There are no ads, please add some


‘Leiding Ajax houdt Keizer tegen het licht en verkent trainersmarkt’

Volgens De Telegraaf wordt er intern nadrukkelijk gemord bij Ajax, met name binnen de Raad van Commissarissen. ‘De leiding van Ajax houdt Keizer intussen tegen het licht en verkent de trainersmarkt’, aldus de krant. ‘Het is echt crisis bij Ajax en daar hoort crisisberaad bij. Vooralsnog blijft Keizer de man om Ajax als trainer te leiden, vooral gesteund door Dennis Bergkamp. Of Keizer het krachtenveld bij Ajax gaat overleven en zondag tijdens het uitduel bij SC Heerenveen op de bank zit, valt te bezien.’

Het maximale eruit halen wat erin zit, is de opdracht van iedere trainer. Tot dusver slaagt Keizer bij Ajax niet in die opdracht. Ook tegen Vitesse kreeg hij zijn ploeg ondanks personele en tactische omzettingen niet aan de praat. Zijn uitgebreide praatsessies langs de lijn tijdens de blessure van Matthijs de Ligt en positieve motivatiespeech in de rust hielpen evenmin. Een veeg teken voor een coach en zo kijkt ook de leiding van Ajax naar Keizer. Het kruisje bij ’ongeschikt’ kan zo gezet zijn.

Gezegd moet worden dat Keizer drie bepalende spelers zag vertrekken met aanvoerder Davy Klaassen, Davinson Sanchez en Bertrand Traoré. “Ik zoek het niet in excuses. Wij kunnen beter.” Of de leiding van Ajax Keizer de tijd gunt om dat te bewijzen, moet deze week blijken.


Gerelateerde posts

125 reacties

   1. BobbyHaarms

    Peter Bosz! Die hadden die klootzakken nooit moeten laten gaan. Anders Ronald Koeman, maar die kijkt wel lekker uit natuurlijk. Hoe dan ook, i.i.g. niet die smerige Judas van Gaal!

    1. dioajax

     Klopt Bobby klopt helemaal maat…peter bosz terug…waar is die ajaxpers nu??ik zie hem nu stiekem roepen voor petertje hahahahhahaha…ik ben echt maar echt ziek van dit ajax…na een top seizoen is echt nu echt maar ook echt slecht…het is om aan te huilen…hoop wel dat keizer weggaat…

     1. BobbyHaarms

      Nee. Voor mijn part een revolutie van grof schuurpapier. Een fluwelen revolutie werkt niet als achteraf blijkt dat er een aantal huichelaars tussen zitten die wel ja zeiden maar nee deden. En die zitten vandaag de dag nog steeds op een plek waar ze niet thuishoren. De grootste rat daarvan zit er ook nog steeds: Hennie Henrichs.

    2. Bakkie

     Judas of geen Judas, Van Gaal is wel een man die iedereen op scherp krijgt. Iemand waar de spelers tegenop kijken en voor door het vuur gaan. Bovendien is hij sterk met jeugd (oftewel, driekwart van onze selectie)

     1. BobbyHaarms

      Dat kan wel zo wezen met die van Gaal Bakkie, maar als je zo’n onbetrouwbare grafhond bent door zelfs de grootste Ajacied Cruijff zo te piepelen hoef je van mij nooit geen sympathie meer te verwachten! Oprotten met die kwal.

     1. KBouter

      Juist Seijs…het gaat om ONS Ajax…en daar horen geen judassen, linkmichels en onbetrouwbare honden thuis!!

     2. De seijs

      Ik kijk erna als trainer Van Gaal. Denk als iedereen dat doet en hij staat voor de groep en ajax gaat met sprongen vooruit dat iedereen tevreden zal zijn. En dat bedoel ik met ONS ajax. Ajax vrienden! !!

     3. Indojood

      Los van het feit dat het een vieze rat is, bokste hij met ManU ook niets voor elkaar. LvG is niet meer dezelfde als die van de jaren 90 en AZ. Zijn werkwijze en visie gebaseerd op positiespel en systemen i.p.v. creativiteit en vrijheid past niet bij Ajax.

     4. De seijs

      Dan moet Van Gaal dat dan maar bij ajax laten zien dat hij het niet verleerd is. Maar kijk wat die man gepresenteerd heeft bij alle clubs waar hij gewerkt heeft. In Engeland zijn het allemaal ego’s . Daar kan je hem niet op afrekenen. Daar mee sla je door indo. Als je hier mee komt dan sta je nog genees op de 1e tree van de ladder! Kijk dat je die man niet mag oké maar het gaat hier om ajax een jonge groep die gevormd moet worden. En daar is van Gaal een meester in. Dat kan jij zelfs niet ontkennen!

     5. Ab: Ik mis Johan.

      Als Indojood het niet kan ontkennen (wat ik ernstig betwijfel 😉) dan doe ik het wel. Tip voor jou de Seijs. Koop een pak lollies met de beeltenis van van Gaal er op en ga ze lekker opzuigen. Volgens mij is dat echt het einde voor je. En ……… komt u maar ……… vergeet mijn Turkse vader er niet bij te halen he.

     6. De seijs

      abje burn-out je naam zegt het al BURN-OUT! Jij telt al lang niet meer mee MET JE LEUGENS!!!!!!!!!!!!!!

     7. EugAjax

      Seijs ik ga een stuk met je mee. Mijn grote voorkeur is Frank de Boer. Maar Van Gaal is uitermate geschikt. Zijn grootste successen met teams van jonge leeftijd. Hij is zelf wsl niet meer te porren.
      Ik zie wel waarom velen hem een judas vinden en dat is terecht gezien jaren geleden ten tijden van Cruijff revolutie. Echter Ajax belang gaat voor of je iemand persoonlijk mag of niet en daar ben ik het dus grondig eens met je.
      Grappig trouwens om te lezen van velen dat Bergkamp alleen maar vriendjes neer zet binnen Ajax en dan roepen diezelfde mensen nooit meer Van Gaal want hij is een judas……..en dan word Koeman genoemd en vinden ze De Boer een verdedigende trainer. Nu kan ik je verzekeren dat Koeman een meer defesieve trainer is als Frank.
      Kijk nog maar eens hoe we destijds in kwartfinale CL kwamen.
      Nee men wil niet Van Gaal door judas streek maar dan lees ik bijv wel Verbeek. Hahaha er moet inderdaad weer oogebouwd worden maar geen kantine of sportzaal gvd……..
      Kortom ik wens Ajax veel wijsheid toe. Ik vind iig dat ze Keizer uit zijn lijden moeten verlossen. Balen dat het niet goed uitpakt op naar De Boer of Van Gaal !

     8. Indojood

      Wat ik al zei, gedateerde visie en werkwijze. Speelde de laatste jaren betonvoetbal net als FdB. Dus ja, ik ontken het.

     9. De Nees

      Het is al zo verrekte chaotisch in de club, met v Gaal haal je niet alleen een trainer maar ook iemand die zijn visie gaat doordrukken in de leiding of hoe op te leiden e.d. Dat wordt weer v Gaal kamp tegen Cruijff kamp met alle heibel vandien want 100% dat dat gaat gebeuren. Voor alle v Gaal adepten: als je die gevolgen niet kan inschatten dan sta je bewust achter dit risico en help je de club verder naar de klote. Ajax niet bij gebaat en bij Fey en Pisvee lachen ze zich weer rot. V Gaal tijd is over, d’r zijn genoeg andere kandidaten.

     10. Ab: Ik mis Johan.

      Is toch ook geen serieus discussiepunt die van Gaal. Sorry, maar je moet inderdaad flink de weg kwijt zijn wil je met deze oplossing komen. Gevolgen inderdaad desastreus en club nog meernaar de verdommenis dan nu het geval is. Maar ja, elke “gek” heeft zijn of haar gevolg. Zie ook bij Eug 😂

     11. De seijs

      😂😂als van Gaal geen serieuze discussiepunt is waarom reageer je dan gelijk als een gestoorde op alle berichten als van Gaal ter sprake komt! BANG?? abje burn-out 😂😂😂wat een gek joh😂😂

     12. Indojood

      Denk niet dat daarover is nagedacht. De man wil Ajax ook niet helpen als supporter, gaat om zijn eigen ego. Inderdaad, als je echt de club definitief op haar knieën wilt krijgen dan moet je die aardappelneus binnenhalen.

    3. Moosie

     Van Gal heeft de club in de jaren 90 juist naar de klote geholpen daar hoorden zij engelen zingen krijg er nu nog plaatsvervangende schaamte van,en dan het een tweetje met schurkenboom.
     Gewoon optyfen met die mongool.

  1. beni

   Zeg ik ook al een tijdje, eigengereid, schijt aan alles en recht voor zijn raap. Maar nu komt het dit type willen ze niet moeten meelopers zijn, kijk naar Bosz kon ook zijn stempel niet drukken wilde Spijkerman en l’ami lozen maar werd eigenlijk zelf vriendelijk verzocht om op te krassen. Net zoals de spelers allemaal lieve jongens de ideale schoonzoon maar een paar horken moet je erbij hebben.

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Wat mij betreft ook Van Gaal. Een arrogante kwal, maar hij weet wel wat hij doet en dwingt respect af. Ook hij laat jeugd doorstromen en kent de balans tussen ervaring en jeugdig enthousiasme. Zo jammer dat Johan de uitgestoken hand niet aan wilde pakken, want dan hadden we er nu heel wat beter voor gestaan.
    Ik hoor de roep weer voor een volgende revolutie, ze moeten allemaal oprotten … De huidige malaise is mede te danken aan de vorige ‘fluwelen revolutie’ die ons eigenlijk helemaal niks anders heeft gegeven dan ellende en tweespalt. Of dat nou komt door de aanhangers van Cruijff of de ‘andersdenkenden’ (laat ik het voorzichtig zo noemen) maakt niet uit, de revolutie zorgt er voor dat niemand meer weet wat ie moet doen.
    Doorbreek dat door Van Gaal de vrije hand te geven of haal in godsnaam Jonk, Molenaar, Ling en de hele meuk naar binnen. Dan kan ik eindelijk ook eens lekker azijnzeiken.

     1. AjaxKat

      Hmmm ja Van Gaal… laten we niet vergeten dat hij in de 90’s wel de vruchten plukte van het voorwerk van JC. Bij Barca moest ie half Ajax leegkopen om succes te hebben. Bij AZ en Bayern heeft ie wel wat neergezet en daarna was weer drama bij MU. En het feit dat ie de hele organisatie wil omgooien, denk niet dat we daarop moeten wachten bij Ajax. Plan JC (of wat er nog van over is) is dan helemaal weg.
      Denk dat Ajax op dit moment het beste afscheid kan nemen van Bergkamp, Spijkerman en L’Ami. Winter en Keizer assistent van het liefst Laudrup of anders Ten Hag. Denk dat zij wel in staat zijn om het spel van PB te handhaven, ja handhaven want het hoeft niet anders want je hebt zo’n 90% van de selectie die vorig seizoen niet anders deden. Er hoeft niet zoveel te veranderen. Midden in het seizoen helemaal. Bergkamp moet echt weg. Anders is Overmars weg en juist hij moet blijven binnen het TH. In de lente/zomer moet Sar ook weg en nu in de luwte een vervanger voor hem zoeken. Voor in het veld nog een echte VM zoeken a la Poulsen en een andere aanvoerder.

     2. BobbyHaarms

      Goed plan. Al halen ze btw voor mijn part gekke Henkie als trainer, zolang het die vreselijke van Galbak maar niet is. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die die stumpert nog bij Ajax willen zien. Zo’n beetje de grootste smerige huichelaar van de eeuw in de Ajaxhistorie.

   1. Litmanen

    Wel Frank de Boer. Kent de club en trekt zich niets aan van mensen als Bergkamp.

    Ben alleen bang dat hij geen zin heeft.

     1. Vakje129

      Tikkie terug doet alleen Veltlul , die stagneerd de aanval en weet als aanvoerder niet wat hij in het veld moet doen (Leiding nemen en geven aan de groep ) hij is drukker met de bal terug te spelen dan aan vooruit te denken en doen .

 1. Kingkong

  Werd tijd kijken jullie ook naar jezelf , mankeerd ook best wat aan !
  Wees niet bang om een eigenwijs man als Gert jan aan te stellen

 2. Kingkong

  Werd tijd kijken jullie ook naar jezelf , mankeerd ook best wat aan !
  Wees niet bang om een eigenwijs man als Gert jan aan te stellen beter een sterke trainer dan een zwak bestuur!

  1. De Nees

   Hurbie we moeten een keer af van die dogma dat in alles een Ajax sausje moet zitten. De huidige aanpak van alleen Ajax types werkt niet die spoeling is te dun. Enige criterium moet zijn aantoonbare kwaliteit en filosofie van aanvallen en opleiden behouden.

 3. Jari10

  Gert Jan woont in Amsterdam.
  Hopelijk trekt Bergkamp zijn comclusies.
  Laudrup halen en de tijd nemen om intern zalen beter in te richten.

  1. Overdwars

   Lijkt mij juist goed om iemand te nemen die authentiek is. De jaknikkers hebben we nu wel gezien denk ik.

 4. Geroldkohlen

  Verbeek, laudrup of toch weer FdB! of toch wachten op Koeman die op de schopstoel zit?🤔

  1. Geroldkohlen

   En daarna verder schoon schip maken binnen Ajax Marc, van de sar, Bergkamp en de andere ratten die het kapot maken ook eruit met hun klote beleidvoering!

   1. Valentino

    Marc is niet de schuldige, die wilde wel spelers halen, die wilde Keijzer niet als trainerZ

    1. Joodst

     Idd marc niet! Bergkamp een andere functie geven en hennie! Misschien een keer een buitenlandse trainer met lak aan de cultuur maar gericht op prestatie!

 5. Indojood

  Weer de makkelijke weg. Vind Keizer absoluut niet geschikt maar hij is niet de hoofdschuldige, dat is toch wel het TH.

  1. M800M

   Zeker waar, keer op keer een foute beslissing doordrukken en glashard blijven ontkennen dat het fout was is veel kwalijker dan gewoon niet geschikt zijn als hoofdtrainer. Dat wil niet zeggen dat Keizer niet weg moet maar Je kan wel alleen een nieuwe trainer halen, zolang Sar en Bergkamp niet vertrekken verandert er niets

  2. De Nees

   Keizer is niet hoofschuldig, maar helemaal vrijpleiten kan ook niet. Hij had ook realistisch naar zichzelf moeten kijken en afvragen of hij de taak wel aankon, want je kan inzien dat ervaring FC Emmen en FC Leeuwarden niet toereikend is. Soms zijn ze te hijgerig voor zo’n kans maar afbreukrisico vergeet men graag. In die special category worden ze zwaar betaald dan gelden ook andere beoordelingen dan bij Jan Modaal.

   1. Indojood

    Nee, maar ik voorzie een ontslag of demotie Keizer en voor de rest blijft alles bij hetzelfde. Vandaar mijn opmerking.

 6. Charka53

  Jammer voor Keizer dit hadden ze van te voren kunnen bedenken nu wordt deze man toch in zijn waarde gekrenkt.

 7. Iceman

  Leiding Ajax Houdt Keizer tegen het licht hahahahaahaha…………………….. En dan doet Dennis Bergkamp het licht uit hahahhaahaa Want Dennis is blijkbaar daar de BAAS.

 8. Valentino

  Keijzer out, Bergkamp out en vd Sar out.
  Laat Overmars maar eens de lijnen uitzetten zoals hij dat afgelopen zomer al wilde doen. Andere trainer en 2-3 versterkingen in de winter die wat toevoegen.
  Plannetje Bergkamp en vd Sar heeft hopeloos gefaald.

  1. BobbyHaarms

   Dat beginnen (naast ooit Danny Blind) steeds meer de “scholletjes” van Ajax te worden, samen met die vreselijke droeftoeter Spijkerman.

 9. Slingertje.

  De leiding en het technisch bij Ajax moeten zelf eens goed in de spiegel kijken en niet alles op het bordje van Keizer neerleggen.
  En ook moeten er eens wat spelers worden aangepakt die veel babbels hebben maar niets presteren.

 10. Iedereen heeft een mening

  Dat betekend wel ” einde carriere Keizer “. Daar mag Ajax ook wel rekening mee houden.

 11. Widi

  Het is mij een raadsel waarom Verbeek steeds genoemd wordt. Die past niet bij ons. En heeft geen ervaring bij een topclub.

   1. Ab: Ik mis Johan.

    Kan hij het alleen maar beter doen. Met Feijenoord stond hij 12e bij zijn ontslag. Zijn kop en uitstraling is echter 100x beter dan die van Keizer en bloemkooltje.

  1. Yindi

   Volledig mee eens Widi. Van de regen in de drup. En ophouden met PB te roepen, die komt echt niet terug.

    1. Yindi

     Gaat niet gebeuren. De beste naam die ik hier voorbij zag komen was Koeman! Iemand met veel ervaring op hoog niveau en Ajax achtergrond. Die zich niet laat piepelen door wie dan ook. Ben niet echt fan van hem maar over het algemeen zie je wel dat hij in korte tijd een team kan neer zetten, of beter kan laten voetballen. Koeman effect zie je in de regel snel terug op het veld. Het enige is wel weer dat zijn invloed van relatief korte duur is. Dus geen trainer voor de lange termijn maar wel iemand die snel verbeteringen aanbrengt. Denk dat dat in de situatie waarin Ajax nu zit, wel eens goed zou kunnen zijn. Als je Koeman vergelijkt met de namen die hier voorbij komen dan scoort hij bij mij veel hoger dan Verbeek, vd Brom, Laudrup, Jans etc. etc. Maar ja, is die los te weken bij Everton?

   1. Widi

    Ja. Daar heb je me. Ik zou het niet meteen weten. Fred Rutten denk ik. Koeman als die vrij zou zijn.

    1. SPHAFCA

     Als dat telt als ervaring bij een topclub (Rutten) vind ik dat Verbeek dat dan ook heeft, halfjaartje Feyenoord haha

     1. SPHAFCA

      Bij Schalke en Feyenoord na een jaar ontslagen, Schalke is overigens verre van een top club. Bij psv 3 gezeten en geen 1x kampioen geworden, wat ik dan wel weer erg knap vind. Koeman kan je denk ik vergeten, die komt echt niet zo snel meer naar Nederland voor 7-8 ton per jaar

  2. De Nees

   Wat is ‘niet passen bij Ajax’ Widi? Blijft een vaag begrip en wordt vnl bepaald door gevoel. Past Rutten in die zin dan wel bij Ajax? We moeten gewoon kijken naar kwaliteit en iemand die binnen de technische filosofie past.

 12. JohnDoe77

  Brevet van onvermogen vooral voor Dennis die zijn vriendje aan de leiding wilde hebben, gesteund door Sar en tegen de wil van Marc. Neem aan dat ze dat ook meenemen!

 13. a.p.

  het is natuurlijk niet alleen Keizer , het gehele beleid van hoog tot laag is uit de bocht gevlogen. De aktie van onze F side gisteren na afloop van de wedstijd was dan ook heel duidelijk. De supporters …….wij willen voetbal zien, wij willen inzet zien, wij willen Ajax zien De spelers zelf waren bang, zij stonden bijna nog op de middenstip.

 14. M800M

  Ik denk dat hij niet weg wil bij AZ maar vd Brom zou wel geschikt zijn denk ik. Of Ron Jans misschien? Die is vrij. Ik weet het niet hoor maar alles is beter dan Keizer en veel keus is er op het moment niet vrees ik.

  1. M800M

   Of nog een longshot, maar zou Jonk misschien willen terugkomen als die 2 eikels uit het TH oprotten?

   1. Basl

    Denk dat Jonk er ook zijn vingers nu niet aan wil branden. Zou toch Laudrup maar eens polsen. Graag met Litmanen (de echte) als assistent. Kan die het lekker leren en overnemen als de tijd daar is.

    1. Ab: Ik mis Johan.

     Jonk komt inderdaad hooguit als Bergkamp en van der Sar vertrokken zijn. Jordi zou het op zijn tijd kunnen overnemen van Overmars. Hij heeft voldoende zicht op kwaliteit vwb spelers (paplepel he). Twee moeten op korte termijn weg: Bergkamp en Spijkerman. Spijkerman doet zijn verlden bij PEC eer aan. Afbraak voetbal. Hij is daar met pek en veren weg gestuurd en wie neemt hem in dienst ……. Ajax. Echt ongelooflijk. Eind van het seizoen van der Sar weg na keurige overdracht van zaken. Hooguit marketing functie om sponsors binnen te halen op grond van zijn naam en faam als voetballer. Winter, contract niet verlengen en tijdelijk ergens stallen. Hier hebben weechter een sterk figuur voor nodig om dit te bewerkstelligen en ……… die is niet mee onder ons. Ik vrees dus dat Ajax eerst nog veel verder bergafwaarts zal gaan en hier en daar iets doet wat niet ten koste gaat van het pluche.

  1. Ab: Ik mis Johan.

   Echt niet, echt niet. Bij lange na niet zelfs. Symptoom bestrijden gaan ze doen. Niet iets oplossen.

  2. De Nees

   Je kan hun antwoord al voorspellen. Ze kijken arrogant neer op het volk en besluiten “de rijen gesloten te houden, geen paniek, doorgaan op deze voet en dan komt het vanzelf goed”. De heren zijn zo vol van zichzelf, zelfreflectie kennen ze niet.

 15. Yindi

  Widi, zie hierboven. Denk echt dat Koeman het beste is. Ook iemand waar de jongens tegen op kijken.
  Het team is over het algemeen te licht en te onervaren. Dat is mijn punt ook. Zeg steeds dat het niet zo kan zijn dat ze ineens niet meer kunnen voetballen. Er ontbreekt een echte leider, iemand die de lijnen uitzet, doelen nastreeft en afrekent als die doelen niet worden gehaald.Keizer is een aardige man maar (blijkt nu) ook geen leider te zijn. Dat is niet zijn schuld maar er zijn verkeerde keuzes gemaakt, er is een gok genomen door hem aan te stellen in de 1e plaats. Diegene die die keuze hebben gemaakt zouden er dus op moeten worden afgerekend.
  Koeman zou in deze situatie de beste keus zijn. Keizer assistent van Koeman, zou die veel van kunnen leren. Spijkerman en Winter doen geen goed dus hoepelen. “Bedankt mannen maar het werkt niet” Dit bedrijf (want dat is het gewoon) gaat naar de kloten door jullie. Hier heb je mooie afvloeiregeling en wegwezen!! Bergkamp zou niet direct weg hoeven maar zou in ieder geval (hier en daar) zijn “functieomschrijving” aanpassen. Niet eens, dan ook mooie regeling. Spijt ons maar we moeten verder!!!!
  Is allemaal niet zo moeilijk hoor, maar het vergt een echte leider, een door de wol geverfde bestuurder. En die hoeft echt geen voetbalkennis of verleden te hebben, dat is sowieso onzin. Daar heeft hij zijn mensen voor.

  1. -buitenkantje rechts-

   Koeman kan je wel roeoen, maar die is niet beschikbaar. Heeft dus geen zin.
   FdB zou het makkelijkst in te passen zijn.. of het de meest wenselijke is is punt twee. Laudrup heeft geen goede staat van dienst qua trainer en heeft nog een appeltje te schillen met Ajax.. Jonk komt niet zolang Bergkamp er zit.. Fred Rutten genie van zijn pensioen.. heeft ontdekt dat er bekangrijkere zaken zijn dan voetbal.
   Van Marwijk heeft te weinig power en is geen Ajaxcoach.. Verbeek zou een goed effect kunnen hebben op deze groep, maar past niet in de Ajaxcultuur.. v Gaal..bah!!
   Wordt dus nog een lastige puzzel..
   Misschien moet Bergkamp zelf eens de handdoek oppakken??

 16. Alabe

  Keizer ongeschikt? Er zijn er wel meer ongeschikt..laat het bestuur ook eens naar zichzelf kijken.

 17. Indojood

  Gegeven de huidige omstandigheden zou ik Henk ten Cate polsen en Reiziger alvast assistent maken. Winter naar JA en Spijkerman moet eruit gerot worden, vandaag nog. Ten Cate is zeker niet ideaal en ging het geld achterna naar Chelsea maar ik weet geen betere die momenteel beschikbaar. Ajax speelde wel leuk onder hem, hij is eigenwijs genoeg en heeft zat ervaring.

  1. Widi

   Geen gek idee Ten Cate. Reiziger liever bij Jong Ajax laten. Winter naar Lelystad. Spijkerman naar shady pines

 18. Gert Ajax

  Alex pastoor zou een geschikte trainer zijn heeft goede voetbalvisie en geen vriendje van bergkamp.
  Heeft met reiziger jaren gewerkt en heeft als speler onder krorbach gewerkt.
  Kan goed met spelers en de pers omgaan.
  Frank de boer zou ook kunnen.

 19. Stimi

  Aan de selectie ligt het absoluut niet, maar er zal toch een ervaren trainer moeten komen. Die het spel van bosz kan voortzetten. Bv; lvg, koeman of gert jan van beek

Reageren is niet mogelijk.