There are no ads, please add some


Younes tot einde seizoen verbannen uit eerste selectie

Amin Younes keert dit seizoen niet meer terug bij de eerste selectie van Ajax. Erik ten Hag verlangde van Younes dat hij in de slotminuten bij de wedstrijd tegen SC Heerenveen, bij een 4-1 voorsprong, nog binnen de lijnen zou verschijnen, maar de aanvaller weigerde. Daarop werd Younes voor twee weken teruggezet naar Jong Ajax maar dat is dus verlengd tot het einde van het seizoen. Ten Hag geeft als reden op dat hij alleen honderd procent gemotiveerde spelers wil bij het eerste elftal. ‘Er is dit seizoen veel gebeurd rondom Amin en uiteraard zal de afgeketste transfer naar Napoli een rol spelen. Marc en ik hebben hem vandaag meegedeeld dat hij de resterende weken van dit seizoen bij Jong Ajax traint’.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

59 reacties

  1. jood84

   kluivertje heeft meer talent in zijn teen dan younes is beide voeten. ik zal hem niet missen.

   1. Litmanen

    Wanneer laat Kluivertje dat dan vaker dan een op de vier wedstrijden zien? Niet zo handig om je enige back up voor dit seizoen aan de kant te zetten. Bovendien, waarom wordt hij nu dubbel gestraft voor de blunder van Ten Hag voor die late wissel?

     1. jood84

      dat zal ik ook nooit begrijpen Dagrump. Tete is toch veel beter dan veldman en kristensen.

 1. Charka53

  Tja als je , je niet aan de regels houdt ook al zijn deze erg kinderachtig kan je op de blaren zitten.

  1. Moosie

   ik vind dit echt heeeeeel jammer hij had echt dat onnavolgbare van Jesper en de potentie om er zomaar 3 in te schieten per wedstrijd 😂

     1. BobbyHaarms

      Heerlijk spelertje was dat. Zie hem nog slalommen in het mooiste uitshirt die Ajax ooit had, dat lichtblauwe TDK-shirt met prachtige ouwe logo.

     2. Moosie

      Dat soort dingen vergeet je niet als je er was ik heb zoveel wedstrijden in de kuip gezien die ik nooit vergeet ook die 0-2achter na 6 min en in de 14de minuut alweer gelijk en met 2-5 van het veld.

     3. BobbyHaarms

      Legendarische wedstrijd dat! Die hele kutkuip met zijn schuimbekkende supporters in rep en roer want het grote Ajax werd onder de voet gelopen! Na die 2-0 was er maar 1 ploeg die onder de voet werd gelopen: feyenooit. Samen met die geweldige 8-2 één van de mooiste klassiekers die ik ooit zag.

     4. Moosie

      Ik kon de hele tweede helft niet meer stoppen met lachen.
      Zo’n geweldige pot voetbal

 2. De seijs

  Terecht wie betaald bepaald. Het is triest voor bijde partijen maar beter zo. Iedereen moet zijn plaats weten. Anders wordt het los zand. klasse trainer en bestuur 👍👍👍

 3. dickst14

  Ik zal hem niet missen. Alleen zijn blik al vanaf de tribune toen Kluivert er 3 scoorde. Dat was voor mij al genoeg.

 4. Peter kopsterk

  Hij heeft het er zelf naar gemaakt. Had hij maar moeten invallen. Ongemotiveerde speler heb je niks aan.

  1. AjaxKat

   Dat vind ik dus ook. Lijkt wel of Ajax een gegronde reden zocht om hem buiten de selectie te zetten. Ze hadden iets nodig om hem publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Dat was volgens mij niet nodig. Ik durf ook niet echt partij te kiezen in deze; hoe men ook over Younes denkt. Maar het blijft een vreemd verhaal dit.

   1. Finidi

    Ook in duitsland dus intgratieproblemen, nog nooit een ongemotiveerde mof gezien!🤪

   2. RPC

    Hoezo belonen suffe ten Hag!!!
    Voor 1 minuut het vekd insturen is geen beloning maar vernedering uilskuiken. Als je niet meer met hem wil werken wees dan eerlijk en bedenk niet zo een achterlijke smoes.
    Ten Hag een absoluut nee, weg ermee.

 5. AB AjaxBarcelona

  Denk dat zijn motivatie bij trainingen dusdanig achterblijft dat de beslissing voor ten Hag makkelijk en noodzakelijk was. Dior het niet reageren van Younes op de vragen mbt Napoli heeft hij zelf gezorgd dat het merendeel er vanuit gaat dat hier eigen gewin een rol speelt. Hij heeft gegokt en verloren en gaat nu ook niet als vijfde wiel aan de wagen naar het WK. Hiervsperlt uiteraard niet alleen de situatie van de wissel. Jammer voor de fans van Younes, zelf vind ik het verre van erg.

  1. Moosie

   niet gemotiveerd dus opzouten zou ook zijn salaris iig halveren maar waarschijnlijk gezien zijn transfervrije status had ik hem op vakantie gestuurd doei toedeledokie

  2. Vak 120

   Dat denk ik ook,hij zal op trainingen ook wel ongeintresseerd rond gelopen hebben! Als hij echt er alles aan gedaan zou hebben en excusses aangeboden dan gebeurt dit niet!

   1. Lingeling

    Nou dat is wel heel bijzonder hoor. Is volstrekt normaal als ajaxspeler die zoveel verdient.

   2. Vak 120

    Ik werk overdag,heb geen tijd om op de toekomst rond te hangen! Maar al kom ik er nooit,ik weet wel dat er meer aan de hand is als die wissel..

  3. dickst14

   Wij weten niet precies wat er allemaal gebeurt is. Dat Te Hag hem wil laten invallen na alles wat er gebeurt is was waarschijnlijk een test.
   Eerst die kop van hem nadat Kluivert 3 keer gescoord had.
   Dan dat gebeuren in Napels zonder openheid van zaken.
   Dan zijn rendement van de laatste 2 jaar.
   Wat verwacht hij dan met een salaris van een miljoen of wat dan ook.
   Opzouten met die loser.

 6. afcadeluxe

  tja,wie gokt verliest zn plekkie bij die mannschaft…snapte al niet waarom zn transfer afketste en nou mag hij dadelijk 2maanden op vakantie

 7. Jimmy1971

  Er zal toch echt wel iets meer aan de hand zijn met Younes , dit gaat echt niet meer alleen over een wissel !!
  Alleen maar verliezers !

  1. AB AjaxBarcelona

   Tuurlijk is er meer dan alleen die wissel. Hij heeft gewoon geen zin om te banken en zet zich niet meer in. Ziyech wordt hier aangesproken op dergelijk gedrag en hij komt in de slachtoffer rol. Wel raar.

   1. Moosie

    komt die sinkgrave nog uit de lappenmand en anders uit JA laten doorstromen maar je kan nooit werkweigering accepteren dan is het hek van de dam en kun je als trainer ook wel inpakken

 8. Lingeling

  Prima om gewoon hard en gedisciplineerd te zijn in dit soort gevallen. Hij zal kennelijk niet hebben getoond ervan geleerd te hebben en een spelletje soelen. Jammer, veel genoten van Younes van tijd tot tijd en Kluivert heeft wel concurrentie nodig. Hoe gaat het met Johnsen eigenlijk?

 9. Dagrump

  Heeft ie helemaal in eigen hand gehad. Dus ja eigen schuld dikke bult ! Desnoods Cassierra op links buiten !!

 10. Kingkong

  Het is duidelijk dat hier meer aan de hand is , dan moet je inderdaad afscheid nemen.

 11. AFCA my World

  Gewoon terecht,luisteren naar je meester,en dan in de plaats van de hoek,alleen maar trainen en niet spelen ! ⚽️

 12. Kevke87

  nou, zal vast veel en veel meer aan de hand zijn. dit is dezelfde speler die aan het begin vande competitie nog zijn vakantie inkorte om bij de jongens te zijn ivm nouri. zo slecht kan zn mentaliteit dus ook niet zijn. mensen onthouden helaas alleen het slechte

 13. Kapstein

  Zo moeilijk lijkt het me niet wat er speelt. In zijn contract zit een verleng optie. Als hij niet speelt kan Ajax die optie niet lichten. Hij krijgt van Napoli een extra handgeld van een paar miljoen in dat geval.

  1. AB AjaxBarcelona

   Verleng optie heeft ook twee willende partijen nodig. Niet logisch als die nu gelicht wordt ongeacht wel of geen plek bij eerste elftal. Die optie hadden ze afgelopen zomer moeten lichten om wat te verdienen

 14. Forever nr14

  Strik erom en de grens over zetten, totaal geen prof en wat heeft ie laten zien, pffff onbegrijpelijk dat ie uberhaupt als international was opgeroepen, waarom omdat die duitsers Ajax nog altijd als een grote club zien (qua naam dan alleen helaas) doeiiiii

 15. JohnDoe77

  Nouja; de wissel was amateuristisch van Ten Hag maar verder over de motivatie kan ik niet veel zeggen. Zie hem de laatste tijd alleen diep in een winterjas gedoken op de bank zitten!

 16. a.p.

  die wissel was belachelijk 4 – 1 voorstaan nog 1 minuut te voetballen. Daar was meer aan de hand. dat blijkt wel uit deze discussie

 17. RPC

  Ten Hag, zelfs een rechter vonnist een verdachte niet 2x voor hetzelfde delict. Denk daar eens aan. Ajax, Younes heeft zich altijd jeurig opgesteld naar Ajax en nu dit? Jullie maken zijn carriere kapot of je het nu een goede speler vind of niet.

Reageren is niet mogelijk.