There are no ads, please add some


‘Bod van vier miljoen op Tagliafico afgewezen door Independiente’

Ajax zal met een hoger bod dan vier miljoen op tafel moeten komen wil het de Argentijnse verdediger Nicolás Tagliafico contracteren. Independiente, de huidige werkgever van Tagliafico, is niet akkoord gegaan met het bod van vier miljoen (zie eerder bericht) al lijken de speler en Ajax het al wel eens over een transfer. Ajax beraadt zich nu op een tweede aanbieding om de 25-jarige linkerverdediger uit Argentinië binnen te halen die ook in de belangstelling staat van Borussia Dortmund en SC Freiburg.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

48 reacties

  1. Ajax 1

   En waar is die 8 mln op gebaseerd? Ik weet niet hoe goed hij is, dus kan er niet over oordelen overigens.

  2. De seijs

   Als hij maar komt Ice Cube. We kunnen wel wat meer Zuid Amerikaans bloed gebruiken in de selectie.

  3. nick-afca95

   Ik heb (zoals in de vorige topics over Tagliafico al gezegd) me wat verdiept in de speler. Eigenlijk is hij al te goed voor de Eredivisie, maar door zijn aflopende contract is het best mogelijk hem naar amsterdam te halen voor 6-8miljoen. Overigens ben ik van mening dat een speler waarvan je weet dat hij de selectie echt beter maakt, sowieso de beste speler op zijn positie is binnen het team en ubergaubt een van de betere spelers van de competitie zou worden, je ook prima 10 miljoen mag neerleggen. Maar een speler kopen blijft een gok omdat hij zomaar gebleseerd kan raken of ineens geen reet meer kan bij een nieuwe club.

   1. Ajax 1

    Ik ken hem dus niet, maar als hij eigenlijk te goed is voor de eredivisie Nick, dan moeten ze hem binnenhalen al kost hij 10 mln. Ik begrijp dat lozano misschien bij psv weg gaat, dus dan moeten ze zeker zorgen dat we een paar defensieve versterkingen krijgen in de winterstop en dan worden we kampioen!

    1. nick-afca95

     Te goed voor de eredivisie is meer mijn mening over wat ik van hem heb gezien en weet. Maar zoals ik al vaker heb aangegeven, een speler kan zo maar ineens een enorme dip hebben na een transfer.

   2. De Nees

    Geen breedte aankoop maar directe versterking, 25 jaar, ervaring, komt van grote club daar, een versterking van de selectie lijkt me. Laat maar komen.

    1. AjaxBarcelona🏟JCS

     Zit nog met Orejuela en Cassierra in mijn hoofd. Kwamen toch ook met enig trom geroffel binnen. Neres was geen directe versterking. Gelukkig komt hij nu los, nu kijken of hij de tweede seizoenshelft de lijn kan voortzetten.

    2. De Nees

     Daarom kijk ik liever per geval AB, je kan toch niks doortrekken naar een volgende aankoop, het gaat om individuen. Die genoemde aankopen waren ook geen directe versterkingen, Ajax had net zo goed in NL kunnen zoeken, bijv Dumfries ipv Orejuela. Cassiera, ik weet het niet, heeft wel veel tijd nodig, volgens mij was dat ook weer niet de bedoeling.

 1. Vak 120

  Als we hem echt graag hebben,doe dan een goed bod en dat dat rond is! Niet dadelijk op het laatste nippertje weer afhaken! We hebben een back nodig,25 jaar mooie leeftijd!! Kom marc,zet even door

  1. BobbyHaarms

   Precies. Wacht je te lang dan loop je wederom achter de feiten aan. Dat weten we nu wel na zoveel jaar, dus doorpakken Ajax anders zitten we straks weer opgescheept met een goedkoop afdankertje.

   1. Vak 120

    Precies,argentijnse verdediger van 25 jaar klinkt wel goed.gewoon bieden wat hij ook kost! Een keer lekker vroeg selectie rond,rust in de tent!

    1. BobbyHaarms

     Eens, dat is de laatste jaren steeds het grootste probleem gebleken. Zodra het eindelijk begon te lopen bij Ajax was het seizoen al afgelopen en waren de prijzen verdeeld. Afgelopen seizoen hebben we alleen Europees prima gepresteerd.

     1. AjaxBarcelona🏟JCS

      Dus een Rgentijnse verdediger van 25 jaar is per definitie goed? Op 18 jarige leeftijd is hij een jaar in Spanje geweest en daarna is er geen Europees avontuur meer geweest. Zeker niet kopen en betalen om hem maar te halen. Voorlopig zijn er twee aankopen uit Zuid Amerika na langere gewenningstijd nog steeds geen basis klanten. In ieder geval gewoon Viergever nieuw contract geven. Minimaal goed als backup.

     2. Vak 120

      Viergever mag sowieso blijven van mij! Kan niveau ajax aan! Maar een keer een speler halen die wat ouder is lijkt me niet verkeerd.

     3. nick-afca95

      Dus zonder enig idee te hebben in hoe de speler speelt, kom jij met de conclusie hem niet te kopen? Omdat het een speler is die op jonge leeftijd al een beetje geflopt is. Dat is net zoiets als zomaar zeggen de speler wel te kopen omdat zijn afkomst en leeftijd goed klink. Ik ben een 22 jarige Nederlander, zouden ze mij ook om die reden een contract aanbieden haha. Zou wel mooi zijn, ookal kan in voor geen meter voetballen. Tagliafico is trouwens een hele goeie om te kopen. Wel een echte laatbloeier, maar dat was Aubameyang ook.

     4. Basisspeler

      Probleem is ook dat we al een aantal spelers voor zijn positie hebben. Viergever, Wöber en Sinkgraven bv. Ook Dijks hebben we nog steeds. Lijkt me wat veel van het goede.

     5. nick-afca95

      Dijks is gewoon echt lang niet goed genoeg voor Ajax. Wöber en Viergever zijn te langzaam en missen creativiteit voor een back. Daarbij komt ook nog dat Viergever na dit seizoen weg gaat. Sinkgraven vind ik qua creativiteit en snelheid top maar zijn verdedigen moet beter. En nu hij gebleseerd is, hebben we eigenlijk niemand voor die positie. Ik vind een goeie linksback kopen dus helemaal geen gek idee, en dan vervolgens dijks helpen een mooie transfer te maken.

     6. AjaxBarcelona🏟JCS

      Mij gaat het meer om: omdat het een 25 jarige Zuid Amerikaan is, is hij nier per definitie goed. Verder vertrouw ik Veldmate niet 100%. Hij heeft flinke bonje met Ajax gehad, dan moet je hem geen scout ver weg maken en vervolgens de een na de andere speler accepteren. Verder moet je 100% zekercweten dat deze jongen wat zal toevoegen wat we nu niet in huis hebben. Daar twijfel ik dus 100% aan.

 2. Iedereen heeft een mening

  Tja, als je €15 mio vraagt voor Younes dan is €4 mio eigenlijk een “fooitje”. Wel goed koopmanschap maar lijkt mij niet echt realistisch.

  1. Bakkie

   Inderdaad, maar wel mooi nieuws dat speler en club er al wel uit lijken te zijn. Twee miljoentjes erbij en je hebt een Argentijns international in je selectie!

  1. dickst14

   Ik vraag mij af of dit wel een goede keus is. Als hij komt dan moet hij acclimatiseren etc. en dan is het seizoen voorbij. In jong Ajax lopen ook nog een paar linkspotige verdedigers.

   1. Basisspeler

    Heb je gelijk in. Verwacht hem dan ook dit seizoen niet in de basis. Zou Orejuela wel in plaats van Veltman willen zien. Wöber op links.
    Trouwens mooi artikel op AS over Wöber. Begonnen in de jeugd als spits!

   2. Charka53

    Of het de goede keuze is komen we pas achter als hij hier is en inderdaad krijgen we weer dat eindeloze gedoe van een koud klimaat , andere speelstijl , ander voedsel en heimwee enz enz .dus zoals je zegt we hebben hier ook nog wel wat.

    1. dickst14

     Die had een hele voorbereiding meegemaakt en bleek een klasse speler die de Europese top heeft gehaald. Een back van ver in de 20 en niemand heeft hem nog opgemerkt. Misschien goed en misschien ook niet. Groot risico.

     1. AjaxBarcelona🏟JCS

      Twijfel ook erg of dit de versterking voor de lb positie is die niet op een andere manier ingevuld kan worden. Zal wel weer zeggen: goh wat spelen ze hier snel.

 3. a.p.

  5 miljoen voor een ,volgens zeggen, uitstekende verdediger is ook niet veel…we hebben toch nog wat op de bank staan

  1. BobbyHaarms

   Nou a.p. het geld is bijna op bij Ajax. Nog maar een geldberg van dik 100 miljoen dus ze zullen wel weer gaan bezuinigen op de spelers 😫

 4. AjaxBarcelona🏟JCS

  Het moet een speler zijn die er direct staat net als Sanchez anders moet je er niet aan beginnen. Dan hebben wezelf nog wel wat mogelijkheden die het mogen proberen.

 5. Jimmy1971

  Laat Marc maar onderhandelen is ie goed in , zolang die duitsers zich er maar niet mee bemoeien ..

  1. Finidi

   Jaja, volgens mij vond ie toendertijd die Virgil v Dijk ook te duur van Groningen……..haha tja soms moet je gokje wagen😉

 6. Brokamp

  Ik begrijp het misschien verkeerd hoor maar je kunt toch gewoon vragen wat ze willen hebben. Dan zeg je ja of nee.

  1. Basisspeler

   😄 Dat kan Brokamp. Alleen betaal je dan of teveel of je hebt geen speler. Er moet onderhandeld worden over verschillende zaken. Het is heel gewoon dat Latijns Amerikaanse spelers meerdere zaakwaarnemers hebben. Vaak familie. Die willen allemaal wat verdienen. Ook wil de club wel meewerken, maar alleen als er genoeg geboden wordt.

 7. fjonkman

  Als je de geruchten mag geloven, zitten er al andere clubs achter hem aan, uit betere competities… dus waarschijnlijk vissen we toch weer achter het net. Maar ja, we gaan het zien…

  1. AjaxBarcelona🏟JCS

   Of die geruchten worden door de club en zaakwaarnemers de wereld in geholpen om de prijs op te drijven.

 8. JohnDoe77

  Dat wordt gewoon een stuk of 10 basisplaatsen voor Dijks omdat we aan het kruidenieren zijn! Als Borussia echt interesse zou hebben, is hij weg.

 9. Mr Ajax

  Argentijns international in de eredivisie daar moet je minimaal een 6-8 milj op bieden en goed salaris, en of die het waard is, dat blijft de hamvraag

  1. AjaxBarcelona🏟JCS

   Oke het is een international maar het is slechts 1 interland geweest, dan nog een oefen interland en ….. zonder speelminuten. Dus eigenlijk gewoon niet.

   1. Widi

    Argentinie zal toch wel minstens 10 linksbacks hebben die veel beter zijn dan Dijks? Daar zit deze speler dan zeker ook bij. Het zijn wel miljoenen. En het is inderdaad makkelijk uitgeven van andermans geld. En je gooit Mitchell Bakker weg. Ik vind dit een lastige. Maar ik heb hem dan ook nooit zien spelen. En naar youtube filmpjes kijk ik niet meer sinds Orejuela.

   2. De Nees

    Juist niet. Nu moet Bakker juist aan de hand van Taglia gebracht worden, over 2-3 jaar kan hij verkocht worden en Bakker in de plaats komen, een basisplaats is nergens voor nodig op die leeftijd. Ik zie dit als de ideale manier om jeugd in te passen, een basiskracht met terugval is te grote risico. Kijk naar Dolberg, hoe fijn is het nu om Huntelaar bij de hand te hebben.

Reageren is niet mogelijk.