There are no ads, please add some


Ajax en doelman Daan Reiziger tekenen contract

Ajax laat weten dat doelverdediger Daan Reiziger een contract heeft getekend dat hem tot medio 2021 in Amsterdam houdt. Daan komt uit in de Onder-17 en is zelf erg in zijn nopjes met het bereikte resultaat: ‘Ik ben hartstikke blij.Β Ik ben trots dat ik voor drie jaar bij Ajax heb getekend”. Daan volgt de jeugdopleiding bij Ajax sinds 2016 en het contract gaat medio 2018 in. Ajax is dus niet alleen in het buitenland aan het shoppen maar verbindt, zoals eerder vermeld, ook Nederlandse jeugd.


Gerelateerde posts

88 reacties

 1. HURBIE

  Het is hem gegund
  Hou voor ogen dat Onana ook op zijn één en twintigste onder de lat stond bij AJAX

  1. Widi

   Wat bedoel je eigenlijk Hurbie? Ik vraag me af of je hem al hebt zien spelen. Door jouw commentaren over de duimpjes van Seijs ben ik eens op je gaan letten. Je komt niet verder dan weinig zeggende tekstjes. Hoe kom jij aan al die duimpjes?

   1. HURBIE

    Die teksten van jou zijn veelzeggend Widi
    zie boven
    Mijn vader zei Γ‘ltijd je wordt altijd door een strontkar overreden en niet door de Gouden Koets
    En het blijkt nog waar te zijn ook

    1. Widi

     Je zegt dus weer niets. Ook niet hoe jij zelf aan al die duimpjes komt. Zou er nooit aan gedacht hebben. Maar sinds jij er de aandacht op hebt gevestigd…….

     1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Te weinig aandacht Veltmanen. Je maakt wel erg veel vergelijkingen op homosexueel gebied. Hekel aan homofielen? Geeft gewoon een ernstig gebrek aan communicatieve vaardigheden aan. Klopt wel wat jou betreft.

     2. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Ach Paul, Veltmanen moet 4 weken als piek in de kerstboom zitten. Is ook niet de leukste klus. Maar daarna mag hij weer tot de volgende kerst terug in zijn doos de kelder in.

     3. Litmanen

      Haal jij piek maar voorzichtig uit die plek waar de zon niet schijnt, Hurbie komt eraan!

 2. Indojood

  Gaan jullie nog wat leuks doen tijdens de komende weken? Ik was niets van plan maar ik zit eraan te denken om 1e Kerstdag naar Zuid-Duitsland te rijden om te paar dagen te gaan snowboarden.

    1. De seijs

     Hahahaha dat is weer een goeie van je litmanen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘

  1. -buitenkantje rechts-

   Zondag even 2dagen naar Duitsland met gezin kerstmarkt bezoeken.. Daarna twijfel ik nog.. Paar dagen skieen om het niet te verleren of met mijn zoon naar Berlijn of Praag. Steden die hij graag wil zien. Oud en nieuw is ook altijd een leuk feestje hier..

   1. Indojood

    Klasse BR, jij hebt er kijk op. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Beide steden zijn leuk, hoop dat het weer een beetje meewerkt dan. Ik denk dat ik ga snowboarden. Heb vrienden in MΓΌnchen waar ik terecht kan en daarvandaan naar Garmisch. Maar zondag eerst naar Ajax.

    1. EugAjax

     NOORWEGEN YEAH hahahaha mooie plannen voor de rest. Iedereen een paar super fijne dagen en vakantieπŸ˜„πŸ‘

     1. EugAjax

      Nee man Noorwegen is place to be na Nederland, althans vind ik en ik ben best loyaal πŸ˜„

     2. EugAjax

      Oh sorry toch. Volgend jaar zomer worden mijn vrouw en ik 50 en gaan we naar West Canada voor een maand. Dus toch een uitzondering πŸ˜„πŸ‘

     3. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Hele mooie natuur. Heb daar fam. gehad. Paar keer geweest. Lekker erop uit trekken. Beren, wolven en gletsjers zo mooi, helemaal als je van fotografie houdt.

     4. EugAjax

      Ja we zijn er al 4 keer geweest in jongere jaren en dus leek ons wel gaaf om terug te keren op ons beide 50eπŸ˜ƒπŸ‘.

     5. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Als je in de herfst gaat heb je de zalmentrek. Echt weergaloos om te zien en helemaal als je het treft dat de beren op zalmjacht zijn. Heb er prachtige foto’s van kunnen maken.

     6. Widi

      Ik adviseer je om in elk geval een bezoekje te brengen aan the Vancouver Roed Krol Museum. Zeer de moeite waard.

     7. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Zeker doen want het museum staat niet in de top 60 van musea in Vancouver.

     8. Indojood

      Serieus, een cruise? Ach, ieder zijn ding hè. Wij hebben een AWD gehuurd, rugzakken achterin en zijn de bergen in gegaan richting Squamish en Whistler. Heel veel treks gedaan. En Squamish First Nation artwork is prachtig.

     9. EugAjax

      Indojood de cruise is een kleine opwarmer even ontspannen na een lange vlucht om daarna 2.5 weken met camper te reizen oa langs de gebieden die jij nu benoemt. Ik ben alleen niet heel lang in VancouverπŸ˜„πŸ‘

     10. Indojood

      Mooie reis in het verschiet.

      Ben het heel vaak met je oneens maar toch aardig dat je de moeite neemt om over niet-voetbal gerelateerde zaken te praten. Dat was ook de initiΓ«le bedoeling van mijn vraag of mensen nog wat leuks gingen doen. Af en toe eens wat anders en reizen is een ander belangrijk thema in mijn leven, naast Ajax.

     1. afcadeluxe

      ja haha maar is helaas niet overal op de autobahn,maar vanaf hier 500km via saarbrΓΌcken karlsruhe stuttgart

     2. afcadeluxe

      jamner dat je vandaag niet vertrekt,had je mn dochter kunnen meebrengen die zit op schiphol…😊haar vliegtuig gaat pas vanmiddag om 13h

  1. Litmanen

   Verleg jij je schoonmoeder nou maar.
   Wat krijg jij voor de Kerst AB, abonnement op Fox?
   Zit er niet in he?

 3. Indojood

  Veltmanen, de persoon die graag wil dat we inhoudelijk reageren en stoppen met schelden. Overduidelijk te zien hier.

  1. Litmanen

   Kijk ff hoe jullie op mijn bijdragen reageren mongool.
   Als je uitdeelt moet je ook ontvangen.

   1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

    Als je miept moet je niet proberen uit te delen. Maar goed, jij doet dus dingen omdat een ander dat ook doet. Niet oribgineel maar ach, daar zijn er meer van. Er is iemand die doet aan koorddansen tussen de daken van twee super hoge gebouwen. Zonder vangnet. Ik zou zeggen, doe hem na. Ik maak foto’s.

    1. Widi

     Ongelofelijke lul. Je loopt zelf al tijden te miepen omdat je aangepakt wordt. Heeft iedereen kunnen lezen. Onthou je eigenlijk zelf wel wat je allemaal schrijft?

     1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Nee, dat doe jij al voor me. Je bent mijn persoonlijk secretaris. Lekker makkelijk hoor. Ik schrok me de pleuris toen je aankondigde mij links te willen laten liggen. Gelukkig heb je niet doorgezet. Dus ….. alles onthouden want ik lul maar wat hier.

   2. Yindi

    Daar is onze Litmanen weer met z’n bekende scheldwoordje. Jij bent wel heel erg beperkt hoor.

   3. Indojood

    Ik ontvang wel, geen probleem, maar jij beledigt mensen die dat zelf niet doen. DanielenRico die tussen 6 planken moet, -buitenkantje rechts- die nog erger dan een mongool is. Dus houd je gore tyfusbek maar eens dicht naar mensen die geen fan zijn van Veltman maar verder niemand beledigen of uitschelden. Zo leuk dat jij van je plek ben gejaagd door de F-side.

 4. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

  Ik zit nog te twijfelen tussen NamibiΓ« of Japan. Ben er nog niet uit.
  Beide bestemmingen zijn top en klasse en verdienen πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  Kan ook zomaar de Veluwe worden.

  1. HURBIE

   Leuk om al die oudjes op deze site van alles wijs te maken
   Zijn ze gepensioneerd vrouwtjes staan allemaal droog
   Nou dan ga je maar op Fanzone en doen ze allemaal of ze het voetbal hebben uitgevonden
   Maar ik weet voor mezelf dat ik dat ik mijn sporen in het prof voetbal heb verdiend als gewezen middenvelder van AJAX en nu lekker met mijn vriendin in Spanje woon en geniet van het leven ,waar al die blaaskaken van deze Site het enigste verzetje wat ze hebben is Fanzone
   Vooral die Sauseijs is de grootste mee luller van deze site
   Heel veel met je eens en jij gaat lekker opmerkingen en dan het liefst zoveel mogelijk van dit soort gezegdes om een paar dagen met al zijn telefoons zichzelf duimpies te geven
   Dit was BH ook al opgevallen en meerdere op deze site
   Indojood is bescheiden eerlijk en oprecht
   Litmanen een niet geslaaagd mannetje in
   zijn leven(triest genoeg
   Widi een billenmaatje van Sauseijs sinds kort
   Daarom zeg ik veel plezier met het enige vermaak in je leven na een loopbaan van hard werken

   1. Litmanen

    Tuurlijk jongen, keep dreaming met je verleden.
    Gewoon je zelf even knijpen als je wakker wordt.
    Middenvelder van Ajax.
    Ja Zaterdag 4.

   2. De seijs

    Hurbie heeft de abje burn-out ziekte gekregen!πŸ˜‚ Echt ik hoop dat hij die gestoorde verhalen alleen hier vertelt, ik hoop toch echt niet dat ze deze shit in 010 lezen. Want dan staan we echt voor lul met deze 2! Hurbje en abje burn-out πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

     En opnieuw inloggen en een πŸ‘ nog maar zo’n 3000 te gaan. Toch leuk zo’n dorpsgek. Heerlijk trouwens hoe gek je mensen op zo’n forum kan krijgen. Lekker stoken en voeren en hoppa ze gaan los. Vooral dat β€œik weet” en β€œik heb gelijk” etc. Zo makkelijk uit te lokken. Zelfs creepy heb ik helemaal gek gekregen.

     1. De seijs

      Nee abje de enige 2 gekken zijn jij en je 2ling broertje hurbje Lekker nest moet dat geweest zijn. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚jullie lijken vast en zeker op je moedertje πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

     2. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Lekker blijven reageren seijsje. Heerlijk. Jij mag straks weer de stal in als ezel bij kindje Jezus.

     3. De seijs

      Ha dat doe ik met plezierπŸ˜‚πŸ‘ maar het bevestigd weer wat hier al vele wisten, je blijft een zuiger en een ruzie zoeker. En je aan je woord houden kan jij dus zeker niet. Keer op keer zet je je zelf voor leugenaar hier. Triest dat jij juist ajacied bent!

     4. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Ben eigenlijk fan van IJsselmeervogels. Ajax is eigenlijk een nare club maar IJsselmeervogels heeft geen fanzone. Gelukkig heeft Ajax de shirts gejat van IJsselmeervogels. Voel ik me toch wel thuis hier.

 5. ems

  Met zulje vrienden hebben we geen vijanden nodig…iets minder hakken op elkaar? Tis bijna KerstπŸŽ…

  1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

   Je zal toch Veltmanen en seijs aan je kerstdiner hebben. Brrrrr. Of Eug die het kerstverhaal gaat vertellen πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ of ……. jakkie ….. creepy.

   1. De seijs

    Dan lig jij als kerst varken op de schaal.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

     1. De seijs

      Geef jij ajax keizer en Nouri maar een trap na. Dat is het enige waar jij goed ik ben. Zuiger abje burn-out! ! Hufter

 6. Charka53

  Als zijn contract is verlengd wil dan wel zeggen dat ze het wel in hem zien zitten voor de toekomst.

 7. M800M

  Nou als alle kleuters hun zegje gedaan hebben, zullen we het ook nog ff over voetbal hebben? 2e helft is het voetbal niet best. Om over de arbitrage maar te zwijgen

Reageren is niet mogelijk.