There are no ads, please add some


Ajax wil Bande per direct overnemen, Mechelen werkt niet mee

Ajax en KV Mechelen hebben onlangs een deal gesloten inzake de zomerse transfer van Hassane Bande maar als het aan Ajax ligt komt de speler in januari al naar Amsterdam, zo weet Het Nieuwsblad te melden. Ajax zou een half miljoen meer dan het basisbedrag hebben geboden maar vooralsnog wil Mechelen niet meewerken en heeft het voorstel afgewezen. Trainer Erik ten Hag heeft laten weten graag per direct over Bande te willen beschikken aangezien hij met Justin Kluivert, David Neres en Dennis Johnsen beschikt over drie buitenspelers. Vaclav Cerny is langdurig geblesseerd en de verwachting is dat Amin Younes alsnog vertrekt bij Ajax.

Gerelateerde posts

41 reacties

 1. vak411

  jammer, je ziet dat het wel werkt. Neres kon ook even in de schaduw wennen. benieuwd naar deze jongen! mooi gelijk tegen kakkerlakken beginnen. zijn ze in ieder geval scherp. dat scheelt weer 2 punten

   1. De Ajacied

    Marc gewoon 1 miljoen extra betalen,
    Snap Mechelen wel staan in degradatie zone en willen er in blijven.
    Maar wij willen kampioen worden en het liefst met Bande
    ❌❌❌

    1. Litmanen

     Ach, dan komt hij en dan moet hij in Jong 3 maanden aan het systeem werken.
     Die jongen heeft zijn hele leven in een tweespitsen systeem gevoetbald.

 2. AjaxBarcelona?JC stadion

  Het blijft een foto waarbij je denkt: zo was het lekker bij de Belgische frietkraam? ?

  1. De seijs

   Hoezo ?? Denk jij dat hij daar in het frituurolie heeft gezwommen?? Zo te zien werkt hij hard voor zijn werkgever. Laat maar komen hoor. Denk dat hij het wel aan kan. Veel spiermassa dus veel kracht.

   1. Widi

    Ik heb een paar maanden gelezen ook zo’n opmerking gemaakt. Maar op deze foto zie je toch wel dat het veel spieren zijn hoor.

  2. Ajax art

   Dachten ze van Bony toendertijd ook , achteraf bleek het gewoon een “ tank” te wezen

  3. Ajax art

   Dachten ze van Bony toendertijd ook , bleek achteraf een menseljke “ tank” te wezen

 3. Bakkie

  Beetje raar, dit verhaal. Met Younes erbij heb je gewoon vier goeie buitenspelers in je selectie. Waar zou je die dan verkopen voor dat laatste half jaartje? Ik zou zeggen, hou ‘m achter de hand voor als Kluivert of Neres geblesseerd raakt en gun hem daarna een vrije transfer. Je hebt er toch maar 1,5 miljoen voor betaald.

    1. dickst14

     afgelopen seizoen na die 2 uitzonderlijke wedstrijden tegen Schalke had hij hem moeten verkopen. Die 2 wedstrijden waren zijn hoogtepunt van het afgelopen seizoen. Hoefde ik ook maar 2 dagen per jaar te presteren voor 5, 6 , 7of 800.000 per jaar.

 4. Zlatan4ever

  Logische gedachte van Ter Hag
  Ik hoop wel dat Bande zo goed is dat hij er gelijk staat.

 5. geralmere

  Rustig zo laten zeg ik. Wij willen ook niet dat onze sterspelers tussendoor weggeplukt worden. Dus niet met flappen zwaaien omdat je er zo veel hebt en je netjes aan de deal houden. Is ook wat beter voor de naam. We willen toch geen Psv worden?

 6. BobbyHaarms

  We zitten vrij krap in onze buitenspelers, maar kan dit niet tijdelijk opgevangen worden door eigen jeugd? Aan de andere kant: er staat een laatste prijs op het spel dus alles moet sowieso dubbel bezet zijn. Alleen zou ik wel het vertrouwen (blijven) houden in Kluivert en Neres voor dit seizoen.

  1. ems

   100% eens en hoe sneller ze bij ajax komen en wennen aan de club en manier spelen ; hoe beter

  2. Wim Hobe

   Bobbie Haarms
   We illen kampioen worden, dan moeten we in dit stadium niet aan eigen jeugd denken. Die moet , waar mogelijk, rustig ingepast worden en nu zeker niet voor de leeuwen geworpen!!

   1. BobbyHaarms

    Dat is in wezen ook wat ik hierboven zeg Wim. We hebben de buitenflanken bezet maar de spoeling is erg dun. In eerste instantie vind ik dat Ajax, indien mogelijk en verantwoord, altijd eerst naar eigen jeugd moet kijken en dan pas verder. Maar Bande hebben we nou eenmaal gekocht dus als het iemand is zich snel aanpast en mogelijk als invaller het verschil kan maken..

    Als Kluivert en Neres vooralsnog maar de voorkeur krijgen.

    1. Litmanen

     Nogmaals, die jongen heeft nog nooit in een drie spitsen systeem gespeeld.
     Ben echt benieuwd of hij hier gaat slagen.

     1. BobbyHaarms

      De tijd zal het leren Litmanen. Zoals je hierboven al ergens zei zal hij in dat geval vast wel een half jaar mogen wennen in JA om aan het systeem te wennen.

      Zelfs de allerbeste topspelers van andere clubs zijn bij ons na 1 of 2 jaar gedesillusioneerd weer vertrokken. Denk bijvoorbeeld nog maar eens aan onze vriend Machlas. Begeert door heel Europa in zijn Vitesse tijd maar bij Ajax geen schim meer van die topspits.

     2. Litmanen

      We gaan het zien maar ik zou sowieso Younes hier houden.
      Die weet precies wat hij moet doen, ook als hij uit vorm is.

     3. dickst14

      Hij is al 18 maanden uit vorm, dus misschien weet jij meer dan ik dat hij dan precies weet wat hij moet doen. Blessure voorwenden? Chagarijnig kijken en niet juichen als Kluivert scoort. Heb je toch een reactie van mij.

     4. Peter kopsterk

      Machlas was bij vitesse gewend het 2 spitsen systeem. Schijnt dat Bande ook geen linkeraanvaller is maar een spits

     5. AjaxBarcelona?JC stadion

      Hij kan op beide posities uit de voeten. Hij is nog erg jong dus zit niet “vast geroest” in een systeem.

 7. JohnDoe77

  Ik begrijp dat Overmars gezegd heeft dat hij deze weken alleen nog op een vertrek van Dijks rekent. Jammer, als we Younes voor een paar mln hadden kunnen verkopen, was Mechelen wellicht wel over te halen. Dat geld van Younes zou dan toch nu gevonden geld zijn.

Reageren is niet mogelijk.