There are no ads, please add some


Sinkgraven drie tot zes maanden uitgeschakeld

Daley Sinkgraven heeft in het oefenduel met Borussia Mönchengladbach opnieuw een zware knieblessure opgelopen en nader onderzoek heeft uitgewezen dat er schade is aan de binnenband van zijn knie. Sinkgraven leek eindelijk hersteld te zijn van problemen met dezelfde knie maar zal nu woensdag een operatie moeten ondergaan. De verwachte herstelduur ligt tussen de drie en zes maanden. Sinkgraven kwam dit seizoen slechts vier keer in actie in de competitie en speelde één bekerwedstrijd. Nick Viergever, Max Wöber en Mitchell Dijks zijn nu de overgebleven opties voor de linksbackpositie maar naar verwachting zal Ajax in de winterstop een nieuwe linksback aantrekken nu Sinkgraven langdurig is uitgeschakeld.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

39 reacties

 1. Dagrump

  GVD wat heeft Sinkgraven toch een pech. Echt balen voor hem!! Sterkte met herstel en beterschap gewenst!!

   1. Charka53

    Ja HURBIE dit is wel erg triest hoor nu maar hopen dat hij weer goed terug komt en heel blijft,

  1. Marc Overdwars

   Ahhhhh nee dat meen je niet! Wat ontzettend klote voor Dakey! Sterkte jongen.

   Hup Daley!

 2. Indojood

  Triest voor hem. Ik blijf zeggen dat zijn lichaam niet sterk genoeg is voor de belasting die we bij Ajax kennelijk hanteren. Sinds zijn komst in januari 2015 is hij vaak en langdurig geblesseerd.

  1. dickst14

   Ik weet het niet. Het is begonnen met die kamikaze actie tegen Schalke en toen zag je zijn knie verdraaien. Ik denk dat de meesten hier een blessure aan over zouden houden.

   1. Indojood

    Hij was daarvoor ook relatief vaak geblesseerd. is terug te vinden op transfermarkt punt nl. Die blessure tegen Schalke was deels onkunde door geforceerd een fout te willen herstellen. Vlak daarna in een video op de TAG site gaf Sinkgraven zelf aan een klappie op zijn knie gehad te hebben maar verwachtte geen langdurige afwezigheid. In dat betr. interview gaf hij zelf toe te vaak geblesseerd te zijn.

  2. Vak 120

   Daarom hoeft hij nooit aan een buitenlands avontuur te denken! Fysiek niet sterk genoeg voor de top denk ik!

   1. Ajax1958

    Dat zijn er wel meer; denk alleen maar aan onze “sterkhouder” en aanvoerder. Liet zich weer kinderlijk van de bal zetten bij het doelpunt van Roda. Zo krijg je Sanchez echt niet van de bal.

    1. Vak 120

     Klopt! Voor velen is ajax ook het plafond denk ik! Jammer dat een PL club die onder in draait 4x het ajax salaris betalen

 3. stylo1984

  Sneu voor hem, miss had ie toch wat langer moeten herstellen. Hoop voor em dat ie na herstel toch nog door kan gaan!

 4. BobbyHaarms

  Triest voor deze jongen! Elke optie voor linksback is momenteel welkom want zoveel blijft er nu niet meer over. Sterkte Sinkie!

 5. EugAjax

  Onvoorstelbaar Daley wat heb jij een pech man. Gvd wat baal ik hier van. Je liet uit bij NAC weer even zien waarom je zo belangrijk zou kunnen zijn voor Ajax. Helaas mag het weer niet zo zijn.
  Heel veel sterkte in je herstel, hopelijk kan je vanaf dag 1 het gevecht opnieuw aan. We wachten op je. Volgend seizoen vlammen man!👍

 6. Koning Haarms Wolfs

  Hoe jammer ook voor hem, maar hij kan het beste worden verkocht. Dit is een kwestie van kapitaalvernietiging. Hij is kwetsbaar als porcelein en daar heb je nieta aan. Hard, maar het kan niet anders. In het bedrijfsleven neem je ook afscheid van mensen die te kwetsbaar zijn.

 7. -buitenkantje rechts-

  Sinkgraven moe op ziek gaan naar een andere club waar hij beter tot zijn recht komt.. Rechtsback is niet zijn positie. Dat geeft hij zelf ook aan. Hij gaat er mee akkoord, omdat hij graag wil spelen en voor het middenveld achteraan moet sluiten. Zet je zaakwaarnemer aan het het werk Daley!

  1. Emilio4Ajax

   Wat heb jij gedronken BR…?? Tis de andere rechterkant…😂😂😂❌❌❌❤️🍻😎😘

    1. -buitenkantje rechts-

     ‘Bearenburch is myn sjirurch’ zeggen ze in Fryslân..😄
     Ook bekend liedje van de Friese volkszanger Piter Wilkens. 🎤

Reageren is niet mogelijk.