There are no ads, please add some


‘Younes persoonlijk akkoord met Napoli’

Het is geen geheim dat Amin Younes wil vertrekken bij Ajax nadat hij zijn basisplaats heeft verloren aan Justin Kluivert. Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb kan aankomende week aan de wens van Younes worden voldaan want Napoli zou inmiddels een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Duitse buitenspeler die in Napels een vijfjarig contract kan ondertekenen. Toch lijkt een transfer van Younes geen uitgemaakte zaak want Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat hij vijftien miljoen wil vangen voor Younes. Napoli lijkt nog niet bereid om zo ver te gaan en heeft een eerste bod van vijf miljoen euro in gedachten. In de komende dagen moet blijken of de twee partijen elkaar kunnen naderen wat betreft een transfersom voor de Duits international.


Gerelateerde posts

147 reacties

  1. Koning Haarms Wolfs

   Jahanbakhsh halen? Zometeen ga je nog roepen dat FdB terug moet komen….. 😉

  2. Ajax 1

   Jahanbaksh? Leuke speler, maar volgens mij hebben we kluivert en johnsen en krijgen we komende zomer bande er ook nog bij. Hoeveel buitenspelers wil je? Younes, bedankt voor vorig jaar, waarin je een aantal keer belangrijk was, maar ik kies voor tien/vijftien miljoen en wens je veel succes bij napoli!

  3. Jimmy1971

   De discussie goede speler of niet is niet relevant , zijn contract loopt af , dus lekker verkopen !! Haal alleen liever een goede links of rechtsback voor dat geld , voorin zit het wel goed !!
   En Marc kennende wordt het echt wel meer dan 5 miljoen ..

   1. De Ajacied

    Ja jammer dat hier toch weer zo negatief op Amin gereageerd word, ik ben ook geen grote fan van hem
    Maar hij heeft ook wel paar goeie dingen gedaan voor Ajax, pak bijv. Euroa lequea afgelopen jaar tegen Lyon thuis,
    Dus beetje respect is wel op z’n plaats in mij ogen
    Het ga je goed Amin
    ❌❌❌

    1. Charka53

     Allemaal wel leuk hoor maar dat was dan ook het enige wat hij heeft klaar gespeeld , maar als iedereen en alles Bergkamp loopt af te zeiken hoor je niks en wat heeft hij allemaal niet gedaan voor Ajax .

     1. AjaxBarcelona🏟JCS

      Nee, maar het is geen reden om hem aan te houden in zijn functie. Het is geen vrijwillerswerk. Beoordeling is op het heden.

  1. Litmanen

   Ben benieuwd wat iedereen straks roept als er een vormcrisis of blessures zijn.

   Niet voor niets international en de enige Ajacied die deze zomer Wereldkampioen kan worden.

   Maar ja, die trainers ook, geen verstand van voetbal……

   1. AFCA my World

    Jij hebt blijkbaar ook geen verstand van voetbal,hij is geen wereldspeler en zal het ook niet worden, een bedrag van rond de 7,5 miljoen is een mooi bedrag voor een bankzitter ! En er lopen nog 2 a 3 goede vervangers rond ! ⚽️

    1. Basisspeler

     Eens AFCA. Kluivert heeft in 5 wedstrijden al meer bijgedragen als Younes in een seizoen. Over vormdip gedproken. Volgens mij heeft Younes een half seizoen een vormdip gehad. Of kan hij niet beter?

    2. De Nees

     Vorig seizoen 3 kwart seizoen werkelijk geen pepernoot geraakt, pas in het voorjaar ging het een tikje beter en nog is het niet veel beter, daar kan je niet mee aankomen als prof. Van mijn part weg tegen elk bedrag, maar prijs zal wel rond 8 miljoen uitkomen, prima.

    3. Geroldkohlen

     Nou idd younes geen knikker geraakt 3 kwart seizoen, het was zelfs vreselijk om te zien. enige goal die hij gemaakt heeft in de afgelopen maanden is die bal van ziyech die via zijn rug er in ging. gewoon lekker laten gaan, 8 mil dat is zeker weten genoeg voor zo’n speler.

     1. Basisspeler

      Kan me niet voorstellen trouwens dat hij basisspeler wordt bij Napoli. Bankzitter met een hoger salaris

     2. Litmanen

      Ik denk dat een Younes in vorm een aanwinst is voor elk elftal.
      Klaassen ging hier weg als de grote mijnheer. Net als Bazoer, Ghazi, Tete, Kishna, Gudelj.
      Allemaal bankzitters…….

     3. Widi

      Jij mag best wat meer bescheiden zijn AB. Jij wilde een paar maanden geleden Neres nog verkopen omdat jij al gezien had dat Neres een miskoop was.

 1. a.p.

  het ga je goed Younes in Italië. Bedankt voor je Ajaxjaren soms met succes en soms wat minder

 2. Zlatan4ever

  Younes naar Napoli ? Prima
  Maar wel voor 9 miljoen….
  Bod van 5 miljoen is belachelijk voor een “ duits international “

 3. LeroyT

  Beter van de zomer kunnen verkopen voor 25 miljoen aan Schalke. Soms slapen ze wel hoor!!!

  1. Jeroen68

   Afgelopen zomer konden ze Dolberg ook verkopen voor € 50 miljoen, dat hebben ze ook niet gedaan.

   1. LeroyT

    Ja dat is waar Jeroen, had liever gezien dat ze Dolberg en Younes hadden verkocht en Sanchez hadden gehouden. Maar we kunnen niet alles hebben.

 4. Wenen 1995

  Van achteren kijk je een koe in zijn hol….. 9 miljoen vangen en eigen jeugd inzetten!!!

 5. De seijs

  Younes bedankt En veel geluk in Italië. En Marc 5 miljoen is al een hoofdprijs voor deze jongen. Strik erom en weg wezen!

  1. AjaxKat

   Juist… die bedragen die ik hier voorbij zie komen, 5 miljoen voor een bankzitter met hele slechte cijfers voor dit seizoen is echt reëel.

  2. rickert

   5 miljoen de hoofdprijs als een paar maanden geleden het vijfvoudige geboden werd? Dit is gewoon weer een voorbeeld van een falend beleid

    1. rickert

     Een saai leven, omdat je een beetje visie hebt op de ontwikkelingen in de selectie?
     Als je het zo wilt noemen, be my guest!

     1. De seijs

      Wat ik bedoel te zeggen is, dat achteraf praten wel heel makkelijk is. Kijk onder Bosz was hij vaste waarde. Speelde soms, heel soms best wel aardig. Werd zelf aan het eind van het vorige seizoen zelfs uitgenodigd voor het Duitse team. En ja moet ajax hem dan laten gaan? Stel dat hij onder keizer wel door gegroeid zou zijn. Dan had hij nu het dubbele waard geweest van het bedrag wat jij noemt. Dan zou het misschien wel een 2e Robben zijn geweest. Maar ja als. Nu valt het kwartje de verkeerde kant op. Nu kan je nog een mooi bedrag voor Younes krijgen, en Kluivert gaat elke week spelen in zijn huidige vorm. Dus nu vangen, en wij zijn van hem verlost. Prettige avond nog.

     2. Basisspeler

      Ook onder Bosz speelde hij zeer zwak. Zou knap en zeer onwaarschijnlijk zijn als hij onder Keizer een tweede Robben zou worden. Denk je niet?
      Na Schalke had Ajax van het momentum gebruik moeten maken.

     3. De seijs

      Hij was super bij Vitesse, kwam toen naar ajax en het was over. Wat ik daar mee wil zeggen is. Zo kan je top spelen en zo kan je geen pepernoot meer raken. Het kan dus zo ook omslaan je vorm. Kijk naar Neres, onder Bosz was het niet veel. En nu onder Keizer scoort hij veel en geeft hij veel assist. Hij is gewoon echt goed. Nogmaals vorm is een raar iets.

     4. Basisspeler

      Begrijp je redenatie. Nu denk ik dat bij Machlas en Neres de verandering van club(cultuur), omgeving en manier van spelen een grote rol speelden.

     5. BobbyHaarms

      Hij heeft zijn 5 likes per onnozel bericht weer bijéén gesprokkeld Rickert, dat vindt hij zelfs nog belangrijker dan zijn eigen opblaaspop het hof maken 😂

     6. rickert

      Hahaha, zo gaat het nu al jaren Bobby.. het korreltje zout waarmee je het moet nemen, is inmiddels een immens kristal geworden. 😂

     7. AjaxBarcelona🏟JCS

      Een uitspraak als “zeg nooit nooit” is al goed voor 3 likes 😂 Hoezo doorzichtig.

     8. AjaxBarcelona🏟JCS

      Als iedereen hem nu eens vol stopt met likes. Dan staat hij voor 1 januari op de eerste plaats en zijn we daar ook weer vanaf. Gewoon de actie: help sauseijs de winter door.

     9. BobbyHaarms

      Over mijn lijk AB. Ik geef nagenoeg iedereen regelmatig zijn/haar likes als ik het ergens mee eens ben, maar dat nooit. Alleen als er ook via de app de dislike-knop komt ben ik de eerste die hem dan zal afvuren.

     10. AjaxBarcelona🏟JCS

      Litmanen, niet zeuren er is niets aan de hand. We zitten niet bij een gereformeerde site. We hebben gewoon te maken met een forumlid met inhoudsloze bijdragen die zichzelf overduidelijk 👍 geeft met als doel bovenaan een totaal onbelangrijke lijst te staan. Daar plagen we hem mee. Totaal onzinnig om dan te zeggen “we gaan weer lekker hier”. Ik heb jou na de kerst al “ergere” dingen zien schrijven. Dus of lekker beetje mee plagen of gewoon niet aan storen.

     11. BobbyHaarms

      Klopt Litmanen, ik kan met iedereen redelijk door één deur zolang we elkaar met goede argumenten om de oren slaan. Dan ben ik de laatste die iemand zomaar gaat afzeiken. Maar voor die kneus maak ik heel graag een uitzondering, en al helemaal als ie persoonlijk wordt met zijn hatelijke opmerkingen. Dan is ie mijn.

     12. De seijs

      Hahahaha Bobby Haarms duimpjes laten je koud he😂😂😂😂😂😂😂maar je blijft maar turen naar de lijst! Haha stakker. Maar ga zo door 👍👍👍👍👍dan weet ik waar ik sta. Scheelt weer eens in de 3 maanden kijken waar iedereen staat😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 En doe de groeten aan de clown “Hurbie de ajax middenvelder van weleer” 😂😂😂😂 en vergeet niet te blijven kijken naar JULLIE LIJST DER LIJSTEN!!!!!😂😂😂😂

     13. BobbyHaarms

      Ben je eindelijk klaar met je smileys en je duimpjes, kleuterkneusje? Dan nu gauw naar je bedje, mag je daar verder duimen als je mama je heeft ingestopt. Als je mazzel hebt duwt ze ook gelijk je kussentje in je gezicht. Lekker lang hoop ik.

     14. AjaxBarcelona🏟JCS

      Hij is rechtstreeks commentaar niet waard BH. Ik heb me ook laten verleiden tot grove teksten. Werkt niet bij hem, wakkert het alleen maar aan. Laat hem zoeken naar reacties, scheelt er een hoop. Echt.

     15. BobbyHaarms

      hij weer met een stuk of 6 likes. Laat hem maar lekker zoeken, hij moest eens weten 😁

     16. De Nees

      Mijn account heeft niet eens een like-knopje, alleen de eerste maand gezien maar daarna verdween het voor altijd en eeuwig, mij boeit het ook niet eigenlijk. @Litmanen je bent ook een ongelooflijk schijnheilig snijboon, zelf etter je ook uit het niets en nu ga je je rooms voordoen.

 6. Peter kopsterk

  Contract loopt aan het einde van het seizoen. Dus 5 miljoen is genoeg. Strik erom heen en uitzwaaien.

 7. Huntie

  Ja younes is een goede speler met goede dribbels en snelheid maar ja zijn scorend vermogen is gewoon te laag en kluivert heeft dezelfde kwaliteiten maar scoort gewoon meer dus zou ik hem verkopen (7.000.000

 8. Nummer 12

  Younes, nog nooit iemand gezien die òp de zijlijn iemand zo makkelijk kan passeren. Schalke uit echt wereldpot. Jammer dat t zo gaat, gewoon hele goeie gast met topmentaliteit. Gun je t allerbeste Amin !!

  1. Litmanen

   Eens, Justin is18 en krijgt absoluut een dip ( zie alle jonge talenten) en Johnsen is minder ver als dat ik dacht.
   Dan is een speler als Younes echt lekker om achter de hand te hebben.

   1. Ajax 1

    Helemaal eens dat younes makkelijk passeert. Maar vervolgens zelden een bruikbare assist en nog zeldzamer….een doelpunt. Absoluut top tegen schalke, maar kluivert is de toekomst en is gewoon beter. Met johnsen achter de hand en bande op komst is dit voor iedereen helemaal goed.

  2. De Nees

   Younes de one-trick-pony. Tegenstander bezig houden… voor sommigen hier voldoet dat al aan de normen. Zoveel aanvallen die stranden, als je de impact daarvan niet ziet houdt het op. Ooit, kan ik me vaag herinneren, heeft iemand hier geroepen dat het een onbegrepen genie is 😂😂. De uitspraak van 2017!

   1. Basisspeler

    De erg positieve manier van verklaren.😁
    Wel een leuke om te onthouden. Als je een blunder maakt ben je gewoon een onbegrepen genie.

   2. De Nees

    Idd als je na een blunder mooi weet te brengen kan je er nog een positieve draai aangeven haha. Goeie brainer van je Basis.😄

  1. BobbyHaarms

   Als ze er echt 15 miljoen voor kunnen krijgen leg ik hem desnoods zelf wel met een grote strik in de kofferbak en breng hem naar Italië…lekkere pizza’s hebben ze daar 😀

   1. Litmanen

    Bobby, ik verwacht van jou meer respect voor een speler die ons Europees vorig seizoen naar de finale bracht.

    We praten over Ajacieden, niet over vuilniszakken.

    1. Basisspeler

     Volgens mij is voetbal een teamsport Litmanen. Hoe zit het met jouw respect voor Ziyech?

     1. Litmanen

      Ik vind Ziyech een fantastische voetballer ( kijk maar na) maar geen teamplayer. Bovendien zou hij met zijn kwaliteiten elke week de kar moeten trekken.
      Dat doet hij zelden.

    2. BobbyHaarms

     Wat ik bedoel te zeggen, Litmanen, is dat als je 15 miljoen voor Younes kan krijgen je echt gek bent als je dat niet doet. Begrijp me niet verkeerd want ik hou enorm van zulke type spelers (dreiging, trekt zo 2-3 man naar zich toe). Maar zoals hierboven al aangegeven: Rendement van Younes is gewoon ver beneden ANP-Ajax peil en brengt ons niet verder. Enkele wedstrijden je niveau niet halen overkomt elke speler, maar na anderhalf jaar prutsen terwijl andere spelers beter zijn kan je gewoon niet maken tegenover je spelersgroep én je supporters.

     15 miljoen voor Younes is nu gewoon de absolute hoofdprijs.

     1. Litmanen

      Bobby, eens, al maanden niet in topvorm, maar dat zijn er veel meer dit seizoen.
      Voor Ziyech in deze vorm vang je ook niet meer dan vijf miljoen.

     2. Litmanen

      Ik zei geen vijf miljoen. Op dit moment misschien de helft van wat we betaald hebben.

      Hoe zou dat nou komen?

     3. AjaxBarcelona🏟JCS

      Voor Ziyech ontvang je een hele dikke transfersom. Een scout ziet op de tribune wat hij kan en hij ziet ook waarom het tot voor kort in het team niet lukte. Niet de schuld van Ziyech (op de vrije trappen na). Heel veel teams zullen de klasse van Ziyech met open armen ontvangen. De speler binnen een team die medespelers fantastisch vrij voor de goal kan zetten. Weergaloze techniek, een lust voor het oog.

     4. De Nees

      Wat Ziyech uitvoert is wel een van het moeilijkste, inzicht hebben en passen, dat kan je niet op 1 lijn stellen met een flankspeler. Elftal zou ook meer in dienst moeten spelen van de spielmacher, minder laten verdedigen en goede rugdekking geven bij balverlies. Ziyech is ook veel meer afhankelijk van de looplijnen van medespelers, vind men ook te veel bezig met afstanden lopen, dat komt zijn creativiteit ook niet ten goede. Hij kan zeker ook beter en moet nog verder ontwikkelen maar een tweede Ziyech zie ik niet zo snel op de NL velden lopen dus mogen blij zijn dat hij wel bij Ajax speelt. Feyenoord scheelde niet veel en PisV zat destijds ook te loeren.

 9. Vak 120

  Nu lees ik hier dat er ineens younes supporters zijn??? Komen jullie onder een steen uit gekropen? Kom op zeg,ben blij dat napoli komt!! En 5 miljoen is een hoofdprijs.wat zitten hier toch soms rare mensen op dit forum!

  1. Litmanen

   Ja, vakje 120. Beetje opletten blijven, dan zie je ook eens de mening van een ander.
   Kruip maar weer onder je eigen kiezeltje.

   1. Basisspeler

    Je vraagt om respect van een ander. Kruip maar weer onder je kiezeltje is weinig redpectvol naar in dit geval Vak 120 Litmanen. Heb je dat nodig?

   2. Vak 120

    Litmanen mijn reactie was misschien overdreven,ik bedoel alleen te zeggen dat er hier nooit iemand het voor younes op nam en alleen maar negatief waren! Nu hij verkocht word is het ineens jammer…dat vind ik rare reacties

    1. Litmanen

     Ik ben altijd een fan van hem geweest, omdat hij in tegenstelling tot Neres en Kluivert altijd in zijn taak bleef spelen.
     Nu verdedigen Neres en Kluivert mee, maar dat was tot voor kort een ramp.

 10. AFCA my World

  Ze gaan er wel uitkomen,younes wil weg en de supporters willen het ook,er lopen 2 jongere die minstens net zo goed zijn rond bij Ajax en van de zomer komt er nog 1 bij,die kan ook uitstekend in de spitspositie spelen ! Nee hij gaat vertrekken ! ⚽️

 11. Iedereen heeft een mening

  Mooi bedrag, rond de €10 miljoen. Erg bedankt voor de de bewezen diensten en heel veel succes bij Napoli. Het waren mooie jaren. 👍👍👍

 12. AjaxBarcelona🏟JCS

  Simpele vraag: hoeveel doelpunten heeft Younes de afgelopen 12 maanden gemaakt? Hoeveel assist heeft hij de afgelopen 12 maanden gegeven? Inderdaad, veel maar dan ook veel te weinig. Die ene assist is een wedstrijd met meerdere doelpunten is niet de besluss3nde assist geweest voor de finale. Dat is grote flauwe kul. Deze dip is voor een 24 jarige voetballer veel te lang, hij is geen 18 meer. Zelfs daarvan accepteren we niet zo’n lange vormdip.

 13. Gert Ajax

  Gemengde gevoelen heb ik bij amin younes.In het begin een goede serie met veel assists en goals later verdwenen deze goals en assists maar was hij wel vaak dreigend en hield de verdedeging van de tegenstanders altijd bezig.
  Nu niet meer zo gemotiveerd om bij ajax te slagen lijkt het aan zijn houding.
  Mischien dat het hem bij Napoli wel lukt om een constant niveau te halen met rendement.
  Ik gun hem het beste bij zijn nieuwe club👍

    1. AjaxBarcelona🏟JCS

     Jammer weer van je laatste zin. Eigenlijk jammer weer van de hele “sfeer” van je bijdrage.

     1. Litmanen

      Dank Nees, erg inhoudelijk weer.
      Ben benieuwd hoe snel Justin afgemaakt wordt als hij uit vorm raakt
      Net zo snel als Dolberg?

      NepSupporters.

     2. De Nees

      Sorry Litmanen, niet inhoudelijk nu want dat was al genoeg uiteengezet. Maar je ziet wel van alles wat velen bepaald niet waarnemen. 😋

 14. Zlatan4ever

  Laten wij eerlijk wezen,er zijn terreinknechten met een betere prestatiecurve en dan is het veld niet eens alijd goed….😂😂😂

 15. Johnny

  Zodeknetter…hier is wel 1 hele grote winnaar en dat is younes zelf…Wat een barre club voor zijn niveau! Succes ermee dan maar💪🏻💪🏻

 16. Ajax belg

  Younes bedankt voor al je inzet voor Ajax. wens je een mooie carrière in Italie, alleen vrees ik dat alle verdedigers je enige passeer beweging nu al kennen. succes

 17. Ajax belg

  vervangers zijn al aanwezig, dus koop een goede verdediger ,kunnen we éindelijk Veltman vervangen

  1. BobbyHaarms

   Als ze een video van Veltman’s wedstrijd tegen Willem II te zien krijgen ben ik bang dat zelfs IJselmeervogels afhaakt.

   1. dickst14

    Als ze nu eens een compilatie maken van zo’n 100 wedstrijden waar ze zijn 5 goede minuten uit selecteren dan moeten we hem toch wel aan Top Oss of Almere kunnen verkopen.

    1. BobbyHaarms

     Veltman is gewoon veel te lang bij Ajax gebleven. Heeft in die jaren geweldige momenten afgewisseld met enorme blunders en om de haverklap verkeerd dekken was bij hem eerder regel dan uitzondering. Eindconclusie is simpelweg dat Veltman veel te kort komt als zowel aanvoerder als speler van Ajax en op dood spoor zit. Als je hem nog kan verkopen zou ik zeggen:Doen!

     1. Litmanen

      O ja, natuurlijk, met Younes klaar, volgende slachtoffer.
      Jullie vergeten Dijks, Sinkgraven, Viergever en Schone nog.
      Allemaal spelers die om de zoveel tijd volkomen afgebrand worden maar in principe (op Dijks na) deel uitmaakten van het finale elftal.
      Voor de liefhebbers van alle andere Ajaxspelers, Viergever en Veltman waren de enigen die Europees overeind bleven.

      De rest zakte aan het eind door het ijs. Inclusief vriendje en vedette Ziyech…….

     2. AjaxBarcelona🏟JCS

      We leven nu Litmanen, niet op één moment in mei 2017. Je blijft verwijzen naar een enkel moment van Veltman net als bij Younes. Die twee momenten (wedstrijden) hebben we allemaal gezien. Zelfs ik. Maar het gaat in voetbal om meer dan twee wedstrijden. Je kan er toch niet omheen dat afgelopen zondag ook Veltman dramatisch was. Veel goede passes, dat klopt maar ze waren over max. 1 meter. Hij was gewoon postbode aan het spelen en dat doet hij bijna altijd. Maar goed, jij ziet het anders dan veruit het merendeel van de supporters hier en op de tribune. Dat mag maar je staat redelijk alleen hierin volgens mij. 🥂🎊

     3. dickst14

      De 2e goal van Manchester was de schuld van Veltman. Gaat hij het duel in dan kopt hij die bal of krijgt hij een vrije trap wegens gevaarlijk spel.

     4. BobbyHaarms

      Het gaat hier niet om slachtoffers van een hetze, maar gewoon over het feit dat Veltman zwaar tekort komt voor het niveau waar Ajax weer naartoe moet. Dit geldt overigens ook voor Dijks ja. Dit is geen afkraken maar gewoon een constatering van kwaliteitsgebrek bij de heren Veltman en Dijks.

     5. Litmanen

      Verkopen, Onana, vorige week geblunderd, de week daarvoor ook, verkopen. De Ligt, ettelijke beslissende fouten, verkopen. Viergever, schuldig aan minstens twee goals, verkopen. Wober, uitgegleden,verkopen.
      Schone, een keer leeggespeeld door balverlies Ziyech, verkopen.

      Ziyech, de ster. Doet alles in zijn eentje. Afjagen, passes. vrije trappen, goals, corners en heel soms naar de verkeerde kleur. Verlengen!!!!

     6. AjaxBarcelona🏟JCS

      Kijk Litmanen, jij bent de persoon die raar aan het discusiëren is. Dat lojt ook weer vervelende reacties uit op een gegeven moment. Je gedraagt je als een klein stamvoetend kind. Gewoon bij de realiteit blijven en dan je best verschillen can mening. Nu denk ik dat je 7 jaar bent.

     7. De Nees

      Voor jouw Litmanen staat Ajax gelijk aan een sociale werkplaats, pappen en nathouden. Zo werkt dat niet in de profwereld, het is een presteren of toedeledoki, helemaal terecht want die jongens verdienen heel veel geld, dan gelden andere criteria dan voor ons ‘gewone’ mensen. Volgens mij geniet je er ook van om zo dom weggezet te worden, dan heb je weer een beetje aandacht gehad.

     8. AjaxBarcelona🏟JCS

      Kijk nog even naar de wijza van je commentaar op Ziyech van 27-12 om 13.27 uur en om 09.11 uurcen op 28-12 pm 11.47 uur. Ook alkemaal “ inhoudelijk” commentaar?
      Vervolgens ga jij iemand aanspreken op “foutief” gedrag?

     9. De Nees

      Wil je niet bashen Litmanen, maar dacht plots dat je het mss wel leuk vindt al die anti-commentaren? Wat je ziet is zo afwijkend van wat die spelers laten zien op het veld en 1 goede wedstrijd geeft geen krediet voor 10 matige daarna toch? Maar ok zal iets minder vervelend roepen tegen je. 😋

 18. afcadeluxe

  tja hij zal moeten spelen(en veel beter)om geselecteerd te worden voor het wk,kluivert doet het goed op zn plek,logisch dat younes weg wil maar ik ben er niet rouwig om werd er aan het einde beetje moe van van zn acties die nooit wat opleverden

    1. BobbyHaarms

     En toch is het jammer dat het zo is verlopen. Hij wilde toch de nieuwe Sjaak Swart worden? Als hij die dreiging nou net zo makkelijk aan assist en doelpunten had kunnen koppelen hadden we een wereldspeler aan hem kunnen hebben.

     1. afcadeluxe

      klopt,dat dachten velen in het begin,maar er is ergens iets mis gegaan want hoewel hij nog vrij jong is is hij in zn ontwikkeling blijven staan,lijkt mij..

 19. Iamsterdam2015

  Van mooie akties tot tenenkrommende wedstrijden gespeeld. Maar eerlijk is eerlijk ook belangrijke goals gemaakt. Het gaat je goed!!!!

 20. Ajax belg

  Even over onze Belgische top aankoop Bande , vorige speeldag geen bal geraakt en uit irritatie DOMME SMERIGE rode kaart gepakt. Gisteren avond alweer niet thuis ,hopelijk is dit geen voorbode,en enkel een spijtige vast stelling

  1. AjaxBarcelona🏟JCS

   Zelf al vanaf begin gezegd dat het sowieso afwachten is als hij bij een club moet gaan spelen waar hij een stuk minder speelruimte krijgt. Hij krijgt nu de ruimte omdat hij bij een ploeg speelt die vanuit de verdediging speelt.

 21. Basl

  Voor mij hoeven ze hem niet te houden….alleen hij houdt wel altijd 2-3 man bezig waardoor er meer ruimte is voor Zyech o.a. Kluivertje is goed, maar deze impact heeft hij nog niet. Wellicht de optie lichten en toch als backup maar houden?

 22. JohnDoe77

  Mooie ploeg voor hem, een speler waar wij weinig in zien inmiddels. Vooral te danken aan zijn 1/4 en 1/2 finale vorig jaar, daar speelde hij goed! Hopelijk nadert Overmars de 15mln, kunnen we weer wat moois kopen!

 23. AjaxBarcelona🏟JCS

  Misschien toch maar eens vragen of ze hier nog een moderator kunnen gebruiken 😉

Reageren is niet mogelijk.