‘Younes ziet transfer naar Genoa afketsen door peesblessure; 7-8 maanden uit roulatie’

In gesprek met Football Italia verteld Genoa-voorzitter Enrico Preziosi dat de club bezig was om Amin Younes over te nemen van Napoli. Door een blessure gaat die transfer echter niet door. “Er zijn problemen met de contracten die hij heeft getekend,” geeft Prezioisi aan. “Nu heeft hij zijn pees geblesseerd en is hij zeven tot acht maanden uit de roulatie”, aldus de bestuurder. 

Younes vertrok aan het eind van dit seizoen transfervrij van Ajax naar Napoli maar probeerde onder het getekende contract met de Italianen uit te komen. Wolfsburg wilde de kleine Duitser graag inlijven maar deinsde terug toen Younes inderdaad van Napoli bleek te zijn en er een transfersom van vele miljoenen gevraagd werd.

Related posts

128 Comments

 1. Sulejmanii

  Ik weet dat ik niet verplicht ben, om op artikelen te klikken. Maar wat mij betreft worden nooit meer artikelen geplaatst, op wat voor Ajax gerelateerde website dan ook. Ik ben Younes moe.. ?

  1. jood84

   ik zal blij zijn als die niet meer op de loonlijst staat bij Ajax. wat een soap is er om die jongen

   1. Sulejmanii

    Ja man, erg jammer allemaal! Kluivert is helaas ook verdwenen op een uiterst dubieuze Raiola wijze, maar ik was erg blij dat hij One Trick Pony had vervangen en hij was bovendien een kind van de club. Dus ik was sowieso blij dat Younes wegging, maar wees ik vredesnaam gewoon eerlijk en duidelijk. Een half jaar geleden hadden we bijna 10 miljoen kunnen pakken, en uiteindelijk naait hij ons met 0 euro. RZuids gedrag zou ik bijna zeggen.. ?

    1. jood84

     ja ik vind het ook best naar dat die jongen gewoon gratis de deur uitloopt en nog salaris krijgt tot die tijd

     1. Sulejmanii

      Achja, we hebben Tadic binnen, en die is beter dan Kluivert en Younes tezamen.. ?? Welterusten Mede-Ajacied, ik ga slapen helaas gaat mijn werk wekker weer om.. 06:00 uur ??

  2. Ajax1958

   Gaat lekker met je oogappeltje Mr Nepmanen, die jij als international zag?

   1. Litmanen

    Sukkkeltje, hij wás international.
    Dat hij nu langdurig geblesseerd is, is voor echte fans een goede reden hem voor de zoveelste keer af te branden.
    Als Ajax destijds op tijd zijn contract had verlengt, dan hadden we gewoon een transfersom gehad.
    Hij mocht van Overmars gratis vertrekken.

    Echte Ajaxfans vallen echte Ajaxvoetballers niet af. Younes werd vorig jaar voor schut gezet door die brul aap die zich trainer noemt.
    Iedereen was het daarover eens.
    Maar nu, nu is alles anders en is iedereen de feiten vergeten. Ook dat Younes onder Bosz buitengewoon goed presteerde, zeker internationaal.
    Daarom speelde hij twee jaar geleden ook in Rusland voor Duitsland onder Low.
    Een Duitsland wat toen veel beter presteerde dan het Duitsland van nu met alle “grote” sterren.

    Net als de grappen en grollen over de zwaar geblesseerde Veltman: dit soort “fans” zouden een levenslange ban moeten krijgen en een stadionverbod.
    Dat zijn namelijk geen fans.

    Dus sukkeltje 58, ga je diep schamen in een donker hoekje. En neem een seizoenkaart bij Roma, een van de meest racistische clubs van Europa. (althans hun fans). Daar zal je je heerlijk op je plaats vinden. Die fans hebben net zo’n laag voorhoofd als jij.

    1. Bakkie

     Zoals jij het nu op een rijtje zet, lijkt het net of de recente uitschakeling van Duitsland komt door het ontbreken van onze tuinkabouter haha
     Maar wat betreft Younes weet niemand precies hoe het gelopen is. We weten alleen allemaal wel hoe hij veeeeel te lang in de basis bleef staan terwijl hij werkelijk niets presteerde. En daar zit de haat van vele supporters hier..

     1. dickst14

      Die Litmanen leeft in zijn eigen aparte wereld en ziet hele andere wedstrijden. Veltman, van Rhijn, Sinkgraven en Younes zijn in zijn ogen absolute topspelers. Ik geloof niet dat je nog maffer kan zijn.

     2. Litmanen

      Ach, je kunt natuurlijk ook begrijpend leren lezen.
      Ik geef antwoord op het feit dat Younes geen international zou zijn (geweest).
      En ik geef aan dat Duitsland twee jaar geleden een stuk sterker was dan nu. En dat ondanks dat, Younes dus gewoon speelde bij Low.

      Maar het is wel lekker om iemand niet te willen begrijpen. Je hoort bij een grote groep.

    2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     ?????international van het C team van de Mannschaft en dan ook nog reserve ????? joepie maar Younes is wel international

  1. Ajax 1

   Ik dacht precies hetzelfde….als je iemand dit gunt. Ben benieuwd wat napoli nu doet. Younes probeert onder contract uit te komen, maar napoli zal het omdraaien neem ik aan. 7-8 maanden geen salaris voor mr younes.

    1. Ajax 1

     Ja, maar het interessante is dar younes volgens mij contractbreuk probeert te plegen. Nu raakt hij geblesseerd en zal hij ineens claimen dat hij speler van napoli is. Er liggen vast interessante emails tussen zaakwaarnemer en napoli, waardoor napoli nu gaat zeggen: inderdaad, je had gelijk en je bent inderdaad geen speler van napoli. Dit wordt een juridische puinhoop ?

 2. Kapstein

  Neres voortaan vanaf links en Tadic op rechts. Niet slecht toch? Youness is in zijn eigen domme streken getrapt. Einde interlandloopbaan en einde van een veelbelovende carriere. Jammer maar helaas.

  1. Rene1964

   Id KAPSTEIN, hij heeft het niet erg slim aangepakt. En dan na reeds een tijd niet te hebben gespeeld nog geblesseerd ook! Welch eine Scheisse für den kleinen Gartenzwerg!

 3. Koning Haarms Wolfs

  Sterrenkusser en Younes beide niet meer noemen of bespreken hier. Allebei zijn ze geen stuiver waard.

 4. Geroldkohlen

  hij is toch transfervrij vertrokken ,waarom nog nieuws over hem dan? ben blij dat hij weg is!

 5. Koning Haarms Wolfs

  Een peesblessure. Een verzwikt leutertje op de wallen opgelopen?

 6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Younes ik heb hem een keer onbegrepen genie genoemd. Dat heeft hij vorig jaar doorgezet alleen helaas was dat vnl buiten het veld. Zijn jaren dat hij speelde vond ik hem vaak geweldig. Mooie acties, balvast, veel indirect rendement, maar terecht op hem qua direct rendement was terecht.
  Hij heeft zich opgewerkt tot Duits international en daar had ik respect voor. Gebeurt niet vaak. Eerst niet goed genoeg in Dui dan stap terug naar Eredivisie en dan international worden. Dat was goed gewoon.

  Maar vorig jaar…..laat ik beginnen met het positieve. De man heeft zijn vakantie meteen onderbroken om zijn ploeggenoten te steunen na ongeval Nouri. Vond ik echt tof van hem. Ook omdat in mijn optiek daarom zijn eerste seizoenshelft tegenviel. Je kan niet paar dagen na groot toernooi weer beginnen. Is trouwens dit jaar meteen valkuil voor meerdere spelers als Ajax ze meteen terug roept of tekort dag.

  Maar daarna vanaf de winter ben ik behoorlijk afgeknapt op hem. Steunde ik hem eerst nog dat hij contract Napoli pm persoonlijke redenen had afgezegd. Kon van alles zijn. Maar achteraf was het niet iets dringends om een contract te verscheuren. Daarna is het niet meer goed gekomen en heeft hij zijn eigen carierre dus flink achterui geholpen. Niet mee naar Rusland en nu als klap op vuurpijl zware blessure?

  Vooropgesteld dir gun ik hem niet ondanks zijn gedrag van laatste 6 maanden. Buiten die wissel en terughalen eerste discussie om, want daar had hij een punt.

  Maar je zal altijd zien komt dit er ook bovenop. Hij heeft gegokt en verloren. Zonde van zo een mooie voerballer.

  Younes toch sterkte met je herstel en hopelijk heb je geleerd van je laatste maanden bij Ajax. Je hebt verkeerd gehandeld en dat heeft Ajax niet verdiend.

  1. Geroldkohlen

   indirect rendement? was eerder voorspelbaar en zeer makkelijk te verdedigen, waardoor hij totaal geen dreiging meer had. dat was ook te zien aan zijn scorend vermogen.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Geroldkohlen. Ik besef dat ik hier wat tegenreactie op kan verwachten, vnl door zijn vaak gebrekkige directe rendement, zeker op laatst. Met indirect bedoel ik
    Zorgen voor balans in elftal
    Altijd aanspeelbaar.
    Balvast
    Niet de eindpass verzorging maar de pass ervoor
    Bal heroveren
    Slaloms die vaak tegenstanders uitspeelde waardoor je overtal situatie creerde
    Dat soort dingen.

    Bovenal is dit hoe ik hem herinner als Ajacied onder Bosz, De Boer. Ook Low koos hem. Hij kan echt wel wat en dan druk ik me voorzichtig uit?.

    Helaas dit jaar was het niks met hem. Als voetbal liefhebber ben ik benieuwd hoe hij na zijn evt blessure terugkomt. Ik zal hem dan zijdelings volgen.

    1. De Nees

     Sjonge wat een kwaliteiten die…hoe heet ie alweer?…younie? Wij hebben echter geen reet gezien van deze opsomming in die 3 jaar, maar Eugje wel met z’n arendsogen. Ajax heeft een Messie in disguise laten gaan, wat een krentebollen!

    2. Ajax 1

     Indirect rendement is dus bijvoorbeeld bal vasthouden of bal veroveren, of een bal geven aan iemand die wel een eindpass kan geven…..daar ben je geen linksbuiten voor…..die moet mensen uit kunnen spelen (kan younes, inderdaad), een goede voorzet geven (niet gezien), iemand vrij zetten voor de keeper (te weinig gezien) en scoren (zelden gezien….). Kortom, niet goed genoeg. Bye bye.

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Indirect rendement is synoniem voor …. slecht. Heel simpel.

  2. Litmanen

   Eens Eug. zie boven.
   Verder walgelijke reacties hier.
   Hakim mag een hele Arena beledigen en nog liggen ze hier op hun knieën voor de man die Ajax te min vindt, terwijl geen club hem wil hebben.

   1. jood84

    allemaal reacties van Neanderthalers Litmanen.. maar we zijn blij om te lezen dat je het weer eens bent met Eug, en dan roep je over andere mensen dat hun bijdrage niets toevoegd? jij bent echt een grote clown Litmanen

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Hey hey jood84, even opletten gisteren waren Litmanen en ik het oneens over belangrijk onderwerp. Wel goed te zien dat Litmanen er kijk op heeft ? in geval Younes ?.

     1. jood84

      hahahaha ja hij was het 1 keer oneens ? younes is een sterspeler die op het WK had moeten spelen, dan was Duitsland niet uitgeschakeld geweest en had younes er makkelijk 6 ingeschoten ????

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Haha dat laatste zou ik niet willen beweren??. Echter zeker niet de Younes van dit jaar.
      Echter Duitsland miste behoorlijk creativiteit iets dat Younes in goede doen had kunnen brengen.

      Wat mij aan Litmanen beval is hij is bijv groot fan van Bosz, en begrijpt keuzes van Sinky, Younes, Veltman en bijv Traore.
      Andere zelf benoemde Bosz liefhebbers, ik weet even niet of wat ik ga zeggen voor jou geldt, zeiken die spelers vaak af.
      Dat gaat er bij mij niet in dat is 40% van Bosz zijn elftal!!!!!!!

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hij is dus heel consequent en dus geen roeptoeter. Als hij over voetbal schrijft legt hij dingen vaak uit heb ik meer mee dan die losse flodders die andere vaak geven. Dat is alles ?

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Als hij boos word ja dan slaat hij weleens door?hij weet dat ook wel van zichzelf, maar er zijn ergere voorbeelden hier wat dat betreft

     5. Moosie

      zieltje ga ff wat indirect rendement pakken door direct je domme gelul te staken.
      ik heb weinig keten zoiets doms gelezen.
      Als de spits de taken van de middenvelder goed uitvoert dan heeft hij indirect rendement.
      Nee zeug dan staat hij verkeerd en voert zijn taken niet uit.
      En Nietmanen younie mag Zyech zijn veters nog niet eens vastmaken halve Alzheimer patiënt dat je bent.
      Selectief klootzakjes met je domme gelul en schijnheilige kutsmoel

     6. jood84

      Eug ik vond Bosz prima, maar ben geen fan van Sinkgraven als linksback en veltman als rechtsback. veltman hoort in mijn ogen centraal te staan. Younes was in zijn 1e seizoen in mijn ogen een stuk beter dan in het laatste seizoen, Traore was ik geen groot fan van maar hij werd verkeerd gebruikt in mijn ogen(en ik ben geen kenner of dergelijke) ik ben maar een simpele voetballiefhebber die voor de mooiste club van de wereld is? ❌❌❌

     7. Litmanen

      Jood, je blijft uit je nek lullen net als de rest van je vrienden.
      Schone was niet goed genoeg, Onana onzeker, Sinkgraven, Viergever en Veltman konden er niets van.
      Verder, Traore en Younes afgebrand.

      Dat zijn zeven spelers waarmee Bosz een Europacup finale haalde!!

      Wie heeft er hier nu geen verstand van voetballen?

      Reken er op dat als Bosz ooit terugkomt hij weer heel eigenwijs zal zijn in zijn keuzes voor bepaalde spelers.

      Die jij dan weer gaat afbranden zodra Bosz weg is…….

      Sukkel.

     8. jood84

      je bent lollig Litmanen, maak je niet de druk. ik wens je een fijn weekend.??

     9. Geroldkohlen

      sukkel? Litmanen zullen we even terug halen wat je allemaal zei over onana! jij was de eerste die hem afbrande, terwijl de rest juist heel veel in hem zag! ben klaar met jou mafklapper, want jij bent gewoon grote leugenaar dat zieltjes wilt winnen bij andere leden. en verder heb je alleen maar een grote bek achter een schermpje ,en schuil je achter een naam van een grootheid die jij absoluut misbruikt! met eug ben ik het vaak niet eens, lange teksten enzovoort maar die kan ik beter hebben dan jij ,en nog een gesprek mee voeren! wat zal dit forum weer tot een normaal niveau komen, wanneer jij hier opgerot bent!

     10. jood84

      ik ben het daar helemaal mee eens Geroldkohlen (maar Litmanen zal dit wel weer een domme opmerking vinden)

     11. jood84

      hoe kan het dat Litmanen hier gewoon op dit forum mag blijven?? die gast verziekt nu al maanden de zweer, weet alles beter, flipt hem vaker de pan uit en scheld veel. ?

     12. dickst14

      Dat vraagt iedereen zich af. Hij verziekt al jaren dit forum en dit volgens velen.

     13. Ajax1958

      Yep, Onana was een onrustige keeper, daarna was de 17 jarige de Ligt aan de beurt. Maar Mr Neppie heeft wel Veltman, Younes en Sinky als favorietjes ( allen Ajax onwaardig) En dan wil hij nog serieus genomen worden ook???

     14. Litmanen

      GK ik heb Onana nooit afgebrand. Dus er is er maar één die liegt.
      In zijn eerste seizoen was Onana verschrikkelijk onrustig waardoor hij zijn verdediging in de problemen bracht.
      Maar daarbij heb ik vanaf het begin gezegd dat hij heel erg veel talent had!
      Dus ga je eigen bijdragen even nalezen over de spelers die Bosz gebruikte.

     15. Geroldkohlen

      vuile leugenaar lees de opmerkingen hierboven mafklapper! iedereen weet dat jij je nu echt belachelijk maakt, ik zeg wat ik zeg en krabbel niet terug wat ik gezegd heb. maar dat Is het verschil tussen jou en mij , jij bent een lafbek en lult hoe de wind waait! zwart op wit heb jij jezelf ongeloofwaardig gemaakt!

     16. Basisspeler

      Rustig Gerold.. het (Litmanen)is een oud zielig mannetje met een beginnende vorm van Alzheimer.. Hij verdient ons begrip.

     17. jood84

      Geroldkohlen maar je niet te druk om die dorpsgek die iedereen verstandloos vind en altijd roept dat mensen uit hun nek lullen? hij ziet niet in dat hij de enige is zonder normaal verstand en veel uit zijn nek lult zodra de wind maar even anders waait gaat die wel weer mee

     18. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Kijk ik denk dat je wat spijkers op koppie slaat. Vnl Veltman zou ik zelf ook liever centraal zien. Persoonlijk was ik ook geen fan van Traore. Younes was vorig jaar geen schim van wat hij &
      Kan. Dat ben ik eens. Seizoen onder Bosz in Europa wel een genot. En onder De Boer ook goed.
      Sinky vind ik een groot vondst van TBS.

      En met laatste eens we zijn allemaal geen echte kenners. Persoonlijk vind ik wel die diversiteit aan meningen top kan je lekker discussieren of mopperen op elkaar, voetbal inhoudelijk?.

     19. Finidi

      Daarom zitten wij ook niet naast Johan Derksen en Renate vd Gijp maw net als hunnie gewoon lekker lullen over de club en voetbal, mooi toch?!

     20. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Zeker Finidi daarom ben ik hier. Blijft de belangrijkste bijzaak van het leven ??en je hebt altijd zeer uiteenlopende meningen ?

     21. dickst14

      Met Veltman en van Rhijn had Nederland ook aanwezig geweest en waarschijnlijk de finale gehaald die beslist werd door een geniale Veltman.

   2. Geroldkohlen

    de eerste goal van younes afgelopen seizoen was wel door hakim! de lelijkste goal maar goed hij telde!???
    misschien dat jij met eug een nieuw praat programma moeten gaan beginnen, denk dat het nog scoort ook!lachend het weekend in gaan is nooit verkeerd!!????

    1. jood84

     als Litmanen in een programma gaat zitten dan ga ik zeker kijken naar die cabaret voorstelling elke week, dan zou er flink wat satire op tv zijn ??

     1. Litmanen

      Jij zou de humor niet begrijpen jood. Gewoon naar Geer en Goor blijven kijken.
      Ik denk dat je die nog nét kunt volgen.

 7. JohnDoe77

  Hij is hier weg en er gebeurt van alles bij Ajax dus laten we dit niet meer publiceren.

 8. AFCA my World

  Who Cares ? Die domkop heeft zelf zijn carrierre naar de knoppen geholpen,daar had hij rioolrat niet voor nodig ! ⚽️

 9. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Toch geinig om te lezen dat mensen Younes zo ophemelen omdat hij Duits international is. Hij deed mee met een tournooi waar de 2e / 3e keus speelde van Duitsland en daar was zijn belangrijkste rol ….. reserve.
  Verder weer prachtig zoals met name Zeug en Neppertje zaken weer weten te verdraaien vwb Bosz en zijn elftal. Zoals zo vaak gezegd: taktiek a la de Jehova’s (geloof van neppertje). Je pikt losse opmerkingen eruit en geeft daar een eigen draai aan. Zeug heeft weer A4 vol nodig om te proberen mensen te overtuigen. Hoe langer het stuk, hoe fouter het is.

 10. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Napoli zal wel flink de schurft in hebben. Nu moeten ze salaris betalen aan een geblesseerde speler die helemaal niet in Italië wil zijn. Loonsverhoging zonder tegenprestatie. Bij Ajax kreeg hij ook al loon zonder prestatie.

 11. Koning Haarms Wolfs

  Off: iemand nog iets van/over Magallan gehoord? Dat blijft maar dooreikelen…

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   KHW het is muis en muisstil rond deze transfer. Ajax zal er goed aan doen over te schakelen op een ander zo langzamerhand.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Precies laat Boca het maar uitzoeken. Overigens zal je zien komen ze wel in beweging want dan missen ze inkomsten, daarom al moeten ze melden dat ze doorschakelen. Touwtjes weer in eigen hand nemen

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Dappere Overmars zei eerst: nog 72 uur. Toen die termijn 3x voorbij was zei dappere Overmars: nog 48 uur. Ook die termijn is inmiddels 3 x verstreken. Kortom, volgens mij komen ze hier niet van in beweging. Een heeft de touwtjes en dat is Boca. What’s new bij Overmars en co. Oh ja, Tadic. Die wilde gewoon heel graag terug naar Nederland en dan is Ajax logisch. Was dus meer een makkie, meer in de schoot geworpen.

     2. Koning Haarms Wolfs

      Klopt, wel jammer, ik had hem graag bij ons gezien, maar dit wordt bijna lachwekkend. Ik ben benieuwd wie ze nu binnenhalen.

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik ook KHW, zeer goede verdediger, alleen je kan niet eeuwig wachten

     4. Litmanen

      Ik ben even aan het bijkomen. “Tadic was een makkie om binnen te halen”.
      Wat is het ook een hersenloos en zielig figuur.
      Hoe bedenk je zoiets????

     5. jood84

      je blijft mensen hersenloos noemen en dergelijke, maar heb je je weleens afgevraagd of jij niet degene bent waar alles aan ligt?

     6. Litmanen

      O, Jood, je bent het eens met AB dat het een makkie voor Ajax was om Tadic binnen te halen?
      Sluit dan maar achter aan bij de rij van niet helemaal in orde zijnde broertjes van AB?????

     7. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Zeer goede verdediger? Op basis van youtube? Afgelopen seizoen op zijn leeftijd voor het eerste basisplaats. Is werkelijk klasse. Waar baseer je het op Zeug? Onderbuik gevoel. Ga naar de pit dan en trek jezelf door.

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Jouw “lessen” over Ajax en Johan aan Eug hebben helaas geen zin gehad.

  2. De Nees

   Indo wat doe je nog steeds in je uppie op die app man ?. Kom lekker terug, we zien graag meer gappies hier met voetbalverstand. Af en toe wat ontwikkelingshulp brengen aan de hulpbehoevenden hiero. ?

   1. Indojood

    In me uppie? We hebben een aardig groepje zo. Iedereen die lid is heeft zijn bijdragen hier danig teruggeschroefd of is gestopt. Prima inhoudelijke discussies, slap ouwehoeren, heel veel lachen en ook serieuze zaken. Alles is bespeekbaar zonder voorwaarden. Dus als je zin hebt om mee te doen…

   2. Indojood

    En nee, ik ga niet meer meedoen met allerlei discussies hier. Appgroep bevalt beter. Heel af en toe een kleine reactie, meer niet.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Hey Indojood jij bent de echte (soms lastig in te schatten, Nees had laatst ook een ‘dubbelganger’).

     Ik wil je op de man af wat vragen.
     – ben jij hier weggegaan en nieuwe app gestart door mij?
     – en evt een definitief weg gaan van mij doet dat je terug keren?

     Gaarne evt antwoord puur op mij gericht. Er zijn hier dingen beweerd voor mijn vakantie en ik wil dubbel checken of dat klopt van jezelf.

     Niks verplicht en je antwoord neem ik alleen tot me zonder discussie
     Groet

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Buitenkantje rechts
      Ik wil graag van jou weten, als je dit leest. Heb ik onze redelijk goede relatie op deze app naar de klote geholpen en zo ja. Ben je dan bereid dit aan mij uit te leggen waarmee precies?
      Ook hier geldt dat dit is beweerd voor mijn vakantie en daar was ik erg verbaasd over. Ook hier geen discussie van mijn kant ik wil alleen dubbel checken of die info klopt?
      Dank bij voorbaat en groet

     2. KBouter

      Wat sneu dit..krijg medelij net je, komt natuurijkook door al dat RedBull bier

 12. Basisspeler

  Sukkel, Sukkeltje,Neanderthaler, hersenloos zielig figuur, uit je nek lullen, brulaap, een laag voorhoofd hebben, racist.
  Even een paar passages uit dit en vorig topic van iemand die zegt dat hij NOOIT scheldt en ALTIJD inhoudelijk reageert.
  Dezelfde man die continu roept dat anderen bijdragen moeten teruglezen, maar daar vergeet dat niet iedereen beginnende Alzheimer heeft en zich dus heel goed kan herinneren wat hijzelf en anderen geschreven hebben.
  De man die vindt dat grappen en grollen over Veltman bestraft moeten worden met een levenslange ban en een stadionverbod. Vreemde uitdpraak voor een JURIST die juist vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel dient te hebben. Daarbij zelf geen gelegenheid ongebruikt laat om over Ziyech een hatelijke opmerking te maken. De man die Marokkanen een gebrek aan mentaliteit verwijt. Zo even voor het gemak een hele bevolkingsgroep over een kam scherend. Diezelfde man claimt daarentegen wel actief te zijn in het vluchtelingenwerk. Een sociaal betrokken iemand zou je denken, ware het niet dat hij vindt dat een buschauffeur gas moet geven als supporters voor de spelersbus staan om verhaal te halen.
  Deze man vervuilt het forum nu al veel te lang en heeft de naam Litmanen door het slijk gehaald met zijn bijdragen. Ik pleit daarom ook voor een levenslange ban en een stadionverbod voor deze man. Al was het alleen al voor zijn oogklepadoraties voor spelers die niet Ajaxwaardig zijn.

  1. Litmanen

   Spelertje, spelertje, wat maak je je toch druk.
   Het is weekend! Mooi weer, ga wat leuks doen.
   En zoveel woorden om niks te zeggen. Zo zonde van de tijd.
   Ach, ach, waar is het in jouw verzorging misgegegaan.

   Nou, op één idioterie ga ik in. Dat ik heb geschreven dat Marokkanen geen mentaliteit zouden hebben.
   De enige groep waarop dit van toepassing zou kunnen zijn -Lees KUNNEN- is de grote groep zeer talentrijke Marokkaanse voetballers.
   En waarom? Nou, omdat geen van die jongens de echte top haalt.
   Nou, zijn wij weer ff bijgeluld.
   Niet meer jokken nou hè?
   Dag spelertje, morgen gewoon weer naar het strand met je schepje en je emmertje.
   Ben ik beleefd, of ben ik beleefd.

   Overigens, als ik dan zoveel onzin schrijft vraag ik mij toch af waarom ik zoveel bijval krijg steeds. Raar hè?

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Zoveel bijval? Is afval bijval? ?? Eigen wereldje van een zwaar geestelijk gestoord persoon. Wordt echt heel zielig nu.

   2. Moosie

    geweldig ik kom niet meer bij .
    wat een sukkeltje ben jij zeg.
    Hey zeug is het indirect of direct dat we je een paspop vinden?

  1. Ajax 1

   Dat is een direct gevolg van alcohol, waardoor vrouwen leuker lijken dan normaal ?

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Dat is geen direct of indirect rendement Emous, maar wsl 0 rendement ????

 13. Voorland

  De periode van Younes bij Ajax kunnen we gerust als teleurstellend beschouwen. Op het laatst boort ie Ajax nog een transfersom door de neus.

   1. Voorland

    Dat we het hier oneens zijn over Ziyech en Younes, dat kan. Over Bosz zijn we het bijvoorbeeld wel eens. Ik begrijp dan deze kinderachtige manier van reageren (vriendje Ziyech) niet. Wat is de bedoeling hiervan? Als je dit bij iedereen doet die een andere mening heeft over spelers dan snap ik wel dat mensen op een bepaalde manier gaan reageren op jou. Ik heb helemaal geen zin in akkefietjes en verhitte discussies.

    1. Litmanen

     Voorland, ik word doodziek van het afbranden van bepaalde spelers van Ajax, terwijl sommige gelukzoekers als geweldige vedetten worden behandeld.

     Younes heeft Ajax geen transfersom door de neus geboord. Hij zou al transfer vrij vertrekken. Het verhaal dat hij 5 miljoen op zou brengen bij een tussentijdse overstap is waar. Echter, Younes tekende niet omdat hij direct verhuurd zou worden.
     Vandaar dat hij toen zei dat hij liever nog een half jaar bij Ajax voor zijn kans zou gaan ivm het WK.
     Dat is mislukt, oa door de streek die Ten Hag hem leverde.
     Toen was het voor Younes afgelopen bij Ajax omdat op de training Younes nóg een keer geschoffeerd werd door Ten Hag.

     Hakim zou twee jaar blijven en maakte na een zeer matig seizoen bekend dat hij Ajax ontgroeid was.
     Nu, na een zeer matig WK, blijkt de belangstelling voor deze ster erg matig.
     En ondanks dat hij minimaal elf miljoen moet opbrengen (kostprijs) blijven mensen roepen dat hij vooral moet blijven.
     Dan heb je een bord voor je kop, want Ziyech blijft alleen als geen enkele club hem wil hebben.
     Aan dat soort spelers heeft een selectie in ontwikkeling geen enkele behoefte.

     Dat is de reden waarom ik me kwaad maak. Younes heeft Ajax geen kwaad gedaan, eerder andersom. Behandel hem dan niet als een soort oplichter.

     1. Voorland

      Litmanen, prima allemaal. Ik heb wel een verzoek. Ik wil gewoon met iedereen zo normaal mogelijk discussiëren, met jou, met anderen. Geintje af en toe of scherpe reacties moet kunnen. Maar ik wil niet terecht komen in je gevechten hier met Ab en anderen.

 14. -buitenkantje rechts-

  @ Eug.. Je maakt het veel te serieus kerel! Samen met Indo zijn we een appgroep begonnen, omdat we ons ergerden aan bepaalde personen op AFZ1.. Ik ga niet in op namen, die mag jezelf invullen. Daar wordt zoals Indo ook al zei over van alles en nog gepraat.. Erg leuke gesprekken en veel ouwehoeren en lachen! Natuurlijk komen uitspraken gedaan hier op het forum ook af en toe aan bod. Heeft niks met jou of mij te maken.. We zijn begonnen als AFZ 2.0, maar hebben inmiddels een wat “passender” naam.. ?

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   BR ik maak het in mijn optiek niet te serieus, zoals jij het nu zegt had ik verwacht zoals het is. Een zeker ander persoon meldde iets anders in een bericht naar mij. Dus dank voor je uitleg.
   Ik heb altijd aangegeven toen jullie app opstartte dat ik dat een mooi iniatief vond van die groep. Dus goed te horen dat het een mooie AFZ1 is geworden ipv 2.0 ??.
   Goed te zien dat een forum als deze een grote vriendengroep (app)groep heeft bewerkstelligt. Groeten aan de mannen ?

 15. Iedereen heeft een mening

  lullig voor Younes. Heeft toch leuke wedstrijden gespeeld. succes met je herstel

Comments are closed.