There are no ads, please add some


‘Kluivert op weg naar AS Roma’

Justin Kluivert is op weg naar Italië, zo meldt Voetbal International dinsdagmiddag. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft enorme eisen bij Ajax neergelegd voor een contractverlenging van Kluivert en Raiola zou naast een salaris van meer dan 1,5 miljoen euro ook eisen dat zowel Kluivert als hijzelf een doorverkooppercentage krijgt van liefst twintig procent, en dat is niet in goede aarde gevallen bij Ajax.

De negentienjarige aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus, AC Milan en AS Roma, waarbij laatstgenoemde club de beste papieren zou hebben om Kluivert in te lijven. Daarmee lijkt een einde te komen aan een lang transferspel en naar verluidt wil Ajax rond de twintig miljoen ontvangen voor Kluivert die vorig seizoen onder trainer Peter Bosz doorbrak in de Johan Cruijff Arena. In dertig competitieduels kwam hij tot tien doelpunten en vijf assists.Naast de drie Italiaanse clubs zouden ook Manchester United, Barcelona en Everton belangstelling hebben voor Kluivert. Overigens bestaat ook nog steeds de kans dat Ajax besluit om Kluivert aan zijn contract tot medio 2019 te houden en terugzet naar Jong Ajax. De clubleiding heeft inmiddels laten weten dat de manier van onderhandelen behoorlijk in het verkeerde keelgat is geschoten maar weet ook dat Kluivert volgend jaar transfervrij kan vertrekken gezien zijn aflopende contract.

Wordt ongetwijfeld vervolgd……….

Bron: VI


Gerelateerde posts

63 reacties

 1. Prinsengracht

  Kluivert is helemaal niet op weg naar Roma. Kluivert is hard op weg om een jaartje alleen maar te trainen. Jammer dat de redactie meehuilt met de wolven.

 2. Gert Bals

  Er staat bij: bron VI, niet bron redactie. Ze plaatsen wat in het nieuws is.

 3. jood84

  die geven 3x een tikkie en hij speelt het hele seizoen niet meer🤣

 4. Zlatan4ever

  Ik heb gehoord dat AS Roma verwarmde banken hebben in de winter en airco in de zomer.
  Justin “zit” dus wel goed daar…
  Move Justin, just move !!

 5. jood84

  3 x een tik van een rechtsback uit Italië en kluivertje speelt het hele seizoen niet meer ben ik bang🤣

 6. DanielenRico

  Flikker maar op dan, ik zie totaal geen vergelijkenis met je vader, toen je vader dezelfde leeftijd was als, was hij al van wereld klasse, maar jij niet. Succes met je carriere Justin, met zo’n zakenwaarnemer kom je nergens (sportief gezien)

 7. De Nees

  In Italië slaagt jeugd doorgaans niet in het eerste, talenten bewandelen daar toch een andere weg. Na Kluivert komen er toch weer nieuwe die door Rioola zo worden weggebracht, ze denken allemaal dat het bij hun anders zal lopen dan bij die andere falende kneuzen. Laat maar gaan. Maar vind 20 mln wel erg veel, moet dat nog zien.

 8. fjonkman

  Als ik Ajax was, zou ik zijn contract verlengen en hem dan voor 50 miljoen verkopen. En liefst meteen! Als je hem aan zijn huidige contract houdt, wordt het komende seizoen een drama. Voor zowel Ajax als voor Kluivert. Als je hem meteen verkoopt na zijn contractverlenging, heb je ook geen jaar lang hem voor veel te veel op de loonlijst en vang je er dik geld voor met de transfer. Dat tekengeld voor Kluivert en Pizzabakker maar even voor lief nemen. Wel een briefje erbij zetten dat Raiola vanaf die dag niet meer welkom is in de ArenA en duidelijk communiceren aan spelers dat als ze met hem in zee gaan, dat ze dan voor de rest van hun contract op een achteraf veldje hun conditie in hun eentje mogen bijhouden… die Raiola is vergif voor het voetbal en zou door alle clubs buitenspel gezet moeten worden..

 9. timkloppers

  1. arrogant ventje geworden met zn ik ga voor 160miljoen weg.
  2. Hij gaat met die dikke Italiaan mee naar Italië
  3. Justin wordt de best betaalde 🍕koerier
  4. dag carrière zie kishna

 10. Basisspeler

  Kluivert is net zo veranderlijk als het weer.
  Nu kijken of Edwin doet wat hij zegt. Namelijk de transfer blokkeren.

 11. Vakje129

  Laat hem maar gaan , dit wordt zijn ondergang en horen we niks meer van , door zulk gedrag kan hij het Ned,elftal ook op zijn buik schrijven . Over het paard getild knulleke

 12. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Justin gaat niet naar AS Roma, hij blijft bij Ajax met een contract van een jaar of een verlengde. Ik zeg het eerste. Jammer dat we nog maar een jaar van hem kunnenn genieten als hij het op zijn heupen krijgt

 13. Vak 120

  Doei reuze baby!! Ik hoop dat je op je bek gaat! Je verdiend het niet eens om een ajax logo te dragen!!

 14. DARIVA

  Strik er om heen en afscheid van nemen, is alleen maar geldbelust en kan wel eens bedrogen uit komen.

 15. Valentino

  Als hij maar 1 jaar blijft gaat hij nooit spelen. Ajax heeft al aangegeven dat als hij niet verkocht wordt hij alleen mag trainen.

  Weinig genieten dus.

 16. Ajax 1

  Inderdaad zeker slechte keuze als hij naar italie zou gaan…..voor jonge spelers geen goede competitie

 17. a.p.

  ga dan maar Kluivert jr. Alleen niet mekkeren dat je heel vaak op de bank komt te zitten want een Italiaanse series A speler ben je (nog?) niet….. denk ik.

 18. Charka53

  Ja daar gaat hij dan Justin euro’s Kluivert de bank bij een Italiaanse warm houden of het plaatselijke ziekenhuis van hun gips helpen nou ventje veel plezier daar .

 19. Litmanen

  Ik denk dat hij daar meer kans op speeltijd heeft dan bij United.
  Maar als voorbeeld naar de jeugd zou ik die twintig miljoen afschrijven en hem de weg naar de Toekomst wijzen.
  Hij heeft buiten de opleiding ook niets gekost, dus de schade valt mee.

  Wat is die wereld van snotjochies en zaakwaarnemers toch een stinkend zooitje.

  Zet die gast in een fabriek en laat hem een week een nachtdienst draaien met het daarbij behorende salaris.
  Misschien gaat die grijze massa dan een keer werken.

 20. Litmanen

  Ach Eug.wat moeten we nou met die snotjochies.
  Weg of De Toekomst.

 21. Real sranang

  Als ik de laatste paar dagen de reacties lees van zogenaamde ajax supporters denk ik mezelf als ik ajax speler was zou ik niet een voor jullie willen spelen echt walgelijke en trieste reacties hebben jullie.

  Dit is de schuld van ajax en mino
  En dit gaat niet de laaste zijn waarbij dit gaat gebeuren bij ajax
  Als ajax zijn sterkhouders wilt houden ga je moeten neerleggen want het werkt nou eenmaal zo.
  Als je wil mee draaien met de top moet je investeren tijd en financieel

 22. Ajax1958

  Er was er maar 1 geweest met kapsies, maar die mocht het hebben. Was de allergrootste en ander niveau als Kluivertje.

 23. De Paco

  De verdedigers in Italie lachen on dit lichtgewichtje! Giorgio Chiellini lacht zich rot. Nu maar hopen dat ie volledig mislukt daar.

 24. ajaxpers

  Justin Kluivert voor recordbedrag naar FC Barcelona – aanvaller mag zelf salaris bepalen

  FC Barcelona presenteert Justin Kluivert deze week als nieuwe aanwinst. De Spaanse landskampioen heeft een akkoord met de aanvaller bereikt en betaalt ongeveer 1.1 miljard euro aan Ajax. De transfer betekent slecht nieuws voor Lionel Messi, die door de komst van Kluivert overbodig wordt.

  Clubs voor het uitkiezen

  Na een seizoen waarin Kluivert (19) zichzelf wekelijks de beste vond, had hij de clubs voor het uitkiezen. Uiteindelijk verkoos hij Barça boven, onder meer, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München en FC Oss. Kluivert: ,,Barcelona is toch wel een mooie club, denk ik. De beste speler aller tijden, mezelf niet meegerekend, heeft er gevoetbald. Daarmee bedoel ik natuurlijk mijn vader.”

  Plafond

  Kluivert denkt dat de tijd rijp is om het hogerop te zoeken. ,,Ik zal in Amsterdam natuurlijk al een paar jaar aan mijn plafond, maar ben uit pure clubliefde toch gebleven. Nu ik van Ajax weer een Europese topclub heb gemaakt, kan ik dit hoofdstuk met een gerust hart sluiten. Ik vind het ergens wel vervelend voor de familieleden van Johan Cruijff, want ik neem aan dat de Amsterdam ArenA nu naar mij vernoemd zal worden. Maar ze zullen het ongetwijfeld begrijpen.”
  FC Barcelona, dat de transfer in de komende transferperiode zal formaliseren, heeft grootste plannen met de sterspeler. Voorzitter Josep Bartomeu: ,,Justin mag zelf bepalen wat hij hier gaat verdienen. En natuurlijk speelt hij iedere wedstrijd, zelfs als hij maar één keer in de week komt trainen. Of ik bang ben voor scheve gezichten? Nou, als Lionel Messi en Luis Suaréz het er niet mee eens zijn, dan vertrekken ze maar. Zo goed zijn ze niet, zeker niet als je ze vergelijkt met de geniale Justin Kluivert.”

  Feest in straten van Barcelona

  Nadat Barcelona de aanstaande transfer woensdagochtend wereldkundig maakte, stroomde de binnenstad vol met tienduizenden jubelende fans. Ook Andrés Iniesta, die na dit seizoen vertrekt, kwam een eerbetoon brengen aan Kluivert. De menigte had echter nauwelijks oog voor het clubicoon. ‘Justin és el nostre salvador’ (‘Justin is onze verlosser’) klonk het uit duizenden Catalaanse kelen tegelijk. ,,Bij zó veel grootsheid kun je alleen maar nederig applaudisseren en respectvol buigen. Ik heb hier een mooie tijd gehad, maar het zal niet lang duren tot mijn prestaties zijn verbleekt bij de brille van Kluivert”, zei Iniesta.

  Twee jaar

  Justin Kluivert – die er onterecht van wordt beticht de realiteit nogal eens uit het oog te verliezen – was overigens nog niet in Barcelona, omdat hij zich in alle rust wil voorbereiden op het WK voetbal. Hij zal in juli alsnog afreizen om een tweejarig contract te tekenen. Kluivert: ,,Ze wilden me een contract voor het leven aanbieden, maar dat heb ik geweigerd. Ik wil twee seizoenen bij Barcelona blijven. Dan ben ik de club toch echt wel ontgroeid.”

 25. Litmanen

  O.
  Misschien even een paar maanden terug kijken.
  Kluivert vertelt in een interview op tv dat hij het liefst bij Ajax blijft en wil bijtekenen.
  Ondertussen was Raiola al bezig om Ajax bij de ballen te pakken. Raiola eist dat Justin 1,5 miljoen per jaar gaat verdienen plus dat hij bij een tussentijdse transfer 40% van de transfersom krijgt. 20% voor de pizzabakker en 20% voor Justin.

  Ik kan me vergissen, maar waar gaat Ajax hier verkeerd? Wat doen Sar en Overmars hier fout?

 26. Iedereen heeft een mening

  Misschien de komende maanden niets meer over Kluivert/Raiola in kranten etc publiceren. Geen aandacht/energie in steken. Het heeft geen zin om “aan een dood paard trekken”.

 27. Basisspeler

  Eens! Laten doodbloeden op de Toekomst. (Bij wijze van spreken natuurlijk)

 28. Basisspeler

  Dood laten bloeden op de Toekomst! (Bij wijze van spreken natuurlijk)

 29. De Ajacied

  Ik baal er best van als hij de domme jonge wil zijn en vertrekt,
  Maar van de andere kant ben ik dit geklooi van JK en mister Calzone zou beu dat ik zeg
  GA MAAR GAUW
  ❌❌❌

 30. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik verwacht niet anders ik ben Eug 😄mijn oude naam kon niet bij een nieuw mail adres. Dus Eug is juist prima enn Eug vind die vier iconen in mijn naam symbool voor alles waar Ajax voorstaat😄👍

 31. Basisspeler

  Wat wil je nu eugenlijk zeggen? Je klinkt wat verward vind ik.
  Eerst herhaal je wat te lezen is op ieder topic dat gaat over Kluivert, vervolgens een open vraag?
  Bovendien heeft Raiola Ajax helemaal niet bij de ballen. Volgens mij heeft Ajax gewoon de regie in handen. Het is slikken of stikken voor Justin.
  (Bij wijze van spreken natuurlijk)

 32. Ralph

  Justin Kluivert is een mooie voetballer. Aan alles komt een eind helaas.

 33. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Litmanen, het belangrijkste is dat je baas in eigen huis. Niet elke speler redeneert zo verwend als Justin. Gewoon je beleid aanhouden. Overigens is er een misverstand mbt laatste contractjaar. Het is niet zo zwart wit dat Ajax dan een speler op tribune zet. Ze kiezen bij minimaal een gelijkwaardige speler dan voor de langjarig vastgelegde.
  Dus stel Bande is minimaal net zo goed of bijv Tadic hebben we. Dan zal Justin vnl trainen thats it. Maar als we alleen Bande hebben en die is geblesseerd gewoon opstellen.
  Maar voor afschrikwekkende werking bij rest gewoon contract aanhouden en niet verkopen. Want anders beloon je dit gedrag en staat de volgende ook meteen voor je deur.
  Wat mmij betreft vraagt Ajax zich bij elke beslissing af
  Gaat dit ons kampioen maken? Als antwoord ja is dan daarna handelen en dan evt gratis de deur uitlopen op koop toe nemen. Of je moet een gigantische slag kunnen maken met geld van Justin ter versterking elftal dan meteen doen. Dus niet uit rancune beslissen maar altijd met in achterhoofd wat is het beste voor ons aller Ajax. Zo zou ik ernaar kijken.

 34. Finidi

  Ik vind et ronduit belachelijk dattie zich hiervoor leent om te cashen in italië,zo zonde van dat talent.

 35. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Valentino als dat zo is dan moet ik maar trainingen gaan bezoeken, alternatief hieronder als anntwoord op Litmanen

 36. wieiswie

  Vergeet je luiers niet want die zijn duur daar en aangezien je alleen voor geld ga zou je hier ook wel op willen besparen

 37. Litmanen

  Je hebt in principe gelijk, maar als je van jouw theorie uitgaat, dan zou Kluivert bijvoorbeeld twintig wedstrijden alleen trainen en dan bij een blessure ineens moeten gaan spelen. Ben bang dat dat om meerdere redenen niet lukt. Buiten zijn motivatie heeft hij dan ook geen spelritme.
  Maar dat je ten alle tijden voor het belang van Ajax gaat, ja, dat ben ik met je eens.

 38. Litmanen

  En verder, bij wijze van spreken, laten doodbloeden op de Toekomst. Bij wijze van spreken dan natuurlijk.

 39. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Was mij duidelijk hoor dat bij wijze van spreken. Leden 2.0 hebben er wat moeite mee om dat te begrijpen😄👍

 40. AFCA my World

  Hij is geen partij voor die harde gemene italiaanse verdedigers , die word van het veld het ziekenhuis ingeveegd ! ⚽️

 41. Iamsterdam2015

  Tja. Als het echt allemaal zo is dan is hij geen schim van zijn vader. Jammer maar hij vergooit al zijn kansen om echt een grote te worden en over twee jaar n het NL-11 tal te staan op een mooi europees kampioenschap. Zolang hij de meeste verdedigers van de eresivisie geen moeite met hem hebben heeft hij niks in een fysiek sterke competitie als italie te zoeken. Het is schandalig dat er niemand in zijn directe omgeving tegen hem zegt niet doen Justin. Jammer maar ben bang dat dit een gevalletje Kishna gaat worden. Jammer maar vooral zonde.

 42. Mr Ajax

  Jammer dat die weggaat, we gaan hem missen, maar had niey echt het idee dat due wilde blijven, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht van hem..

 43. Remco425

  Als dit zo is kunnen we hem over 2 jaar bij ADO verwachten. Wordt een kopie van de carrière van Kishna.

 44. M800M

  Vind 20 miljoen wel erg veel geld om weg te gooien alleen maar om een punt te maken.. gewoon zo veel mogelijk geld voor vangen, en hem lekker zijn eigen carriere kapot laten maken (dmv foute keuzes)

 45. Charlie2011

  Even afwachten totdat er daadwerkelijk getekend is bij nieuwe club. Als die jongen weg wilt. Dan moeten we alleen maar hopen dat hij wel slaagt in het buitenland. Want dat is ook weer goed voor nl elftal. En zoals velen zeggen hij had maar 4 goede wedstrijden gespeeld dus hij is vervangbaar.

 46. Dagrump

  Zonde dat het zo gaat/ moet Justin en ik denk weet het wel zeker dat je spijt gaat krijgen !! Jammer!! veel succes waar je ook heen gaat !! Bedankt. Jammer dat ie geen echte Ajacied is !!

 47. ems

  Voorbeeld stellen is wel belangrijk dezer dagen en slimmere contracten sluiten ook trouwens

 48. De Nees

  Ter compensatie van je oneliners van een heel jaar? Geeft ook even de bron aan persje, wel zo sportief. 🤓

Reageren is niet mogelijk.