There are no ads, please add some


‘Raiola sprak in Liverpool met Jürgen Klopp over transfer Justin Kluivert’

Mino Raiola(foto, zaakwaarnemer van onder andere Justin Kluivert, is de afgelopen dagen in Liverpool geweest om gesprekken te hebben met Jürgen Klopp, de trainer van van Liverpool, zo meldt het Italiaanse Calcio Mercato. Het belangrijkste onderwerp van die gesprekken zou Justin Kluivert zijn, die volgens het Italiaanse medium, naast bij AS Roma, dus ook in de belangstelling staat van de Engelse finalist van de Champions League.


Gerelateerde posts

36 reacties

 1. Wim Hobe

  Belangrijkste onderwerp van gesprek? De commissie en doorverkoop percentages van deze laag bij de grondse rioolrat!

  1. Mijn Club

   WIM: rioolrat of niet. Het mes snijdt aan twee kanten. Raiola zorgt er ook voor dat onze voetballers elders voor veel geld bij grote of minder grote clubs komen te spelen. Kijk naar Zlatan bijv. Ajax verdient op zijn beurt ook weer veel geld door hem. Ieder voordeel heeft zijn nadeel en vise versa. In geval van Kluivert zou ik als Ajax wel mijn poot stijf houden. Immers zo’n 20 mln voor HET wereldtalent, zoals hij wordt genoemd is rijkelijk weinig, zeker in vergelijking met de Ligt. Mijn TIP aan Dhr Raiola en Ajax: verleg de focus van verkoop speler op diegenen die tegen het eerste aanschurken en relatief makkelijk vervangbaar zijn. Dus NIET de verkoop van (potentiele) toppers, maar datgene wat er onder zit. Dan heb je alsnog een grote markt, omdat spelers van Ajax altijd gewild zijn. En ook dan is er veel geld aan te verdienen door zowel Raiola als Ajax zijnde. Indien Ajax juist hierdoor weer een Europese (sub)topper kan worden, wordt het een win-win situatie voor spelers, Raiola, Ajax en het NL voetbal. Uiteraard wel salarisplafond verhogen, maar dat lijkt me logisch

 2. david1984

  als als hij daar moet voetballen mag hij eerst wel een schepje bovenop doen want met de mentaliteit die hij nu heeft komt hij mij inziens nergens een veel te grote mond en dan nog zo n randdebiel van een pizza bakker om je heen is het snel gedaan met je Justin denk jy nog maar eens goed na wat je wil

 3. Peter kopsterk

  Bij liverpool komt hij nooit aan voetballen toe. Denk dat hij eerst een tussenstap moet maken.

  1. Mr Ajax

   Ja idd PK hij zoekt echt een voetballende oplossing voor Justin, zo voorspelbaar dit en toch blijf ik me eraan ergeren

  2. De Nees

   Liverpool…Man dan moet je fysiek zo sterk zijn om dat te belopen. Die gaan 90 min zo hard, dat houden ze in de ED nog geen 5 min vol. Ging Assaidi vanuit H’veen ook niet naar Liverpool? Ajax had nog interesse in hem en dat zou een mooie tussenstap geweest zijn maar ja…voetballers en slimheid gaat niet zo samen. Zie voor Kluivert dezelfde carrière verloop.

   1. Litmanen

    Kluivert zou misschien wel gespreksonderwerp geweest kunnen zijn, maar geen enkele topclub gaat de hoofdprijs betalen voor een speler die nauwelijks een basisplaats heeft bij Ajax.

    Ajax zou eens met Raiola kunnen overleggen wat er van zijn provisie overblijft als Justin een jaartje Jong gaat doen.

    1. VanDattem

     Oneens. Ze gaan betalen voor de nummer 1 jeugdspeler ter wereld. Een speler die gewild is bij andere Europese topclubs, tegen een “hoofdprijs” die voor dat soort clubs het risico’tje waard is, en dat afwegen tegen het feit dat een andere club hem niet pakt. Daarbij kijken ze naar het feit dat hij 18 is, inderdaad nauwelijks een basisplaats heeft, maar als buitebspeler toch nog goed is voor 10 goals.
     Ik weet dat je boos bent Litmanen, maar niet de hele tijd de realiteit daardoor uit het oog verliezen he… maakt alles steeds zo subjectief wat je schrijft…

  3. timkloppers

   hij wordt de pizzakoeriek van onze pizzabakker en zorgt dat selectie 🍕 krijgt

 4. vak411

  snel verkopen en met een gruwelijk hoge Doorverkoopclausule en op dit forum.en waar dan ook geen aandacht voor hebben. benieuwd of de mensen die Kluivert aanbeden hebben en Ziyech uitfloten nog steeds achter hun acties staan..

 5. Jimmy1971

  Verkoop hem dan nu maar voor zoveel mogelijk Raiola, al blijft het zonde van zijn toekomst..

  1. Basisspeler

   Marc zei terecht, als we nu ook al tieners gaan verkopen kunnen we de opleiding wel opdoeken.

 6. Basisspeler

  Verder dan de tribune van de Toekomst komt hij volgend seizoen niet.

 7. Dagrump

  Kluivert kijk eens goed naar heel veel jonge voetballers wat te vroeg zijn weg gegaan !!

 8. Vak 120

  Raiola moet niet te veel praten,hij moet die snotneus meenemen en zijn gezicht nooit meer in a’dam laten zien!!

  1. Finidi

   Ik ook want over geld is altijd ruzie en zeker over verl geld laatstaan bakken met geld

 9. Koning Haarms Wolfs

  Gewoon nooit meer zaken doen met jochies die bij rioolrat onder contract staan.

   1. Mijn Club

    Beetje dom dit. Hij zal bij de ouders thuis komen, lijkt me. Een stadionverbod verhelpt niks. Beter dat je juist goede afspraken met elkaar maakt als Ajax zijnde, dan iedereen tegen je in het harnas jagen. Wat dit betreft zou ik graag (ben jaren makelaar geweest), met Raiola en Ajax in gesprek gaan. Zie bovenaan wat ik denk wat het beste is voor alle partijen.

    1. Prinsengracht

     Jouw oplossing is niet mijn oplossing. Onze jeugdspelers veel te vroeg verkopen om er een vreemdelingenlegioen van te kopen? Ik wil Amsterdamse jongens zien in Ajax 1. Jongens die ik het liefst al 10 jaar op de Toekomst heb gezien.

 10. JohnDoe77

  Denk dat Justin met name geinteresseerd zou moeten zijn welke stoelen ze op de bank hebben en waar de pinapparaten staan!

 11. wieiswie

  🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻 dag dag. Zo snel mogelijk van dat ventje afscheid nemen aub

 12. Johan

  Woord houden en een voorbeeld stellen, Kluivert aan zn contract houden.
  Helaas zijn er uitzonderingen, maar dan moeten het bedragen zijn van minimaal 50 miljoen…..en salarisplafond omhoog voor degene die het verdienen, wel De Ligt en niet Kluivert.

 13. Sven1

  Waarom zouden die Engelsen Kluivert kopen?Daar lopen betere voetballers met een betere mentaliteit ook nog

 14. fjonkman

  Kluivert in de Premier League?? Laat me niet lachen jongens, dat kan hij helemaal niet aan. Kijk naar Davy Klaassen, bij ons een gangmaker en buffelaar.. in Engeland wordt ie volledig kapot gelopen door die dravers daar. Wat denk je dat Kluivert daar gaat doen? Hij verstopt zich nu al lange periodes tijdens de wedstrijd… moet ie daar proberen.. kan ie zich de week erop meteen melden bij het tweede of derde team.. uit spelen tegen de engelse variant van fc Schubbekutterveen…

Reageren is niet mogelijk.