‘Zeefuik overweegt verhuur voor tweede seizoenshelft’

Volgens Voetbal International denkt Deyovaisio Zeefuik na over een mogelijke verhuurperiode voor de tweede seizoenshelft. De rechtsback krijgt momenteel de voorkeur boven Luis Manuel Orejuela als stand-in voor Joel Veltman, maar ziet na de komst van Rasmus Nissen Kristensen zijn kansen op speeltijd fors slinken.

Related posts

50 Comments

 1. M800M

  Hij heeft talent maar zijn spel is te wisselvallig nu, hopelijk kan hij dat met speeltjjd ergens verbeteren en daarna mooie dingen laten zien bij ajax 1!

 2. Charka53

  Lijkt me een juiste keuze als ik hem bezig ziet is Ajax voor hem te hoog gegrepen hij komt erg onzeker over en wil zich zo bewijzen dat het ten koste gaat van zijn spel , maar wie weet als hij ouder en meer ervaring heeft lukt het wel .

  1. Litmanen

   Ik denk dat hij te kort komt. Had anders al veel vaker ingezet geworden.
   Heeft in Jong, net als zijn jonge collega op links nooit potten gebroken.
   Hoop dat hij op een ander niveau nog een mooie carrière kan maken.

 3. -buitenkantje rechts-

  Zeefuik is een echte verdediger die graag dicht op de man speelt, geen ruimte geeft.. Wat hij niet herft is overzicht en rust n zijn kop. Zijn goede verdedigende acties gaan gepaard met domme acties en overtredingen.
  Ik vraag me wel af.. Zou een 20 jarige Kristensen van Midtjylland zoveel beter zijn?

  1. AjaxBarcelona?JC stadion

   Nee. Dit is precies het probleem van het huidige Ajax. Ze krijgen geen tijd. Heeft Zeefuik ooit op het middenveld gespeeld om andere ervaring op te doen om daardoor een betere back te worden? Nee. Hij moet gelijk 100% presteren. Zo verziek je talenten en ga je miljoenen aan een Deens talent uitgeven in de hoop dat hij beter is. Wanbeleid.

   1. Peter kopsterk

    Weet niet of je aan je ogen mankeert maar je ziet toch aan een speler of hij wat in zijn mars heeft. Hij is wild en onbesuisd en pakt dat hij speelt altijd een gele kaart. DUS verhuren en optie tot verkoop

    1. De seijs

     Juist PK?Die Zeefuik is echt niks. Die is nog slechter dan veltman. Nou en dat wil toch wel wat zeggen. Heel goed dat ajax mee wil werken aan een verhuur of koop voor deze jongen. Klasse bestuur jullie zien als geen ander wie het wel heeft en wie niet??

    2. Mijn Club

     En als Jong een penalty tegen krijgt, weet je ook meteen wie de veroorzaker is 😉

   2. Vak 120

    Volgens mij vind jij het niet erg als ajax om plaats 10/11 gaat spelen? Ajax is een top club waar gepresteerd moet worden! Of moeten we spelers op gaan stellen en denken van”we zien wel waar het schip strand”???

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

     Toch bijzonder dat het merendeel hier totaal niet snapt wat ik bedoel. Geeft aan dat men niets snapt van hoe de opleiding in elkaar zou moeten zitten. Zoals het nu gaat onder Ajax 1 maakt dat spelers als Zeefuik niet slagen. Maar de meeste hier kijken alleen naar resultaat op korte termijn. Heeft Zeefuik de afgelopen jaren ooit op het middenveld gespeeld bijvoorbeeld? Jullie snappen waarschijnlijk niet eens de reden om dit te doen. Is Zeefuik de afgelopen jaren persoonlijk begeleid in zijn spel? Het is gewoon doodzonde want Zeefuik kan stukken beter presteren maar wordt hier op 19 jarige leeftijd simpelweg afgemaakt door zijn “supporters”.

     1. Vak 120

      Dat is top voetbal! Bij nac of excelsior daar zou hij een kans krijgen…je kan in ajax 1 toch niet zomaar wat gaan proberen????

     2. AjaxBarcelona?JC stadion

      Lezen vak120, lezen. Onder Ajax1 wil zeggen “niet” in Ajax1 maar teams er onder. Als je woordje opleiding leest bedoel ik niet het eerste van Ajax.

     3. De seijs

      Ach vak 120 als het een beetje regent blijft ab binnen. Zegt toch genoeg. Aan jou mening ,daar mankeert niks aan?

     4. AjaxBarcelona?JC stadion

      Beste de Seijs. Gewoon je grote typhus muil houden of afspreken. Jouw keuze, ik ben je nu zat. Blijf je laf en je hier verschuilen en stompzinnig verwijzen naar dat ene moment van twee jaar geleden of heb je ballen. Durf je de confrontatie aan? Ik denk van niet, je bent een gore lafbek achter een schermpje. Fred een tip: flikker mij definitief van het forum want ik maak hem anders online helemaal gek.

   1. Litmanen

    Blind? Ja, als je in Zeefuik een Blind ziet, dan mankeert er wat aan je ogen.
    Blind droeg in zijn eentje als huurling de hele verdediging van Groningen.
    Dat zie ik Zeefuik niet doen.

    Bovendien, Blind werd mede verhuurd omdat zijn vader toen even niet gepruimd werd door de geweldige Ajaxfans en die jongen elke wedstrijd uitgefloten.

    Dat korte geheugen wil maar niet he?

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

     Hij is verhuurd aan Groningen toen Jol trainer was van Ajax. Zijn vader zat toen bij Sparta. Ach ……

     1. Widi

      Danny was toen net weg bij Ajax. En het was echt wel zo dat de houding van een aantal supporters ten opzichte van Daley ook met gevoelens ten opzichte van Danny te maken hadden. Het zou mooi zijn als Zeefuik de weg van Daley kan volgen. Ik zie wel wat in hem. Fel. Goed in duels. Snel. Ingrijpen. Alles wat ik mis bij Veltman.

     2. AjaxBarcelona?JC stadion

      Daley kwam niet meer voor in de plannen van Jol. Daley zat ook gewoon in een slechte periode qua spel. De luwte van Groningen deed hem goed.

     3. Widi

      Ik (weet dat het makkelijk klinkt nu) was toen al fan en ik ergerde me een ongeluk aan de supporters die hem toen uitfloten. Ik denk dat Jol een eikel is als hij het niet in je ziet zitten. En Daley zat Atouba natuurlijk in de weg. ?

     4. Litmanen

      Daley was in zijn eerste periode al een groot talent en werd idd verhuurd omdat de Fside hem niet pruimde.

      AB je zult wel weer gaan schelden en tieren, maar je hebt dus gewoon ongelijk. Daley werd uit zelfbescherming verhuurd en presteerde zo goed dat Ajax hem snel terughaalde.

      Zeefuik kan niet tippen aan de kwaliteit die nodig is voor Ajax1.
      Die gaan we niet terug zien.

  1. JohnDoe77

   Ja, Zeefuik overweegt. Hoe slecht we hem ook mogen vinden, hij heeft een contract dus beide partijen moeten het eens zijn over zijn loopbaan (en daarna nog een andere club). In dit geval overweegt dus één van de partijen verhuur.

   Wat hij tot nu toe heeft laten zien komt hij tekort voor het eerste (voor nu). Kan gebeuren, hij heeft de jeugd doorlopen, dus wat AB zegt over gelijk 100% moeten presteren klopt; Ajax 1 is geen leerschool, als hij daar wil spelen moet hij er staan. Dus Ajax verziekt geen talenten, de laatste stap is voor nu te groot voor hem. Vandaar dat Deentje erbij!

   1. Zlatan4ever

    John Doe77, je zou voor de gein het intervieuw van Zeefuik bij Ajax TV nog even terug moeten kijken. Het ventje heeft praatjes voor 10 en praat als een vedette.
    Dat sluit niet aan met zijn tentoon gestelde voetbal-kwaliteiten……Inpakken en weg wezen !!

 4. Joep

  Als hij in het eerste speelde was het niet echt een succes. Voor zijn ontwikkeling om beter verhuurd te worden.

 5. a.p.

  verstandig besluit…eerst maar op lager niveau en daarna misschien weer de top. Veel Succes.

 6. geralmere

  Jongens laten we eerlijk zijn. Deze speler is niet goed genoeg voor het eerste vsn Ajax . Hij is onbesuist en een potentiele rode kaarten pakker. Helaas voor hem .

 7. Ajaxfoort

  Zeefuik heel veel succes! En lever je sleuteltje voor je locker maar in. Ik zie een terugkeer niet gebeuren. Richt je lekker op de toekomst (daar waar je ook vandaan komt) en maak er iets moois van.

 8. KBouter

  Man man man…wat gunnen ze die jongen hier fijne dingen. Hoop voor hem dat hij slaagt bij een mooie club en wens hem veel succes.

 9. Valentino

  Gewoon gelijk vekopen, kan het niveau niet aan en gaat dat vrees ik ook nooit aan kunnen.

Comments are closed.