There are no ads, please add some


‘Younes en Ajax zien vertrek wel zitten’

De kans is groot dat Amin Younes niet meer in het shirt van Ajax zal spelen omdat het contract van de aanvaller afloopt en Real Betis naar verluidt wel interesse in hem heeft. Alhoewel deze interesse nog niet bevestigd is, heeft Amin zelf er wel oren naar zo weet Voetbal International te melden. De relatie tussen Ajax en Younes is bekoeld omdat er geen contractverlening uit de onderhandelingen is gekomen. De knieklachten die de buitenspeler heeft, helpt ook niet erg en zijn plek is inmiddels door Justin Kluivert overgenomen. Ajax kan aan het eind van het seizoen geen transfersom meer vragen en zal het vertrek van Amin Younes niet dwarsbomen.


Gerelateerde posts

107 reacties

 1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

  Niet alleen Younes en Ajax hoor. Is een brede steun hiervoor denk ik zo. Afscheid a.s. Zondag?

   1. Litmanen

    Younes, een heerlijke voetballer, altijd zijn stinkende best gedaan, nooit arrogant, nooit kapsones.

    Wel de man die oa Dolberg vrij voor de keeper zette waardoor we de EC finale haalden.

    Voor mij is hij een held en we moeten maar afwachten of Justin het een heel seizoen kan waarmaken, want talent alleen blijkt niet genoeg te zijn.

     1. Litmanen

      Kluivert? Dat is dan ook weer overdreven Nees.
      Maar het is je misschien nog niet opgevallen dat Kluivert ( gezien zijn leeftijd normaal) nogal wisselvallig is?

      En dat hier spelers na vier slechte wedstrijden afgeschreven worden?

      Kijk even naar de commentaren vorig jaar over Dolberg. En dan dit seizoen.
      Dat zijn de zelfde “supporters”.

     2. De Nees

      Tuurlijk niet Kluivertje man. Nee, jouw lofzang over kabouter Plop Younes, werkelijk 1 van de slechtste ooit. Jij bent ook een ongelooflijk rare vogel Litmanen, je ziet niks in veel en alles in niks. En je gelooft er heilig in ook πŸ˜…. Nee man, heb me na Utrecht voorgenomen geen Ajax te kijken als Plop speelt. En hieronder noemt een dominee hem een onbegrepen genieβ€¦β€¦πŸ˜‚ Het lichie ging ff uit in m’n kop.

    1. Charka53

     Hij heft zeker zijn best gedaan Litmanen en die bal an Dolberg was ook geweldig en daar waren we ook heel blij mee maar jammer dat dit een van zijn weinige momenten was en ik ben blij voor hem dat er een club voor hem is en blij dat ik me niet meer aan hem moet ergeren .

    2. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

     Ja, het was echt die ene actie die beslissend was in beide halve finales. Alleen hierdoor haalde Ajax de finale. Chapeau, grote klasse, toppie.

    1. stylo1984

     Beetje ondankbaar weer hier, litmanen heeft wel degelijk gelijk…. alleen zijn er van die azijnzeikers die alleen het negatieve bij blijft

     1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Als het negatieve rendement is gaan overheersen niet zo gek toch?

  1. dickst14

   Dit meen je niet. Zo net voor de kerst. Dalijk hangt Nietmanen zich op aan zijn eigen kerstboom. De kers op de taart?

   1. HURBIE

    Younus heeft ook veel goeie dingen laten zien bij AJAX
    Zonde dat het de Laatste tijd niet zo lekker gaat bij hem
    Nu gaat zijn carrière bij AJAX een beetje uit als een nachtkaars

    1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

     Laaste tijd is inmiddels een behoorlijk lange tijd. Hij leert niet echt van zijn fouten. Eerlijk is eerlijk.

     1. Widi

      Achterlijke Bastaard. Als er iemand niet leert van zijn fouten, ben jij dat. En jij bent 40 jaar ouder dan Younes.

     1. dickst14

      Als iemand goed speelt prima. ik ben voor Ajax. als iemand niet goed speelt???? wat is dan het beste voor Ajax?????? Geef hier eens antwoord op Namaaksupporter Nietmanen.
      Ik hoop echt dat Veltman naar Almere gaat en jij met hem mee gaat. Voor mij ben je de idioot van dit forum.

     1. dickst14

      Ook de plaatsing van berichten gaat boven je pet. Pleur lekker op. jij bent geen ajax supporter maar een homo die op Van Rhijn viel en nu op Veltman valt.

     2. De seijs

      Sterke teksten weer dickste. Ik lees dat jij een homo hater ben. En je lult ook altijd dom! Te weinig aandacht gehad? Wat wil je telkens bewijzen knul. Jij bent altijd zo opstandig. Gaat het niet goed met je. Wil je een πŸ‘Gaat lekker je zusje pesten of zo. Als je hier maar op rot! Doebe.πŸ˜‚

     3. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      En dat zegt de seijsje πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    2. Jimmy1971

     Younes , speler met een zeer goede mentaliteit maar Kluivert heeft zelfs met zijn jeugdige wisselvalligheid al laten zien meer rendement te hebben !
     Begin van het seizoen konden ze hem voor 10/11 miljoen verkopen , had achteraf het beste voor alle partijen geweest , maar achteraf weten we allemaal waar de waarheid ligt ..

  1. AFCA my World

   Geen goede back-up? Johnsen doet het super in jong,cerny en anderen zijn er ook nog, bandé komt eraan ! ⚽️

    1. Litmanen

     Widi, laat lopen. Als Kluivert straks drie wedstrijden kut speelt schreeuwt iedereen weer om zijn opvolger.
     Dat is hier het niveau van de supporters.
     Dolberg wordt ook al afgeschreven als Huntelaar 1 superwedstrijd speelt.

     1. Iamsterdam2015

      Gedeeltelijk met je eens Litmanen. Het enige verschil is dat Dolberg als sinds de winterstop/ blessure van vorig seizoen op en enkele wedstrijd na ( kakkerlakken uit dit seizoen bijvoorbeeld) weinig tot niets heeft laten zien. Kluivert had even een dip, de ligt en donny vd Beek ook maar die zijn weer lekker bezig……..dolberg nog steeds niet.

  2. AjaxKat

   Geen goede backup? Kluivert, Johnsen en volgens mij had Ajax die donkere jongen uit de Belgische competitie op het oog. Of was die al binnengehaald? Ik weet het ook niet meer, maar backup is er voldoende lijkt me. En met die jongen uit BelgiΓ« zeker.
   De rechterkant, dat is echt een zorgenkind bij Ajax. We hebben geen vervanger voor Neres.

   1. Widi

    Hij heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. Of denk jij dat hij echt geblesseerd is Hurbie?

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik heb altijd veel kritiek op Younes gehad. Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ik het jammer vind. Sorry Amin, maar er zijn in de personen van Justin en Dennis betere spelers voor jouw positie. Succes bij je nieuwe club..

 3. EugAjax

  Younes een onbegrepen genie. Van Duitse nobody tot Duits international opgewerkt binnen Ajax. Heel goed Amin. Ik heb veel van je genoten. Ik hoopte dat je tweede helft seizoen nog bij ons zou blijven maar wsl dus niet. Doodzonde. Maar met Kluivert in aantocht en ander talent, en Bande gaat het goed komen met Ajax.

  Hopelijk kies je een club ut die bij je past.

  Mbt bovenstaande reacties de negatieve zijn vnl van die zelfbenoemde Cruijff fans. Die de Cruijff trainer Bosz zo hoog hebben zitten, maar continue hakken op jou, Sinky, Veltman en anderen. Precies al die mannen die onder Bosz ALTIJD speelde. Nie5 serieus nemen dus die grappenmakers.

  Younes sommige zeggen genoten te hebben van Europees avontuur vorig jaar. Maar diezelfde mensen hakken op je in. Hebben niet door dat je fantastisch was JUIST in die Europese wedstrijden. Nogmaals nie5 serieus nemen die grappenmakers.

  Je bent een Ajax waardige voetballer en juist jij was een van die spelers die vorig jaar uitblonken vooral in Europa.

  Klopt ook want in NL doet zelfs Keizer het beter dan Bosz.

  Maar om bij jou te blijven Younes je bent en blijft een gigant en het ga je goed mocht je iid vertrekkenπŸ˜„πŸ‘

  1. De Nees

   β€˜een onbegrepen genie’ πŸ˜‚ dank voor dit zaligmakend dominees referaat Eug. Halleluja!

  2. Indojood

   Tenenkrommend, dit stukje. Een genie nog wel, haha. Heb je wel goed gelezen, het is Real Betis, niet Real Madrid.

   Younes heeft best zijn waarde gehad maar nu hebben we beteren. Bosz had niet veel keus op die positie, gelukkig haalde ie Kluivert er later bij.

   1. Litmanen

    Wat een waardeloze trainers he, De Boer, Bosz, Lowe, Keizer.
    Allemaal neptrainers die er geen verstand van hebben.

    Jullie hebben gelijk, Lowe heeft ook geen keus.
    Ik rol intussen van de bank…..

    1. afcadeluxe

     lowe heeft keuzes zat,heb het al eens eerder gezegd dat younes bv sanΓ© van man city voor zich heeft in de pikorde van lΓΆw,maar evengoed bedankt amin!

   2. EugAjax

    Indojood, tenenkrommend prima maar wel consequent. Iets beter als jij. Bosz had niet veel keus? Die had dus ook Kluivert kerel heb je PEC uit gemis vorig jaar?
    Plus je zegt hierboven dat hij nu geen jeugd meer in de weg kan lopen. Zou kunnen. En je verwijt Ajax een koopclub te worden. Nu heb je Bosz echt goed bekeken oudezelf benoemde Cruijff specialist.
    Hij speelde prachtig voetbal hoor maar deed dat met 9 (!} aangekochte of gehuurde spelers. Echt een Cruijff trainer. Had hij dan geen keus uit de jeugd?
    Natuurlijk wel maar drie jaagde hij weg en Justin, De Ligt, Nouri en Frenkie werden alleen opgesteld als het niet anders kon……tevens wisselede hij bijna nooit in wedstrijd een jonkie 30 min voor tijd, een echte Johan visie.
    Juist Bosz heeft geen oog gehad voor opleiding in tegensteeling tot De Boer en nu ook Keizer.
    Maar goed zal wel weer tenenkrommend zijn de waarheid.
    Duits International ja ook bij de eerste selectie en niet bij alleen Conf Cup.
    Maar goed jullie vinden het een tuinkabouter.
    Dat is pas tenenkrommend voor een Ajax supporter….raar dat de trainer die meest als Johan visie speelde hem ALTIJD opstelde. Net als Sinky, Veltman, Klaassen (weet je nog) etc.
    Echt consequent kerel.

    1. De seijs

     Duidelijk EugAjax .Zoals ik al heel veel vertel hier, die indojood (koko) die lult maar wat. En dan Cruyff er telkens bij halen. Alles onder de naam Cruyff want dan moet het wel zo zijn!! Hij haalt Cruyff door het slijk met zijn woorden. Jammer voor zo’n groot voetballer. πŸ˜”

    2. De Nees

     Oeh je bent aan de beurt Indo! Ze hebben niks begrepen van Cruijff’s visie, lullen gevallen onder Bosz toe naar naar hun aversie tegen Cruijff en dan roepen zie je wel? Younes een ongegrepen genie… dat zegt alles al. Kleuteranalyse weer.

     1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Je zal toch de seijs als medestander hebben πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘ weet je meteen definitief het niveau van je bijdrage πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘ hoeft een ander eigenlijk niet meer te reageren πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘πŸ‘

     2. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Ook wel knap van Eug hoe hij kunstig probeert een mening van een ander totaal te verkrachten en tegengesteld weet weer te geven. Ook nog eens met volle overtuiging. Jammer alleen dat je er zo doorheen kan prikken.

     3. De seijs

      Abje burn-out gebruikt NOURI om er zelf leuker mee voor de dag te komen. Met zijn zuigende en kwetsende bijdragen hier op het forum! Echt een hufter die abje burn-out. En zijn meelopers zullen zich ook hier wel melden! πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

     4. De Nees

      Maar ik schiet sinds gisteravond telkens in de lach AB als ik weer denk aan Eug’s dominee’s stukje. Een ongebrepen genie… whaahaha!

     5. Litmanen

      Wat zou er met jullie gebeuren als hij straks in Rusland speelt. Springen jullie dan voor de trein?

      Wat een domheid. De enige Ajacied die kans maakt op de wereldtitel wordt hier beschimpt.

     6. De Nees

      Kom op Litmanen. Je haalt 3 wedstijden eruit waar Younes redelijk speelde maar de andere 80 wedstrijden waar iedereen zich mateloos ergerde aan hem benoem je niet.

     7. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      En Veltmanen denkt dat Younes de basis haalt van het eerste elftal van Duitsland. Dan moeten er toch behoorlijk wat schorsingen en blessures zijn. Maar goed, het is een international …… net als Veltman …… tsja …… rest my case.

 4. Finidi

  Beste tijd bij ons was voor hem volgens mij het afgelopen voorjaar en dan europees want in competitie hadden ze hem toen al door denk ik met zen altijd zelfde bewegingen naar binnen, het beste in Spanje en toch ook bedankt voor je inzet en succes elders! Ps vond wel irri worden dattie laatste half jaar wel erg geforceerd voor eigen succes ging!

 5. Zlatan4ever

  Laten wij voor 1 x waardig afscheid nemen voor een niet zo goede speler maar die wel met inzet speelde. Ik zie nu (nog) spelers met meer kwaliteit in het 1e die het ook niet zo best doen als het om werklust gaat…

  1. ems

   Wijze woorden Zlatan, van een beetje scorebord journalistiek is niemand vreemd en met jonge spelers heb je ni eenmaal te maken met wisselingen in niveau en inzet

  2. De Nees

   Werklust zonder kwaliteit heb je weinig aan, dit is prof voetbal geen social werkplaats. Leveren of anders koekebakker worden, krijgen dik betaald dan gelden andere criteria.

 6. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

  Er wordt nu verwezen naar het aantal punten dat Keizer heeft gehaald t.o.v. Bosz. Punten zijn voor deze mensen dus veruit belangrijker dan het spel. Het spel dat Keizer na Bosz gewoon eerst heeft lopen verkloten samen met Hennie. Het is maar afwachten hoe het spel de 2e helft van het seizoen is. Verder inderdaad, Younes een genie noemen…….. hoe kom je op, daarvoor moet je stom dronken zijn.😎

  1. De seijs

   Abje burn-out. …………..pffffffff jij vergeet heel snel! Ik zal je maar weer effe opfrissen NOURI. Ongelooflijk wat een ei ben jij ook! πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

   1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

    Je hebt 100% gelijk de seijs. Die verkeerde/foute wissels (met name tijdens voorronde Europees) komen door situatie Appie. De wedstrijd starten met een verkeerd plan ….. situatie Nouri. Frenkie veel maar dan ook veel te laat gebruiken als basisspeler ….. situatie Nouri. Dat is dat toch niet wil zien. Lijkt wel alsof ik een burn-out heb. Samengevat: de seijs, dom meelullen over zaken waar je geen verstand van hebt en mensen napraten op totaal verkeerde momenten …… niet doen.

    1. De seijs

     Ik weet dat ik gelijk heb abje burn-out. Achteraf praten kan je wel. Maar gelijk heb je niet achterbakse hufter! Jij gebruikt iedereen hier zelfs appie. En je maar verschuilen onder 100 nickname’s. Vuiler zuiger!! Jij hebt totaal geen verstand van voetbal. Je kan alleen maar ruzie maken en een ander voor schut zetten. (wat jou zeker niet lukt) Vies persoon!

     1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

      Wederom gestolen teksten. Niet origineel dus. Geen copy/paste want foutloos Nederlands lukt maar niet. Oh ja, wie probeer (let wel probeer) jij constant voor schut te zetten? V.w.b. het verstand van voetbal: jouw verstand van voetbal past ruimschoots in het topje van je kleine vinger. Maar goed, jij hebt weer genoeg reactie om op te kunnen reageren voor je verzameling πŸ‘πŸ‘

     2. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Jeetje Veltmanen toch, val je nu je boezemvriend de seijs af. Creepy deed dat ook al. Valt de vriendenkring uit elkaar?

 7. vak411

  je eerste jaar zal ik niet vergeten Younes, daarna ben je niet verder ontwikkeld maar je bent en blijft een Ajacied! dit is beter. succes!

 8. aliajax

  Ook hier weer door slecht management miljoenen verspild. Had kocht of verlengd moeten worden.

 9. a.p.

  het is goed geweest Younes, jouw Ajaxtijd is voorbij. Bedankt voor je inzet, passeerbewegingen en doelpunten. Veel succes straks terug in Duitsland

 10. Indojood

  Bosz had de opdracht gekregen om aantrekkelijker te gaan spelen want het TH meldde toen niet doof te zijn voor de kritiek op het saaie spel. Bosz moest vervolgens de selectie uit het FdB beton wrikken, dat gaat niet niet zonder slag of stoot. Verder was ik het niet altijd met hem eens, vaak genoeg gemeld hier. Ik was het ook wel eens oneens met Cruijff, zoals de aankoop van Stapleton en SΓΆrensen destijds. Daar wordt weer even voor het gemak overheen gelezen. Ik geloof wel in de visie van Cruijff, Bosz, niet die van FdB. Van Keizer weet ik het nog niet, vooralsnog ben ik niet onder de indruk.

  1. De Nees

   Eens Indo. Goed voorbeeld van Franks beton voetbal is Tete tijdens zijn invalbeurten onder Bosz. In begin alles breed, zat helemaal ingeramd in zijn denken, paar maanden later kwam daar wat verbetering in maar dat duurde even. Dat Bosz vaker jeugd links liet liggen was logisch, meesten waren nog niet zover, hij was daar i.e.g. minder naΓ―ef in dan FdB. Bosz had nog genoeg te leren, maar met zijn visie zat het helemaal goed, op termijn had hij Ajax zijn oude smoel weer teruggegeven.

   1. Indojood

    Met jou weer eens, De Nees. Bosz haalde gewoon Dolberg, Kluivert en De Ligt bij het eerste. Ook de jonge Onana kreeg zijn kans dus het mantra dat Bosz geen jeugd kans gaf slaat ook nergens op.

   2. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

    Natuurlijk wil je als Ajax supporter veel eigen spelers en aanvallend en leuk en mooi voetbal zien. Dat kan en mag je echter niet allemaal in één jaar verwachten. Hier op het forum hebben de volgers van de Cruijff visie Bosz vaak genoeg bekritiseerd op het onvoldoende gebruiken van de jeugd maar we waren wel heel erg blij dat er weer leven zat in het spel volgens de filosofie van Cruijff. Had Bosz een tweede jaar gehad en was eigen jeugd niet voldoende aan de bak gekomen dan was ook van de Cruijff aanhang fellere kritiek gekomen.
    Het was echter een verademing op het spel van Ajax te zien en je ging weer met een grote smile naar het stadion i.p.v. met een slaapzak. Maar ja, mensen verdraaien graag feiten voor eigen eer en glorie. Eug is hierin de koploper …… inderdaad de rattenvanger van Hamelen.

   3. De Nees

    Hadden we niet een finale of halve finale of beide weet het niet meer, met gemiddelde de jongste leeftijd ooit?? En dan nog roepen Bosz gaf jeugd amper de kans. Sjonge jonge ongelooflijk hoe raar de menselijke geest functioneert, als je appels voorgeschoteld krijgt zien zij peren.

    1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

     Jonge leeftijd in finale natuurlijk wel vooral door de Ligt (17 jaar) en Sanchez en Dolberg. Laatste twee geen eigen jeugd. In de halve finale speelde Tete voor Veltman dus in die wedstrijd zal het mogelijk het laagst geweest zijn. Ik had dat seizoen wel wat vaker o.a. vd Beek willen zien.

     1. Indojood

      Dat blijft altijd een discussiepunt, wel of geen eigen jeugd. Echter, de trainer van het eerste krijgt doorvoer vanuit de opleiding (O19 en JA), hoe deze in de opleiding terecht zijn gekomen heeft hij geen invloed op.

    2. De Nees

     Doelde op de Eugjes van deze wereld die Bosz verwijten jeugd geen kans te geven AB. En als was het niet het allerjongste, het bleef nog piepjong.

  2. EugAjax

   Indojood, het β€˜probleem’ bij jou is niet dat je gelooft in visie Johan. Absoluut niet. Je zeer overtuigende geloof voor zijn visie strookt niet met je teksten hier over mensen als Bosz, De Boer, Klaassen, en Bergkamp.
   Wat had Bosz precies van Johan? Neiging tot mooi willen voetballen? 5seconden regel? Wat precies? In mijn optiek het spel, uitermate belangrijk maar hij vergeet de eigen opleiding! Hij deed het met gekochte spelers, iets wat jij Ajax als beleid verwijt, omdat het niet in plan paste? Die aankopen en Bosz ja zorgen voor een Europese finale. Jij als super fervent Johan fan, en ja nog steeds geloof ik heilig dat jij zijn grootste fan bent, had op zijn minst vele kanttekeningen moeten hebben ondanks succes in Europa.

   Anyway gaat me meer om jij gaat vaak tekeer tegen mensen die in jouw ogen niks van Johan moeten hebben omdat jij meningen van die mensen tegen visie Johan aanhoud en dan beslist dat die mensen op zijn minst iets tegen Johan moeten hebben. Ik geef nu alleen aan dat bij jouw meningen ook veel niet die van Johan zouden zijn. En jij bent wel een Johan adept. Dat strookt dus niet met wat je over anderen zegt.

   Mijn laatste stelling
   Jij wilt Bergkamp vastbinden in een vleigtuig, en voor gerecht brengen. Bergkamp zijn visie komt op dit moment binnen Ajax veruit het dichtst bij die van Johan. Nogmaals waar verschillen deze heren qua visie? Ik ben op recht benieuwd naar jouw versie. Overigens Dennis zijn beeld onthuld bij KNVB. Weet jij wanneer Johan de laatste lijst met kandidaten had goedgekeurd incl Dennis?

   Ja precies in het oog van de orkaan bij zijn vertrek. Johan was rancuneus tegen mensen die hem wat geflikt hadden. Logsich, maar blijkbaar niet te rancuneus tegen Dennis. Ik heb je ook al eens voorbeeld genoemd met Overmars en Johan. Weer voorbeeld waar jij denkt Johan volledig te supporten terwijl Johan tov voetbaljongens veel minder zwart wit erin staat als jij.

   Ik besef jij neemt hem vertrek Jonk kwalijk, en daarmee vertrek Johan. Kan ik begrijpen vanuit jou gezien. Maar MET Jonk had je geen Sanchez gehad, Sinky vond hij te duur dus wsl ook niet en nog een paar waarvan Ziyech de meest bekende is! Noemde jij Ziyech niet de beste voetballer van de Eredivisie?
   Nou die had dus niet bij Ajax gevoetbald onder leiding van Jonk en kornuiten. Geen schande hoor, omdat we destijds Nouri nog fit hadden. En dit drama was niet te voorspellen.

   Anyway je liefde voor Ajax en met name Johan spat er vanaf. Heerlijk om te lezen en te zien, echt waar. Maar met mijn meningen, die afwijken van die van jou, kan je dus ook gewoon fan van Ajax maar ook van Johan zijn.
   Heel simpel. Daar is en was het me meer om te doen.

   Succes straks in beker manπŸ˜„πŸ‘

   1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

    Veel te veel tekst. Moet kul zijn. Kan niet anders. Geen zin in samenvatting want het is niet te lezen. Wat een lul, wat een loser. Ome, ik heb de eerste zin gelezen, zag vervolgens de ongelooflijke lap en wist zeker: overslaan. Wissen kan helaas niet.

   2. De Nees

    What the ef heb je het over Eug? Ten eerste geen touw aan vast te knopen. Twee: lijkt wel van engels naar nederlands vertaald met google translate, zo slecht. Drie: je bent dronken. Vier: begin Eug steeds leuker te vinden, moet toch iedere dag minstens 1 keer schaterlachen om hem! πŸ˜‚ πŸ˜‚

 11. JohnDoe77

  Volgens mij heeft Ajax de vervanger al aangetrokken, maar komt die wel pas in de zomer. Maakt de bezetting op links voor wel wat mager. Goed dat we niet meer Europees spelen! πŸ™ˆ

 12. ajacied078

  de donkere dagen voor kerst… bij Ajax is er gelukkig licht aam het eind van de tunnel… bye youness!

 13. Iedereen heeft een mening

  Volgens mij kan ajax eenzijdig het contract met 1 jaar verlengen. Dus…..loopt niet transfervrij de deur uit. Tenzij ik er volkomen naast zit natuurlijk.

  1. πŸ˜‚πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚

   Het feit dat Ajax die optie de afgelopen zomer niet heeft gelicht zegt genoeg.

 14. Zlatan4ever

  Wie noemt zich zelf β€œDe Nees” en vind werklust niet belangrijk ?
  Daar bestond de helft van Johan Neeskens zijn carrierre uit de andere helft dankt hij aan die andere Johan ! No.14 4ever !!!

Reageren is niet mogelijk.