There are no ads, please add some


Doekhi tekent vierjarig contract bij Vitesse

Danilho Doekhi vertrekt per direct bij Ajax en heeft een vierjarig contract ondertekend bij Vitesse. Op 17 februari 2017 maakte de centrale verdediger zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Achilles ‘29 – Jong Ajax: 2-3. In totaal speelde Doekhi 34 wedstrijden voor het beloftenteam. Met Jong Ajax werd hij het afgelopen seizoen kampioen van de Jupiler League.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

34 reacties

  1. Marc Overdwars

   Hoop dat Ajax veel Doekhi voor je heeft ontvangen.
   Succes bij Fietstas

 1. Wenen 1995

  Dat krijg je met zo’n grote selectie: er moeten spelers afvallen, helaas. De beste zullen spelen en zorgen hopelijk voor nr. 34!

 2. Peter kopsterk

  Ook weer een jongen die het net niet redt. Succes bij vitesse.

  1. jood84

   je zal zien dat die jongen nog leuk kan voetballen bij Vitesse straks.. we leiden ze op maar kopen liever spelers tegenwoordig

    1. jood84

     ik denk persoonlijk dat het een laatbloeier is en bij een club als Vitesse is het misschien ander voetbal wat beter bij hem past. ik gun het hem in ieder geval wel.

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Ze geven liever geld uit met het gokken op spelers. Ik denk dat vele aankopen Ajax 019 en Jong Ajax nooit hadden gehaald als ze de jeugdopleiding hadden moeten doen. Ajax is soort van Casino, paar miljoen op rood en bidden.

     1. Litmanen

      Waar ik me kwaad over maak is dat we miljoenen aan tweederangs backs uitgeven met het idee: Er zal wel een goeie tussen zitten.
      En hoeveel centrale verdedigers hebben we nodig, zes?

     2. jood84

      ja ik vind dat ook heel erg zonde van het geld. en je heb er niets goeds voor terug gehaald ofzo. gewoon weggegooid geld

  1. jood84

   hoofd doekhi😂 dit is geen racisme mensen. gewoon een woordspeling 😇

     1. Moosie

      je kunt bij flappie en die tuinkabouter een doekhi voor het bloeden halen

 3. a.p.

  uitverkoop ja dat was te verwachten na het kampioenschap. Doekhi ik wens je veel Succes en kom misschien nog eens terug

  1. Ajax 1

   En zo hoort het met spelers die het niet halen voor ajax 1. Geen schande, maar er komt een goede groep aan die naar jong door moeten schuiven….

 4. Prinsengracht

  Hij heeft maar 2 jaar bij Ajax gespeeld. Dus opgeleid? Zou bovendien Ajax 1 nooit gehaald hebben.

 5. Rene1964

  Is toch een normaal en prima proces. De één is goed genoeg voor het eerste van Ajax, de ander is goed genoeg voor Vitesse (gefeliciteerd Doekhi), en anderen worden niet eens prof. Natuurlijke selectie dus, en dan hebben spelers die in de opleiding van Ajax hebben gespeeld nog GELUK, want een speler die bij NEC het eerste niet haalt, wordt wellicht bakker of boer. Dus voor diegenen die vinden dat Ajax het niet goed aanpakt, is dat iets om over na te denken.
  Bovendien brengt Ajax de meeste profs voort in de hele wereld! Dan doe je het dus gewoon erg goed! En dan lees ik: UITVERKOOP bij jong Ajax!? Dat is toch logisch en altijd al zo geweest. Niet alleen bij ons maar bij ELKE profclub in de wereld. Logisch toch?

  1. Mr Ajax

   Zo is het rene, degene die echt goed waren bij jong, gaan wel voor hun kans in Ajax 1

 6. Jimmy1971

  Inderdaad Rene, slechts enkele spelers uit de eigen jeugd zullen (net als in het verleden) iets echt toevoegen aan Ajax 1, de anderen (altijd de meerderheid) houden na zoveel jaar jeugdopleiding de nieuwe garde op!! Een natuurlijk proces waarbij deze spelers het geluk hebben dat ze altijd nog wel interessant genoeg zijn voor de subtop, niks raars aan!!!
  Zo gaat het al decenia lang!

  1. Rene1964

   Id JIMMY en MR AJAX, niks raars aan. Een soort van survival of the fittest (of the best). Er is geen club waar het anders gaat. Soms lees ik hier dingen waarvan ik denk … (maar ik zeg het niet)

 7. Iamsterdam2015

  “ we” gaan er wel vanuit dat hij niet “ goed genoeg” is voor Ajax maar deze knakker heeft 34 wedstrijden gespeeld vanaf febr 2017. Dat is niet slecht. Dus wie weet speelt er wel wat anders en kiest hij eieren voor zijn geld omdat hij niet de kans krijgt dmv een trainingskamp. De waarheid zal in het midden liggen maar het is ieder geval jammer dat hij vertrekt.

  1. Litmanen

   Wat in elk geval speelt is dat hij ziet dat er buiten goede aankopen (Tadic, Schuurs en hopelijk Blind) heel veel middelmaat ingekocht wordt.
   Als je daar al niet meer mee mag concurreren, dan moet je snel weg zijn.

   Bij Vitesse krijgt hij ongetwijfeld een echte kans, hoewel ze daar ook weer zes totaal onbekende Oost-Europeanen hebben ingekocht.

   Als je daar supporter bent ben je al blij dat één speler Nederlands verstaat.

 8. Rene1964

  Hij zal zeer ws geen contract bij Ajax aangeboden hebben gekregen. Of men heeft in goed overleg met Vitesse een deal voor hem gesloten. Maakt verder ook niet uit. Ik hoop voor hem dat ie een mooie carriëre tegemoet kan zien en wens hem veel succes. (Met dank voor zijn inzet bij onze mooie club!)

 9. Rene1964

  Daarom hebben de Vitesse supporters ook erg weinig binding met de club. Elk jaar een gehuurd vreemdelingen legioen. Jaar in, jaar uit spelers huren van Chelsea of waar dan ook. Zijn vaak wel goede voetballers uiteraard.

Reageren is niet mogelijk.