Ajax speelt gelijk tegen Duisburg in tweede oefenwedstrijd: 1-1

Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd op het trainingskamp in Portugal met 1-1 gelijkgespeeld tegen MSV Duisburg. Trainer Ten Hag deed een beroep op spelers die eerder op de dag niet in actie waren gekomen tegen Lyngby. 

Deyovaisio Zeefuik opende in Albufeira de score maar wel in het verkeerde doel. Zeefuik raakte de bal volledig verkeerd waarna ook doelman Lamprou geen antwoord had op de mispeer van de verdediger. Smet in de eerste helft was het uitvallen van Max Wober die eigenlijk net hersteld was van een blessure en de komende week zal blijken hoe ernstig het deze keer is gesteld met de Oostenrijker. In de tweede helft wist Lamprou de bal wel te keren nadat Duisburg vanaf elf meter de 0-2 kon scoren. Lamprou keerde de strafschop en zag even later Kaj Sierhuis de gelijkmaker scoren op aangeven van Noa Lang. Daar bleef het uiteindelijk ook bij en keert de selectie zondag weer terug naar Amsterdam en kan het vizier volledig gericht worden op de Klassieker van volgende week zondag.

Ajax – MSV Duisburg 1-1 (0-1)

’22 Zeefuik 0-1 (ed)
’78 Sierhuis 1-1

Opstelling Ajax:
Kostas Lamprou, Luis Orejuela, Deyovaisio Zeefuik, Max Wober, (/25 Leon Bergsma), Mitchell Bakker, Carel Eiting, Dennis Johnsen, (/54 Noa Lang), Mateo Cassierra, (69 Kaj Sierhuis), Siem de Jong, Amin Younes, Noussair Mazraoui

Related posts

45 Comments

  1. AjaxKat

   Lamprou zal nooit top worden (zonder flauw te zijn). Wat is de status van de blessure van Van Leer (zo heet ie toch)? Van Leer was toch 2e keeper achter Onana?
   Stel dat Lamprou vijf hele wedstrijden keept dan kan dat zomaar je kampioenschap kosten. Kan me ook niet voorstellen dat hij lekker onder de lat staat als Onana ineens uitvalt.

   1. De seijs

    Lamprou was vandaag de beste bij de 2e wedstrijd. En echt slecht is hij niet. Hij is klein ja. Maar kan echt wel keepen.

    1. Litmanen

     Eens, prima keeper met geweldige reflexen.
     Stopte een pingel dus verdiende een punt.

 1. Koning Haarms Wolfs

  Met een veredeld 2e gelijk tegen de nummer 7 van de 2e Bundesliga is op zich nog zo gek niet, en hun doelpunt was ook nog een eigen doelpunt (wel weer door die prutser van een Zeefuik, ook rijp voor WillemII).

  1. Basisspeler

   Je vergeet de pingel even?
   Alleen maar verliezers deze wedstrijd. Het ergste vind ik de blessure van Wöber. Hoop dat het meevalt.

   1. De seijs

    Nee basisspeler geen gein. Deze jongen is al weer een paar jaar ouder. Dan de jonge jongens die tegen Fortuna speelde. Zelfs jij moet dat snappen, toch!

 2. Basisspeler

  De gekte ten top:
  Lees dat Messi meer dan 100M per jr verdient. Ongeveer 3 ton per dag!

     1. Ajax1958

      Wat denk je van de opmerking hierboven? +24???Laat gaan, het is zijn enige ding om “aanzien” te krijgen in het leven, sneu dus.

     2. AjaxBarcelona?JC stadion

      Jongens, Seijs heeft gewoon een enorme supporterschare. Dat komt door zijn diepzinnige en inhoudelijke commentaren. Bij elk topic scoort hij als een gek. Het ligt dus echt aan ons dat we ons niet aan zijn niveau kunnen meten. Wij kunnen slechts nederigheid tonen. Elke bijdrage van hem is als een zegen voor het forum. Het is zeer te prijzen dat hij openlijk aangeeft zelf niets om die erkenning te geven. Dat geeft zijn bescheidenheid aan. Er rest slechts groot respect voor de meester van het forum.

     3. De seijs

      Haha daar doe ik niet aan. Dat doe jij hurbie en bobby Haarms alleen aan. De grootste ruzie hier van jullie meegemaakt. Echt wel.

     4. BobbyHaarms

      Wat zou ie doen als de duimpjes helemaal worden afgeschaft voordat hij zichzelf naar de eerste plaats heeft geduimd? Met een beetje geluk zoekt ie een enorm hoog gebouw uit..

     5. AjaxBarcelona?JC stadion

      Als de redactie ook maar een greintje Amsterdamse humor heeft schaffen ze ze zonder commentaar af. Gewoon om 0.00 uur ……. pleite. Ik weet zeker dat tablets, computers, Iphones etc tig keer opnieuw worden opgestart. Heerlijk idee. Fred, Henk ………. go for it.

     6. AjaxBarcelona?JC stadion

      Meeste humor was trouwens dat Litmanen mij beschuldigde van het zijn van duimpjes fan ?? Dan ben je echt dom, sorry hoor.

     7. BobbyHaarms

      Alleen van de gedachte al van die wanhoop op zijn porum geeft me een gemene, maar welgemeende sadistische grijns. En daarna komt dan eindelijk dat besef dat zijn leven nooit de moeite waard is geweest…goh.

 3. JohnDoe77

  Pffff wat een waardeloze wedstrijd. Ik viel na 20 minuten in slaap, ben net wakker!

 4. Kingkong

  Eerlijk gezegd werd ik van beide wedstrijden niet echt blij , beide tegenstanders waren niet van niveau , wel zag ik eindelijk een behoorlijke links back.

 5. Machlas

  Die Zeefuik ook,zwaar onrust in zn spel en dan dit.dit is bijna geen pech vrees ik…,?

  1. Basisspeler

   Overkomt hem te vaak. Verdedigen en voetballen kan hij wel. Hij heeft een psychiater/mental coach nodig. Zit tussen zijn oren

   1. Machlas

    Ja maar,een mentale coach gaat alleen maar vertellen dat ie t positieve van alles moet inzien. En in we vorm praten. Maar het is toch keer op keer Zeefuik die de mist in gaat. En het ziet er iedere keer zo knullig uit. En die uitstraling,gevalletje FC Omniworld.

 6. TijmenSH

  Voor hoe veel deze spelers hebben samengespeeld in het verleden, zoals Siem en Bergsma bijvoorbeeld, hebben ze toch een goede prestatie geleverd door niet te verliezen van een ervaren op elkaar ingespeeld team

Comments are closed.