt te belachelijk voor woorden. Jullie verpesten de sfeer op dit forum!

  1. Litmanen

   Dank Kapstein.
   Er zijn een stuk of tien figuren die vinden dat hun mening bindend is voor de app.
   Iedereen die een andere mening heeft wordt geslacht.

   Als je hier boven kijkt dan zou je denken dat er geen redactie meer is.

   Er mag over je heen gekotst worden, over je heen gepist, uitgemaakt voor debiel, uitgedaagd voor gevechten ( maar dan natuurlijk wel tegen een groep) en ga zo maar door.

   Vroeger had je hier een Henk die dan ingreep. Maar als het tegen Litmanen gaat heeft hij een hele lange vakantie.

   AB krijgt een ban en kan via een andere weg gewoon weer aansluiten. Iedereen krijgt een tweede kans, hij vijf.
   Beetje vreemd, maar helaas voor het rapaille, ik blijf mijn mening geven.

   1. AB

    Litmanen, beste jongen, ik heb nooit een ban of zo gehad vanwege mijn bijdrage. Eenmaal ben ik tijdelijk geweerd vanwege gebruik van teveel verschillende nicks/schermnamen. Iets wat het systeem gwoon toelaat overigens. Verder succes met het azijnzeiken over Ziyech en het uitkotsen van de speelwijze en houding van Ziyech. Kijk uit dat je niet op je snufferd gaat door al diedruipende boter op je hoofd. Helaas voor jou, ik blijf mijn mening ook geven.

   2. Geroldkohlen

    ik heb geen groep nodig noem een tijd en plek dan ben ik er, maar dan moet je Dit keer wel op dagen. was je de vorige keer ook te laf voor in dat cafeetje van je. en de reden waarom ik zo tekeer tegen je ga is omdat je liegt en de boel verdraaid om je eigen acties te rechtvaardigen, je bent een hypocriet en een leugenaar.
    ik ben zoals ik ben mijn Nick is mijn naam verberg me voor niemand. dus laten we het afhandelen als mannen! of heb je daar de ballen niet voor??

   3. dickst14

    Vuile hypocryte ellendeling. Door jou ben ik eraf geschopt. Een schijnheil idioot .al het slechte vertegenwoordig jij..

  2. dickst14

   kapstein, ik wist niet dat die misbruiker vd naam Litmanen een zus had. Leuk joh welkom op dit forum

 12. Kapstein

  En JA, Veltman is een man van de club en was zelfs aanvoerder. Dat word je niet als je zo slecht bent. Ikzelf zag liever Tete, maar als drie achtereenvolgende trainers hem laten staan zal hij wel de beste op die plek zijn.

   1. dickst14

    ja vind ik ook ik zeg niet dat een trainer gelijk heeft als ik bv zie dat Tete 3 klassen beter is.
    Veltman met geel zat tegen rood aan tegen Lyon.
    Tete komt erin en geen gevaar meer van die kant.
    Bosz goeie trainer, maar wat als hij zijn beste spelers op had gesteld?
    Michels zelfde verhaal in finale 74

 13. Kapstein

  Tja Dikst, Tete was ook volgens mij verdedigend een stuk beter. Ik heb me weleens afgevraagd wat de Boer, Bosz en Keizer zagen wat ik niet zag. Kennelijk is hij opbouwend erg goed, maar daarvan vond ik Tete ook zeker niet slecht.
  Ik zie het niet, maar daarom ben ik ook niet de trainer van Ajax.

Comments are closed.