Geen vooronderzoek naar Huntelaar

De aanklager betaald voetbal kan geen vooronderzoek doen naar het incident rond Klaas-Jan Huntelaar in de wedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle. De KNVB heeft dat maandag laten weten. Huntelaar maakte tijdens het duel een slaande beweging naar tegenstander Bram van Polen, die daarna op de grond viel maar omdat scheidsrechter Blom het voorval heeft beoordeeld met het geven van een vrije trap kan de aanklager betaald voetbal geen vooronderzoek meer instellen. Na afloop ontstond er behoorlijk wat ophef mede omdat PSV-speler Lozano zaterdagavond voor een ongeveer gelijke overtreding de rode kaart kreeg voorgeschoteld, en maandag te horen heeft gekregen dat hij voor drie wedstrijden is geschorst.

Bron: KNVB

Related posts

51 Comments

   1. De Ajacied

    En die boeruh maar gelijk de Calimero’s uihangen jank volk is het,
    Te triest voor woorden
    ❌❌❌

 1. Kingkong

  Hij heeft geluk als de scheids het goed had gedaan waren er 2 rode kaarten en een penalty geweest.

  1. Litmanen

   Dat kan niet. Als hij de Hunter een pingel geeft kan hij niet nog een keer fluiten voor de armbeweging.
   Maar sowieso, Huntelaar gaat rennend zich losrukkend met zijn arm naar het hoofd.
   Lofzang was los en zijn ze stonden beiden stil. Die arm was duidelijk gericht.

   En verder, PSV heeft dit seizoen zo waanzinnig veel geluk, het moest een keer op zijn.

   1. Kingkong

    Natuurlijk wel in eerste instantie penalty en rood dan rood voor slaan ( slaan is geen los rukken) ben met je eens dat psv teveel geluk had , maar er moet beter gefloten worden in nederland .

    1. Litmanen

     Eens, Nijhuis fluit nergens voor, dus mag je hakken, bij andere scheidsrechters weet je het niet.

 2. Zlatan4ever

  De kakkerlakken zijn met dit soort overtredingen vorig jaar kampioen geworden , die kwamen met de meest smerige overtredingen nog weg.
  Zo waarom Huntelaar niet ?
  Hebben wij ook een keer mazzel

  1. abajaxbarcelona

   Niet praten over kerels als je zelf een watje bent SI. Als jij een kerel was geweest had je een afspraak gemaakt met Moosie. Je tekst staat nu wederom erg dom SI.

   1. De seijs

    En weer verbreek je je wordt ?? en dat alweer na 2 dagen????. Zegt precies hoe jij bent. Verder uitleg niet nodig abje burn-out eigen volk eerst.

     1. De seijs

      Haha daar hebben we hurbie duimpjes weer. Het enige waar hij zich druk om maakt. Ook al tig x vaarwel gezegd hier en ajaxfanzone was helemaal ruk. Maar daar is ze weer hoor. Juffrouw duimpjes ?? ik zeg , ga er lekker op zitten. ???? wat een koekwous.

     2. HURBIE

      Vergeet je incontinentie luier niet in te doen Saucijs en je medicijnen in te nemen
      Jij bent het wel gewend om wat in je kont te hebben van je vriend

     3. De seijs

      Hurbie zielenpoot denk om je duimpjes hou de lijst in de gaten. En iedereen die bij jou in de buurt komt, ga daar maar op afgeven. Bobby Haarms weet er alles van. Stumperd

     4. HURBIE

      Jou vriend? Apje burnout heeft het wel bij het goeie eind met jou karakter je bent er echt ÉÉN van het gluiperigste soort op deze site en gelukkig zien steeds meer forum leden dit daarom is het maar goed dat jij jezelf duimpies geeft want van andere krijg je ze niet IQ O

     5. rickert

      nou nou nou, wat een plannen voor het nieuwe jaar… we gaan nu eens echt normaal doen? maar daar is het ware gezicht al.. bezig met poepgatduimzit-competities ipv het voetbal.

 3. ajaxpers

  Beste KNVB, doe een grondig analyse naar het spel van Karim El Ahmadi over twee seizoenen en u zult hem levenslang schorsen.

 4. Peter kopsterk

  Laten wij een keer geluk hebben. Pisvee heeft het al 10 tot 15 wedstrijden geluk met dat schijtvoetbal

 5. Jimmy1971

  Wat willen we nu in NL , zaalvoetbal of internationaal mannenvoetbal spelen ?!
  Het is nu alleen aan de KNVB om de goede keuze ( mannenvoetbal) te maken en de scheidsrechters op 1 lijn te krijgen ..

 6. dickst14

  Toch zal Huntelaar vanaf nu deze acties niet meer moeten herhalen daar er waarschijnlijk extra op gelet zal worden.

 7. Charka53

  Zo zijn de regels nu een maal maar hij moet nu oppassen omdat er nu meer op hem gelet gaat worden.

 8. EugAjax

  In mijn optiek terecht volgens de regels. Scheidsrechter gaf Zwolle vrije trap en dus heeft hij het beoordeeld. Klaar.
  Was het juiste beslissing? Nee want had een penalty moeten zijn. En indien penalty dan geen rode kaart Huntelaar……

  1. Litmanen

   Eens. En VdBeek had ook een pingel moeten krijgen.
   Misschien wel handig als we volgende keer de kansen benutten.
   Zit ik toch een stuk rustiger te kijken.

  2. abajaxbarcelona

   Klap blijft een klap. Pingel voor de overtreding en rode kaart voor uithaal was heel goed mogelijk geweest.

   1. EugAjax

    Nee AB Huntelaar word niet geschorst hoe vaak en hoe hard je het probeert. Scheids heeft het beoordeeld en zijn beslissing is niet terug te draaien en dus de waarheid. Scheids zegt het is geen klap dus is het geen klap anders had hij idd rood kunnen geven.

    1. abajaxbarcelona

     Ik heb het ook over de mogelijk andere beslissing tihdens de wedstrijd. Niet over achteraf. Er staat ook het woordje “was”. Cursus begrijpend lezen doen voordat je een “slimme” opmerking maakt? Ik probeer verder niets slimpie. Dat jij mij/het niet begrijpt kan ik niets aan doen. Verder hoeft een beslissing van de scheids nooit de waarheid te zijn maar een gegeven waar men zich aan moet hoyden. Een groot verschil. Jij gaf aan dat bij een pingel er geen rode kaart voor Huntelaar zou kunben volgen. Ik geef aan dat die situaties wel mogelijk zijn.

     1. EugAjax

      In theorie kan dat wel in praktijk natuurlijk niet. Hoe belachelijk zou scheids zich gemaakt hebben als hij een penalty aan de ene partij geeft en in zelfde situatie een rode kaart aan de ander……onmogelijk.
      Komt bij dat scheids vrije bal geeft aan Zwolle en dus heeft hij het beoordeeld als zijnde overtreding Huntelaar. Hij vond het alleen geen kaart waardig….dus bij een mogelijk andere beslissing zou je het over een penalty moeten hebben en die gaf hij niet. En als hij die wel had gegeven dan was er nooit rood geweest voor Huntelaar….dus ja ik snap je wel jij snapt mij en situatie dus niet!!!! Slimpie……..

     2. abajaxbarcelona

      Onmogelijk? Dus Huntelaar wordt bijvoorbeeld onderuit geschopt in het strafschopgebied en de scheids fluit. In zijn val schopt Huntelaar de dader heel bewust keihard. Echt wel strafschop en rood. Anders mag je na het fluiten van de scheids de speler ko slaan. De scheids reageert eerst op de eerste overtreding en daarna op de reactie van de andere speler. 100% mogelijk dus. Hoe belachelijk zou de scheids zich maken door de tweede actie onbestraft te laten. Verder verwijs jij weer naar hetgeen gebeurd is en ik naar wat er had kunnen gebeuren. Je kan bijdehand gaan doen maar je zit gewoon fout. Als je het niet wil/kan snappen …… tsja ik ken je “slimheid” inmiddels wel.

     3. abajaxbarcelona

      ? Gelijk wil krijgen? Ik heb gelijk, dus ik hoef het niet te krijgen. Zit ik echt niet op te wachten.

     4. EugAjax

      Dus even samenvattend. Je hebt gelijk maar wil het niet krijgen……..beetje vermoeiend. Maar goed we dwalen weer af. Dus een stop van deze kant

     5. abajaxbarcelona

      Nogmaals, als iemand gelijk heeft (ik dus) hoeft hij het niet meer te krijgen. Iets wat je hebt krijg je niet meer anders heb je het dubbel. Dubbel gelijk is overdreven. Het is echt niet zo moeilijk om te begrijpen hoor.

Comments are closed.