There are no ads, please add some


Joël Veltman minimaal een half jaar uit de roulatie

Joël Veltman heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd en zal daarom 6 tot 9 maanden uitgeschakeld zijn, zo meldt Ajax op de website. Joël liep de blessure op in de wedstrijd tegen VVV Venlo door een onbehouwen inzet van Ralf Seuntjens.  Onze aanvoerder zal binnenkort geopereerd worden en wij wensen hem heel veel sterkte.

 


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. Charka53

  Wat een voor hem , als er al belangstelling voor hem is zal nu wel weer over zijn , sterkte Joël .

  1. HURBIE

   Gun het niemand zoiets
   Echt heel erg voor hem
   BETERSCHAP
   En diegene die het heeft gedaan is en blijft ongestraft DOLLE STIER

   1. Peter kopsterk

    In eerste instantie zag het er onschuldig uit. Dacht eerst dat het zijn schouder was. Maar in de herhaling zag je dat zijn been vast stond. Dan krijg zo,n blessure. Erg naar voor hem. Als hij geluk heeft is hij na de winterstop weer speel fit.

 2. Moosie

  Ja zwaar lullig voor Veltman hoop Dat hij weer op niveau terugkomt gun die gozer het beste alleen bij een andere club maar dat is puur voetbaltechnisch persoonlijk is het een goeie jongen.

 3. KBouter

  Wens hem beterschap. Nistelrooj had ook zoiets en kreeg ook nog een mooie carriere.

  1. Jimmy1971

   Wat een onzin Ijmert! Gewoon een hele onbesuisde actie van die speler op Veltman!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Ik ben geen fan van Veltman en vind hem geen Ajaxspeler en al zeker geen aanvoerder.. Maar dit is oersoonlijk leed dat je natuurlijk niemand gunt.. Vreselijk voor hem als voetballer en mens. Hoop dat hij daarna nog op niveau kan terugkeren om een vervolg aan zijn carriere te geven. Sterkte Joël!

 5. dickst14

  Ik ben helemaal geen fan van Veltman, maar wens hem een voorspoedig herstel. Niemand heeft een hekel aan Veltman denk ik, alleen zou je dit kunnen krijgen door de compleet idiote idolalatie van een bepaald forumlid.
  Joël sterkte.

 6. Geroldkohlen

  ik ben absoluut geen fan van veltman, en ik had je graag zien gaan deze zomer. maar dit gun je niemand beterschap veltman, wens je veel sterkte toe komende tijd met je herstel.

 7. Gert Bals

  Goh, ik gun het hier toch iemand 100% om voor minimaal 6 maanden uit de roulatie te zijn vwb het forum.

 8. a.p.

  Dit is toch wel heavy.brbrbr. Joël sterkte en en voorspoedig herstel toegewenst.

 9. Kapstein

  Ik vind dat als je iemand blesseert dat je dan een schorsing moet krijgen die even lang duurt als de blessure duurt . 😡

 10. Dagrump

  GVD Echt Balen voor je jongen!! Succes met je herstell!! Beterschap !!! Hopelijk kom je er sterker van terug !!

 11. vjci

  Zeer vervelend voor Veltman. Echter lees ik hier reacties over Seuntjes waarvan ik denk, kijken jullie de beelden wel objectief.
  Seuntjes komt idd wat onbesuisd in, maar om nou te zeggen dat het volledig zijn schuld is is ook een beetje nep. Veltman zijn rechterknie klapt baar binnen, terwijl Seuntjes vanaf zijn linker kant komt.
  Het is gewoon een zeer vervelende bijkomstigheid dat dit gebeurd, maar niet voor rekening van Seuntjes. Ondanks dat hij natuurlijk niet echt heel slim in komt!

 12. Brokamp

  Ontzettend vervelend voor Veltman. Beterschap Joel ik hoop dat je volledig mag herstellen. Dit soort overtredingen zouden ze later toch moeten kunnen bestraffen.

 13. Koning Haarms Wolfs

  Dit is erg voor Joel. Zou wel eens beslissend voor zijn carriere kunnen zijn. Ik zie hem namelijk niet meer in het 1e terugkomen.

  1. Ajax1958

   Even afgezien van zijn blessure, die ik hem absoluut niet gun, hij hoort niet in het 1e thuis.

  1. Gert Bals

   Zo erg was het niet van de kant van Seuntjes. De overtreding van Siem tegen PSV was pas echt een vuil bewussie.

 14. Kingkong

  Hoewel ik dit seizoen niet van hem heb genoten hoop ik dat hij voorspoedig en geheel zal genezen en wens hem veel sterkte .

 15. fjonkman

  Echt klote voor die jongen. Hij heeft al een rampseizoen waarin alles wat mis kon gaan ook wel misging, veel mensen die twijfels hebben over hem, krijgt ie op het eind ook nog eens zo’n klote blessure voor de kiezen. Dit gun je niemand…

 16. JohnDoe77

  Jammer voor Joel, dit gunt niemand hem. Ook jammer voor Ajax want als we echt beter willen worden had hij verkocht moeten worden. Hij is nuttig maar maakt toch echt teveel fouten. Dat doorselecteren moet dus nu in de wetenschap dat Veltman in het najaar weer aan de deur klopt.

 17. AFCA my World

  Erg sneu voor hem (en ons)er kwam net wat buitenlandse (laag geklasseerde)belangstelling voor hem ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.